off Olvasd el ezt a cikket és még a Jobbik is fog rá emlékeztetni...offshoroznak, kibaccák a közalkalmazottakat, kijáccák a közbeszerzést, stb.... Mi ez, ha nem már a Jobbikos mutyi?
Egész addig, míg nem esett szó egy esetleges házszabályról, addig minden jobbikos, sőt a jobbik honlapján is így hangzott:" ígéretéhez híven gárdaegyenruhában vette át a mandátumát!"
Pillanatok alatt bebizonyítják, hogy az bizony egyenruha volt...van már a Gárdának története, szövegei, stb....az egyenruha alól nem tudnak már kibújni...
erre írtam valahol, hogy itt veszettül rázza a pokrócot a jobbik, odaát meg szegény magyarok kapaszkodhatnak! Azt nem fogják fel, hogy amíg itt így beszélnek a cigányokról és másokról, addig nem képviselhetik senki érdekeit odaát, de ártani árthatnak nekik! Hiszen minden beszólással kiharcolják, hogy ott beintsenek!
És jól van, nem kell a duma, hogy nem a cigányokról szól, hanem bűnözésről a jobbik támadása, de hát sajna abban a sorban tudjuk kik és miért vannak:-(
Mint felvidéki magyar megmondom mi a véleményem. A Jobbik ugyanannyit árt nekunk mint Szlota és bandája, mert töltényt ad a szlovák soviniszták kezébe. Gondolkodjunk! Mit tehet a Jobbik a magyar határokon kívul? Egy 10 milliós Magyarország mit tehet? Semmit. maximum nagy szájjal masírozhatnak mindenfelé Magyarszágon, de a határon túlról mindenhonnan csak féres vörös fejjel szaladnának vissza, erröl gondoskodna a világ. A szlovák (soviniszta) politika sokkal rafináltabb, minthogy egyenruhákban szaladgáljon Brusszelben. Azok kifelé nyuszi képet akarnak mutatni, mert tudják ezzel támogatást kaphatnak. A Jobbik miatt, most már Európa támogatását is nehéz lesz megkapni nyeltörvény ugyben. Szerintem már talán lehetetlen is. Istenem, a magyar emberi butaság példaképe a Jobbik! Rájöttem, hogy nemcsak a szlovák nacionista, soviniszta megnyilvánulásokat utálom, hanem a hasonlo magyar megnyilvánulásokat is.
Azert en kulonbseget tennek az egyenruha ( fegyveres testuletek altal viselt ruha ) es a formaruha kozott. Gyanitom, hogy a Magyar Garda ruhaja - mivel a Garda nem fegyveres testulet - csupan formaruhanak minosul.... Mert ezek szerint a sotet zako es a vilagos ing is olyan ruha, mit jo sokan viselnek egyszerre az EP-ben, oszt' megsincs betiltva.
De ez a kis lenyegtelen kulonbseg ma Magyarorszagon a birosagnak nem gond.
Egyébként ha jól olvastam abban az írásban csak felhívták a figyelmet az Európai Parlament házszabályára, miszerint nem lehet egyenruhában megjelenni! Utána igaz jött a mantra a félelmet keltő ruházatról etc.
De amennyiben tényleg van ilyen házszabály, akkor tényleg baki azért rögtön egyenruhában menni:-( Ha egy embernek, akkor egynek! De most legalább rájöttem, mi az üzenete a biciklis ruhában megjelentnek!!!!:-DDDD
Ajjajajjj. Tenyleg... De jo hogy felhivtad erre az uj hirre mindenki figyelmet! Koszonjuk szepen. ( A szemet Jobbik most hogy lebukott, apam....! )
Tudnal esetleg idezni, vagy linket adni olyan informacioforrashoz, ahol utana lehetne nezni annak, hogy az elmult 5 evben mit tettek a most magyar ugyben olyan aktiv partok a hatarontuli magyarokert az EP-ben? Merthogy ok eddig is bent voltak ott, biztos sokat is tettek, csak a naci magyar sajto ezt eltitkolta eddig.
Tehat az eddigi EP aktivitasukra lennek kivancsi. Remelem erted. Varom a linkeket.
Elore is tisztelettel es halaval koszonom. Alvinusa ( Egy szemet Jobbik szimpatizans, aki nagyivben leszarja mar ket napja a hataron yuli magyarsag erdekeit, me' hogy genya... )
Az "eddigi szereples " az csupan egy elso napi, egyetlen felszolalas. Ebben nem lehet mindent elmondani, mert akkor meg most is tartana. Szerintem ezt ne vedd eddigi szereplesnek, hanem inkabb annak, ami, azaz csak elso felszolalasnak. Eddigi szereplest majd mondjuk 100 nap utan ertekelj. Tudod, ez ugyanaz a szaz nap turelmi ido, amit ti is olyan sokszor megkaptatok mar a "szerepleshez"... Na, pl. tieteket mar lehet ertekelni latod. Arrol nincsen par szavad esetleg? Volna mibol csemegezned pedig...
A masik dolog:
Csak nekem tunik egy kicsit atlatszonak a dolog, vagy tenyleg az van, hogy a magyarorszagi politikai partok csak a Jobbik ternyerese ota tartjak olyan fontosnak a hatarontuli magyarok kerdeset?
A hataron tuli magyarok nefelj majd megoldjak a gondjaikat. Garantalom, hogy ebben tobbet fog nekik segiteni a Jobbik a jovoben, mint ti a multban.
A topik valóban nem fog megszűnni, mert azt én sem gondolom, hogy csak gárdaruhában lesznek hajlandók megjelenni az EP-ben, tehát lesznek felszólalásaik és itt jó helyen is lesznek, meg lehet majd vitatni őket...láthatod, segítem a Jobbikot...
Erre a marok dologra nem is reagálok komolyan, mert meglehetősen ....no, nem írom...
Nem en nem vagyok bertopikolo. de ha be tudsz ajanlani valahova, occso penzert is hajlando vagyok napi 8 - 10 oraban a libsiket szidni, nem gond.:-))
A masik erved olyan halovany, mint Hiller Pista a konditeremben... Szegeny topik, ami majd megszunik. Hupp, hupp. Ennek megakadalyozasat tenyleg alaposan szolgalja a Jobbik kitiltasarol szolo boffenet.
De tudod mit? Ez mar tenyleg annyira gyenge volt toled, hogy vegyuk ugy, hogy kiengedlek a markombol...
Esetleg van meg itt olyan liberal-bolsevik zsakallat, aki akar egy kicsit velem vitatkozni a Jobbik EP hozzaszolasaival kapcsolatban? Szeretettel varom...
Igen, a Jobbiknak koztudottan Iran megvedese fontosabb, mint Magyarorszag megvedese. Igen, ez teljesen nyilvanvalo eddigi mukodesuk alapjan. Jol latod a helyzetet, okok kiscsavo vagy.
Csak tovább kellett volna gondolnod amit írtam...most te vagy egy 18 hozzászólásos kezdő, de bértopikoló...nemde? Ami pedig a kopizott hírt illeti beleillik a topik témájába annyiban, hogy, ha szankcionálják a dolgot, akkor a topik meghal...