Valami újat talált ki a koda, ilyen még nem volt. A topic nyitásakor még nem jelent meg az autó, de az autós újságírók már tesztelték és elismerően nyilatkoztak róla. Ide várom az első tesztvezetések tapasztalatait és a majdani új autó tulajdonosok észrevételeit is!
Felkapna valaki egy mérőszalagot a kedvemért? Szükségem lenne két adatra:
- a hátsó sor középső ülésének szélessége
- a hátsó középső ülésnél a két övcsat közötti távolság (illetve szubjektíve hogy helyezkedik el a két csat; a cél eldönteni, hogy elfér-e közte egy ülésmagasító - egy új Superb megbukott ezen a tesztn :/)
Ha ilyet nem is tudunk mutatni, de lesz pár Skoda itt is ( ha jöttök, akkor civil Yeti is)
XIV. SOF évzáró és családi nap
Győr, 2012. december 8. szombat, 9.00-17.00
Hely: Mobilis interaktív kiállítási központ.
http://mobilis.gyor.hu/
Megközelítés:
9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.(Az Egyetem mögött)
Kövesd a mobilis feliratú útbaigazító közlekedési táblákat!
- a Szent István úti lámpás körforgalomnál a 14-es úton, a Széchenyi-híd felé elindulva, vagy
- a Rábán átvezető Petőfi-hídtól elindulva, vagy
- írd be a GPS-be az alábbi koordinátákat:
É 47° 41' 42,75''
K 17° 37' 32,88"
Jelentkezés a Skoda Orrmotor (Favorittól Fabiáig) topikban!
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9015819
Nekem a nagyobb tengelytáv jöhet (192 cm magas vagyok), a hosszabb túlnyúlás miatti nagyobb csomagtartó is kell (Octaviához szoktam), tehát nem bánom, de 6.-7. ülés nem kell.
A legjobb az lenne, ha lenne Snowman nekem, Yeti meg Nektek (vagy az asszonykámnak :-)).
Erról eszembe jott, amikor nyáron a colstokkal futkostam a garázsban - mértem széltében, hosszában, hogy befog e férni a Yeti :-) Szerencsére nem kellet áttépiteni, de 2cm polistirolt tobb helyre ragasztottam - oldalfalra, mennyezetre is a csomagtér ajtaja végett.
"nagyobb tengelytáv, hosszabb túlnyúlás", tehát jóval hosszabb is lesz az új yeti, azt állítják...
mi a francért kell mindent állandóan növelni, van elég ennél nagyobb autó, az egyik előnye (számomra) pont az lett volna hogy nem nagy batár mint a kategóriatársai...
HI. Nekem is malacszem ködlámpás yeti van. Hát elég egyénire sikerült a skodától. De így tetszik. Néha kicsit bumfordinak hat, mint az angol bullterrier itthon. Különben ennek a köralakú ködlámpának ott fent nem sok értelmét látom. De imádjuk a platinaszürke yetinket. Jó választás volt. Az új forma bejön, nekem az utolsó fehér tetszik. De ugysem lesz ilyen.Nem nézhet ki jobban a VW és Odi suvoknál és nem kaphat meg minden motort.
Valamelyik vezir mondta, h a skodába nem is engedte volna a dsg váltót berakni.
Szerintem az egyenpofa a Yetinél is meglesz, de a két kerek fényszóró megmarad, mint védjegy.
Talán ettől különbözik majd a SUV-vonal és a személyautó-vonal a Skodán belül.
A Superbnél én nem bánnék egy kicsivel több sarkot, szögletet, de ne legyen XXL Rapid, az nem hiszem, hogy jó irány, a Volvo is megbánta az előző S40-S60-S80 sorozatot, ahol csak a centi segített különbséget tenni.
Most nagyon egyenpofára gyúrják a Skodákat. Nekem ez a mostani Yeti tetszik, ha megkapja az egyenarcot, nem biztos, hogy fog, de még lehet pofás. A legrosszabb az lesz, ha az S2-re is ráerőltetik,, már az új Octavián sem biztos, hogy igazán jó. Majd meglátjuk, a sok fotósoppos kép nem sokat jelent.
Nálunk is és a cseh fórumokon is vannak jó páran, akiknek ez a mostani design jon be jobban. Az a két kedves "malacszem" :-) mégis csak eltér a Skoda elsó maszk alapkoncepciójától - de így teljes a Yeti. A számomra is!
Az én autóm itt Szlovákián 18770.-EUR ba kerult a oficiális konfigurátorban. Reálissan 17170.-EUR fizetten érte. 1600.-EUR az árkedvezmény. Plus most még ingyen kaptam komplett téli gumi + felni kolekciót (és elég jó gumikkal - Nokian WR A3 205x55xR16). Az autót szeptemberben rendeltem meg és pont 6 hétmúlva szálították le.
Nos nekem már megvan az 1,4 es Yetim, viszont még nincs elég tapasztalatom a cca 700 km után. Még nincs befuttatva, úgyhogy spórolóssan járok vele. De azért vettem az 1,4 est, mert még itt-ott utánfutót is kell majd rajta húznom.
Hi.ha most rendelnék.1.4 tsi family+kütyük,pl.xenon?,3 küllős multik.,bolero rádió. Vagy skoda.hu van egy 1.4 tsi fresh 613000 árelőnnyel .Ez jó vétel szerintem és a színe is mato barna.
Akkor inkább úgy írom, hogy csecsebecse (egy kis nemesacél kívulról) :-). A fotókat az eladó kuldte -az autóért csak holnap reggel megyek. Még személyesen nem láttam.
2012. december 8.-án a győri MOBILIS Interaktív Kiállítási Központ ad helyet a XIV. Skoda Orrmotor Fanklub Évzáró rendezvényének.
A fő támogató a Porsche Győr és a MOBILIS.
A program része a Skoda Rapid bemutatása is!
Szervező én lennék :-)
Gyertek el minél többen, a részvételi szándékot lehet a lista folytatásával is jelezni a Skoda orrmotor (Favorittól Fabiág) indexes topikban ( http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9015819), de a Skoda Orrmotor Fanklub hivatalos honlapján www.sof.hu vagy a facebookon is lehet jelentkezni.
Nos bizony arról van a szó, hogy Kvasinin így csomagolták be .... k.b. most pénteken, vagy jovó hétfón már szeretném otthon pátyolgatni. :-) Amúgy a paraméterei - 1,4 TSI mato barna, CITY felszeretség, de még egy pár csicska megy rá... Ha már otthon lessz és ossze barátkozunk majd tobbet is mondok róla :-)