Budapesti amatőr felnőtt női kézilabda csapat vagyunk, kapust keresünk és szívesen fogadnánk 1-2 mezőnyjátékost is. Ha lenne kedved játszani hívd valamelyikünket!
Solti Katalin 20/3481-057
Szőke Kata 20/9556-486
az jo lenne, mert csak juli kozepetol leszek pesten.. es a csarnok nincs is olyan messze a munkahelyemtol :) tudunk priviben beszelni? esetleg facebook?
Vaszari Erika a nevem. Jelenleg a Tolna megyei bajnokságban játszom, még általános iskolás másodikos koromban ismerkedtem ezzel a csodálatos csapatjátékkal, azóta rendszeresen űzöm kisebb-nagyobb szünetekkel. Szeretnék Gödöllőn játszani, vagy a környéken.
augusztus második felében kezdődnek az edzések, heti egy esetleg két alkalommal a Siketek sportcsarnokban (lurdy ház mellett) hétvégén mérkőzések. Nem tudom mire vagy még kiváncsi szívesen válaszolok. Szia!
Bp. bajnokságban szereplő női felnőtt csapat játékosokat keres. Edzés hetente 1X illetve hétvégeken mérkőzés. Ha érdekel a dolog szeretettel várunk, a kor nem számít csak a lelkesedés és a csapatszellem.
Remélem még él ez a topik.26 éves férfi vagyok,mondhatni komolyabb kézilabda múlttal.
11 évig kézilbdáztam nb2- ben,de munkába állás végett abba kellett hagyjam.Most újra csapatot keresek Pest megyében.Megkérek minden olyan embert aki tudna ebben segiteni jelentkezzen a 06204345652-s telefonszámon.
Csapatunk jelenleg a Budapest I/B. o. női felnőtt bajnokságban szerepel. A csapat létszáma általában 10-12 fő jelenleg azonban 10 fő alá estünk különböző sérülések miatt. Ezért szeretnénk a keretünket bővíteni,ha kedvet kaptál játszani a csapatunkban kérlek, jelentkezz. Várunk mindenkit, aki szeret játszani és tudásával, játékával hozzá tud járulni a csapat sikeréhez. Elsősorban tapasztalt kézilabdázót keresünk, aki már játszott pár évet állandóan. Korosztály 18 éves kortól akár 99 éves korig illetve ameddig bírod. Felszerelést adunk csak a cipőről kell gondoskodnod. Heti egy edzés és egy meccset játszunk. Edzés helyszíne és ideje Bp. IV. kerület Halassy Olivér sportcsarnok csütörtök 19:30-21:00. A meccsek helyszíne és időpontja változó.
Általános és középiskolában kézilabdáztam,viszont 4éve abbahagytam,mert választanom kellett a suli és a sport között.Most ismét szeretnék kézilabdázni,az amatőr szint nekem tökéletesen megfelelne!:)
/sok mindent felejtettem,de edzések után ismét belerázódnék,szerintem/
A baj,csak az,hogy '88-as születésű vagyok,ennyi idősen nehéz csapatot találni. Posztom:jobb szélső volt,és balkezes vagyok.
Ha tudtok Heves megyében Aszód,Gödöllő közelében,még Bp is jó lenne;valamilyen helyet,ahol újra lehetne játszani,segítsetek.
22 éves budapesti lány vagyok, 7 évig kézilabdáztam a gimiben és 3 éves kihagyás után szeretném újrakezdeni. Várom azok üzenetét, akik tudnának ajánlani csapatot!
Írd meg, hogy melyik levélre reagáltál. Így senki nem tudja, kitől várod a választ kérdésedre. Kispest AC női ifjúsági és serdülő csapata keres kapusokat, így akár a mi felhívásunkra is jelentkezhettél. A csapat több bajnokságban is játszik, ( NBI/B, BpI/A, OSB ) Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, nézd meg a www.csakakispest.5mp.eu oldalt, és írj az üzenőfalra, vagy üzenj levélben.
sziasztok. 18 éves lány vagyok, nagyon szeretek kézizni. 10 éve játszok de a sok sérülés miatt fél évet pihentem, de megint lenne kedvem játszani ha csak hobbi szinten is.. kérlek titeket h küldjetek pár infot h esetleg merre lehetne játszani és mikor :) segítségeteket elöre is köszönöm.
A Kispest NBI/B IFI és serdülő csapata kapust keres. Heti 3 edzés, és hét végén mérkőzések. 1991-1997-között született lányok jelentkezését várjuk. Jelentkezhettek ezen az oldalon, vagy az index fórum, Kispest oldalán, illetve a www.csakakispest.5mp.eu oldalon. Mérkőzések NBI/B IFI és serdülő korosztályban, BP.I osztályban felnőtt és gyermek korcsoportban, korotok és teljesítményetek alapján.
Sziasztok! 18 éves vagyok, és egy évet kézilabdáztam, de csak amatőr szinten, mivel elég későn kezdtem el, aztán mivel nem játszottam, ezért abba hagytam, de most szeertném újra elkezdeni kapusként(van némi kapus tapasztalatom) Milyen csapatban lehetne pesten lehetőségem játszani? kapusnál szerintem annyira nem számít, hogy mikor kezdi el....Várom a segítségeket...Köszönettel: Milán
Szívesen csatlakoznék Veszprém megyei amatőr klubhoz,egyesülethez!Jobb kezes vagyok és védekezésben és átlövésben lehetett anno rám számítani:) 23 éves vagyok és 4évig kéziztem.
Már írtam neked emailt. De itt is írok, lehet hogy itt előbb észreveszed :) Azt szeretném megtudni egyébként, hogy hol és hány órától edzetek? A héten még ma meg holnap mennék. Illetve a következő 2 hétben hétfőtől péntekig.