Szia szomszéd :-) Csak ide téved-talál mindenki és kialakul a közösség, belegondolok hogy milyen jó lesz ha nem vad idegenek közé kell majd költözni hanem mindenki ismeri pár sor erejéig a másikat :-)
Én még kicsit el vagyok veszve, mert azt rosszul írtam, hogy mi első ütemesek lennénk, mi is a 2. ütemben vettünk lakást. Most néztem vissza az üzeneteket, hogy írtatok a C épületről, és hogy te az első emeleten fogsz lakni. Miénk lesz az 1/5-s lakás szintén abban az épületben szóval mi elég közeli szomszédok leszünk :-)
Tapasztalat egyébként eddig csak pozitív volt, nálunk még ráérnek a falakat húzni, de van már valaki aki első ütemes? Tőlük sok mindent megtudhatunk majd, ha beindulnak a dolgok, mert ők mindent előbb intéznek. Talán ilyen szempontból jobb is utolsónak lenni :-)
Jól látod a helyzetet, mi ráérünk igazából (persze jó lenne minél hamarabb) minél később lesz kész annál jobban ráérünk eladni a jelenlegit+ annál többet tudunk összespórolni az önerőhöz. Általában hetente ki szoktunk menni, bár hogy most a hidegek vannak nem megyünk olyan sűrűn. A 7végén voltunk úgy látom a fagy miatt áll az építkezés, de nem is baj mert ilyenkor inkább fagy a beton nem köt. Ezeket félretéve nagyon gyorsan tolják az első ütemet pik pakra felhúztak 3 szintet. A második ütem látomásom szerint hanyagolják épp, szerintem a kevesebb eladott lakás miatt, de ha jön a jó idő csak tolják majd azt is.
Sziasztok! Hát már elég régóta van :-) Vártam türelmesen sokat. De jó látni hogy már idetéved 1-2 vásárló. Írjatok tapasztalatokat véleményeket bátran!! :-)
Mi is itt vettünk lakást a párommal, csak mi az első ütemben. Voltunk kinn december 25-n az építkezésen, csináltam pár képet, már egész jól állnak az első ütemmel.
Remélem sikerül is feltennem, nem vagyok túl gyakorlott benne :))
A szomszédos Glória ház egyik értékesítője ként egy bútorgyártó ismerősömmel kidolgoztunk egy akciót az új vásárlók számára, amit most felajánlok a Tövishát-ban vásárlók számára is.
Amennyiben az általam ajánlott cégnél a konyhabútor rendelése eléri a 350 000 Ft értéket, akkor a tőlem ingyenesen kapott utalványt 100 000 Ft értékben beválthatja.
Kisebb értékű megrendelésnél pedig árengedményt kap.
Társasházak kezelését vállaljuk, Budapest teljes területén. Újépítés esetén, ingyenes segítséget nyújtuk a társasház megalakulásában. Elérhetőség: gal.janos@postafiok.hu
Múltkor csináltam képet lentről a telefonommal, de nagyon szar lett, úgyhogy nem raktam fel. A Glóriába, meg azóta nem voltam fenn, de már benn vannak az ajtók, úgyhogy sajnos már nem is tudok bemenni abba a lakásba, ahonnan a korábbi képet csináltam.
Pedig épp akartam mondani, hogy valószínüleg az első 30 lakáshoz tartozó akciós fizetési ütemezés vége miatt csappant meg az érdeklődés, de ezek szerint szerencsére nem.
Ha jól olvastam, az első 30 vevő kapja úgy, hogy 10-90% -os a fizetési ütemezés.
Azért fontos nekünk, hogy megnézzük a hitellehetőségeket, mert egyrészt ki szeretnénk deríteni, hogy mennyi lesz a törlesztő sok-sok éven át. Ha már most látjuk, hogy nem fogjuk fizetni, akkor nem ugrunk bele a lakásba.
Másrészt meg tudni szeretnénk, hogy tutira kapunk-e hitelt. Nem akarjuk elveszíteni a befizetett 10%-ot.
És azért lett volna fontos a dunatakarékos hitelszerződés, mert az újépítésű házaknál szeretik meghatározni, hogy kitől vehetjük fel a hitelt.