A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Gondoltam leírom történetem, hátha segít valakinek. Nemrégen vettem egy 2009 passat variantot. Gondoltam frissítem az RNS 510-en lévő térképet. Mivel régi SW volt rajta, így azzal kezdtem. Többszöri próbálkozásra sem sikerült az 5238-as SW-t feltenni. Mivel mindig máshol akadt el gondoltam koszos az olvasófej. Kompresszorral kicsit megfújkáltam, és láss csodát elsőre felment. Ezután a V17 East térképet szerettem volna felrakni SD-ről. Simán végig ment, de amikor újraindult kérte a DVD-t amin a térképfileok vannak. Kiírtam DL lemezre de ez sem segített. Arra gondoltam, hogy túl nagy lehet a mérete, ezért régebbi Maps Tool-al megcsináltam tömörítve, és így már sikerrel jártam.
Sziasztok. Van egy 2012es seat leonom, rns 315 ös fejegységgel. A kérdésem az lenne, hogy milyen másik fajta fejegységre lehetne kicserélni úgy hogy az mfa kijelzőn továbbra isműködjön a navigáció kijelzés? Androidos pl ezt tudja? Vagy csak gyáriban gondolkodjak? Rns 510? Előre is köszönöm.
Kiirtam a v17et dvd dual layerre 1x seb. img burning progi. a navi megy róla de felmásolni nem tudja. Kb. a felénél ujrakezdi a másolást. a V16 felment dvdről simán.
Sziasztok. Sajnos nekem se sikerült a térkép frissités time out error lett a vege. azóta is csak próbálkozik az sw keresessel. a maps tool sw javitó fájlt próbáltam de azzal se enged tovább, downgrade error.
Sziasztok, kéne egy kis segítség. Seat Alhambra 2014 júniusi autó. És nem megy a multimédia. A háttérben minden működik (pl. műszerfal közepén lévő kis képernyő szerint a telefonra csatlakozik, észleli a bejövő hivásokat), de persze semmit sem hallani. Képernyő olyan mint ha bootolna és aztán ez valamiért megszakadna, ezért újrakezdené.
Már 4 szer megpróbáltam az East v17 megírni de folyton hibát adott ki a végén,nem tudta lezárni a lemezt a végén.Próbáltam 1x, 2x es sebességgel,Asus meg Teak íróval és próbáltam UltraISO-val meg ImgBurn-el de sehogy se jött össze.Valami ötletet kérnék mit próbáljak még meg. Traxdata DVD+R DL lemezem volt csak amivel próbálkoztam.
Amikor sd kártyáról akartam telepíteni, ugyanúgy jártam, ahogy Te. Újra fel kellett rakjam a 6276-os fw-t, mert letörölt mindent. Nem hagyott nyugodni, vettem DL lemezt, kiírtam imgburn-el 2x sebességgel és felmásolta. Fél óra után kikapcsol a fejegység, így mikor utaztunk akkor másoltam fel a hdd-re, így elsőre végigment és felrakta.
pedig valamiért törli a sw-t utána, semmilyen reset nem segített, de leszedtem az 5238-at vissza tettem gondoltam neki futok ma is, ugyan az a hiba a vége, nem lehet hogy mapstool a hibás? olyannal régebben találkoztam hogy az akkori legujabb mapstoolal nem tudtam feltenni de egy régebbivel sikerült, 3.0.7 mapsal csináltam most az sd-t, vagy az 5238 lehet a hiba? bár azt kétlem. anno még azt is mondták h ez lett a legnormálisabb sw azért is ezt tettem fel, a fejegységem C12 típusú sw 5218-5270 között ajánljatok valamit légyszi meg mapstoolt is amivel sikerült simán az EAST v17 térképet feltenni, mert eddig 4 órát ba***am el, de nem hinném hogy ennyire nem értenék hozzá.. :(
gyanlaar letöltöttem, kiírtam, majd le is futtattam a fejegységen, majd neki álltam a térképnek, kezdetben minden jónak tűnt, 31% a szokásos módon több mint 1 óra után a következő hibaüzenet fogadott, majd sehogy nem tudtam kikapcsolni, reseteltem azóta folyamat magátol elindul és ez a fekete képernyő fogad....gondolom most szedhetek le egy szoftvert neki mert valahogy törlődött vagy mi történt? még az akksit is le kellett húznom mert nem lehet sehogy kikapcsolni.... 5230as szoftver linket tud küldeni valaki? meg egy recovery is jól jönne...sehol nem találom méár ezeket a cd-ket..
maps-tool 2.0.2-vel is próbáltam a v17-et. Hibajelenség ugyan az mint ha a 3.0.7-el csináltad volna. Sőt megpróbáltam a 2.0.2-vel "tömöríteni" sima DVD-R -re (ez a funkció a 3.0.7-ben nincs benne) és az így kapott ISO-t kiírni a szokásos módon. Ezzel sem jártam sikerrel.
Nálam ugyan ez van. Próbáltam úgy is, hogy a navigáció gomb megnyomása után raktam be az 1x sebességgel DVD-R DL lemezre kiírt teljes CD_8555 (6.03Gb) -ot. Ekkor észleli, hogy újabb térkép került behelyezésre, megkérdezi, hogy felülírhatja a jelenlegi adatokat. Ez engedélyezve elindul a felmásolás, de a felénél elhalt. Na puff. Mivel az előzőt (v16) törölte, így mindíg kéri, hogy rakjam be a térkép lemezt a CD olvasóba. Nagy nehezen sikerült megtalálnom a V16-os verziót (érdekes ez csak 3.5Gb és elég egy sima DVD-R-re felrakni). Amikor a navigációra kapcsoltam és kérte a CD-t, ezt raktam be. Automatikusan elkezdte felmásolni a belső tárba. Folyamatjelző nálam csak akkor jött elő amikor a EJECT gombot megnyomtam, ekkor figyelmeztet, hogy éppen másol és megszakítom a másolást vagy mehet tovább. Befejezte, most működik CD nélkül, igaz a tavalyi V16-os térképekkel.
Sziaaztok! v17 east térkép telepítése közben hiba lépett fel nálam. utoljára 3 éve csináltam de gond nélkül ment akkor. Most a 3.0.7 Maptoolsal csináltam meg az sd-kártyára a térképet, az sd fat32re formáztam elötte. és ugyan azt a cd-t használtam mint 3 éve amivel együtt ugye telepíteni kell. odáig jutok,hogy a zöld csík az elején betölt egyszer majd többször újra indul, és egyszer csak újra folyamatosan ismétli a demo hangfájlt közben cd/dvd errort ír ki, most megpróbáltam a v17 verzió mellé mellékelt eu to sd hdd-t kiírni de ugyan az a folyat zajlik le sajnos
A magyarosítás csak egy SW frissítés. De nem ingyenes. Rengeteg munka volt vele (több hónap). Akiknek megvan ők megvásárolták több ezer euróért. Nem gondolnám, hogy kitennék ingyen a netre.