Ha lejátszol 3 egyenrangú asztalt és 2-1 lesz az eredmény.
(Tekintsd úgy, hogy 2000-1000 az eredmény, akkor az ugyebár valamelyest meghatározza a 2 játékos közti tudás arányát.)
A 2-1 eredménynél viszont egyáltalán nem mindegy, hogy a 3 "egyenrangú" asztalt milyen sorrendben játszottad le, mert lesz olyan, hogy 2 pontod lesz (illetve 1 pont) és lesz olyan, hogy 3 pontod lesz (illetve 0 pont) (és persze mintha a 3. asztal nem lett volna lejátszva)
Ettől függetlenül az esélyek kiegyenlítettek, hiszen a szabályok mindenkire ugyanúgy vonatkoznak.
A többségnek fel sem tűnt szerintem, hogy 2 megnyert asztalig megy, így bevallom nekem sem, csak a Te beírásodra kaptam fel a fejem.
Szerintem, ha igény van rá, még simán át lehet térni a 3 lejátszott asztalra.
(Természetesen az 1 db 2-0 már marad 3 pont / 0 pont)
Csak azt próbáltam leírni ,hogy eddig a parti után mindig 1-1 re állt a mérkőzés.
Amúgy meg akinek nem tetszik a rendszer annak nem kötelező játszania. Tudomásul kell venni most úgy kell táncolni ahogy pillangó fütyül:-) / szerintem/
- Nem akartam hosszú meccseket a nyári időszakra, így akár 2 parti után be lehet fejezni egy meccset. - A 2-0 utáni 3. partiba legtöbbször a hátrányban álló már beleszarik, így az szinte felesleges időtöltés. - Eddig szinte mindig a nyert partik száma alapján voltak a pontok, most ki akartam próbálni mást. - Érdemesebb 2-0-ra hajtani, így minden partit komolyan kell venni. - Nem volt kivel megbeszélni a dolgokat, a játékosok pedig sürgettek, hogy mikor kezdődik már. - Nem biztos, hogy az a jó amit kitalálok, de annyi reakcióból, hogy nem jó, nem tudom, hogy lehetne jó.
Én láttam és játszottam egy pár mérkőzést. Az első általában tapogatózó jellegű volt . A másodikba az első vesztese megpróbált egyenlíteni és sikerült is mindig. A harmadik partik 90% ba a szerencse döntött a rosszabb lap nyert .
Bad szerintem úgy értette a 2 partit hogy az a választó, mert aki az elsőt nyerte az lazábban játszik ( és így is volt, a vesztes meg egyenlíteni akar) . A 3 partikról meg jobb nem is beszélni mert eddig vagy a vakok ették meg az embereket vagy az Octogon :-))
Már eleve azt sem értem, hogy miért jó az, ha nem az összesen megnyert asztalok száma határozza meg a fő pontszámomat. Pár megnyert 2:0-al több pontot szerezhetek néhány 2:1-es vereség ellenére is, mint amit "megérdemelnék", ha nyert/vesztett asztalszámra játszanánk.
Azért nem beszéltem külön a pontozásról is az msn-en, mert bennem fel sem merült, h nem a régi 2:0 ill. 1:1 pontozás lesz. Valóban megírom, ami nem tetszik, ehhez csak van jogom, aztán majd te eldöntöd, hogy hogyan lesz a liga.
A másik meg az, hogy az indulási kedvemet ez nem rontja el, csak néha megírom, hogy mi miért nem jó, amit ebben az esetben BadBoy65 már megtett, ezért nem fejtettem ki.
Nem emlékszem, hogy msnen bármilyen javaslat lett volna a pontozásra. Egyébként meg mikor beírtam a pontozást, akkor azt is írtam, ha valami nem jó, akkor lehet reagálni, de akkor senki egy szót sem szólt. Vagy csak beálltál te is a fikázók közé, hogy szar az egész, de azt nem fejted ki hogy miért szar? (De Te legalább nyíltan csinálod, nem a másik háta mögött panaszkodva.)
Amúgy meg lehet itt ezer új dolgot kitalálni, bevezetni, már úgy sem lesz soha olyan a bajnokság, mint pár évvel ezelőtt volt. Akkor még nagyrészt barátságok köttettek, ma meg már inkább az egymás cseszegetése a divat.
Én a messzemenőkig köszönöm, hogy nem maradt abba az egész!!! Én elmondtam a javaslatom msn-en, asszem végül így is lett a lebonyolítás, kivéve ezt a 2 és 3 pontot. Nem csesztetés, én segíteni akarok.
Basszus, volt egy ember, aki felvállalta, hogy folytatja, hogy csinálja. Ne csesztessétek már. Mindenki elmondhatta a javaslatát. Nem tettük, most már így megy végig, azután lehet másképp.
Szasztok! Látom megrendeztétek a bajnokok tornáját! Pillangó ,ha nem gond hírdesd meg a Lúzerek tornáját is!!:) Én jelentkezem!(tudom itt majd jönnek az okos dumák:) És a két bajnokság azonos helyzettjei összecsapnának!!
Na szóval most,hogy felébredtem és jobban átálmodva igazad lehet : Nem adtad meg a hívást dobtad lapjaidat , és azért volt dupla vagy semmi asztal mert ez egy hiper-szuper-Máker kupa döntő volt:)) / lesz/