Hát SASA, nekem sikerült,úgy fest-nem akarom elkiabálni-találtam egyet.A mocija ki lett cserélve 70-esre, ezzel kapcsolatban van egy bibi,hogy nem viszi az önindító.ezzel kapcsolatban ötlet?
Egyébként nemrég találtam egy emberkét, aki motorkerékpár szakirodalom "közvetítésével" foglalkozik. A lényeg: több évből megküldte nekem cd-n az 50-es és 125-ös Red Rose könyvét, amiben robbantott képek, leírások és beállítások vannak. Igaz, olaszul. Ha valakit érdekel, hívjon engem a 70/502-0729-es számon és megadom a pasi telefonszámát. Ha tudtok magyar nyelvűt, az még jobban érdekelne!
És nagyon szeretnék egy szép "kagylóülést" a mostani helyett. Hol, kitől tudnám beszerezni? Csak egyszemélyes érdekel, mivel csak 50-es a gépem.
Kérdés: mi lehet a probléma, ha kb. 80 km/h-ról elég rövid távon le kell fékeznem teljesen (azért nem satuval), s ahogy lassul a gép, a végére le is áll a motor???? Utána pöccre indul, csak elég zavaró ez a leállás.
Sziasztok. Szeretném a segitségeteket kérni: Van egy aprilia rr 125 (rotax123) vasam, elég friss nekem az élmény. Alapjárati problémákkal küzdök, és nem sokat tudok erről a tipusról.(mondjuk semmit:). Segitsetek leírásokkal, pl váltó ill. motorolaj, beállitások, karbantartási útmutatók, jótanácsok, stb....előző gépeim 4ütemüek voltak, az egy kicsit más volt....Előre is kösz, Üdv.
sziasztok! ha tud valaki eladó red-rose-t 100000 ft körül,jelentkezzen!Nagyon megtetszett ez a motor,mindenképp szeretnék egyet:D
Ja,egy kis sztori, hogy jártam:Szombaton rátettem a kezem egy remek állapotú 50-es red rose-ra, mocskos olcsón. Megegyeztünk a sráccal,hogy jövő 7en viszem a pénzt,és hozom el a motort.Ő úgy gondolta,még utoljára megy vele egyet,erre beleborult az árokba, és összetörte.Kész.
Nekem is nagyon bejön igy krómozva! csak kényes anyi a hátránya. hát a tipusról sokat én sem tudok mert kb 2hónapja van nekem is! eddig csak simsonom volt meg két suzukim! erről a tipusról inkább Daty-t kérdezd ő a szakértője!ő biztos tud mindent amire kiváncsi vagy, nekem is segitett mindig! ja én győr-moson-sopron megyébe lakom rábapordányba!
A KRESZ leírása nem tartalmaz az utas korát leíró rendelkezést. Két kikötés van benne: le kell érjen a lába alábtartóra, és biztonsággal tudjon ülni és kapaszkodni a motoron. Ennyi Sok ismarősöm hozza már a 9-10 évas gyerekét találkozókra!
Datynak ismét csak nagyon-nagyon köszönöm! Kicsit javult az önértékelésem :))
Én mostanában azt hallottam egy motorostól, hogy állítólag az 50 cm3-is motorokra csak regisztrációs szempontból lesz fontos a rendszám, hogy talán jobban nyomonkövethető a "gazda csere". Bár a magyar rendőrséget ismerve.... szerintem tök mindegy.
Srácok, szépek a motorok!
Én most hétvégén megyek felszerelkezni, már ami a ruhát illeti. Veszek rendes motoros dzsekit is, mert addig szeretnék motorozni, amíg nem esik az eső, vagy nem jeges az út!
Arról mit tudtok, hogy gyereket hány éves kortól lehet utasként motoron vinni? Az én lányom most 6 és fél éves és ha sikerül két év múlva4-600 cm3-re váltani, akkor vinném őt is magammal. Ha lehet. Már most majd' megőrűl a motorozásért.
MI LESZVELÜNK?? 125/50-es red rose-osok??? rendszámozás 2010!!!! ki hogy fogja csinálni? irjátok le léci tanácstalan vagyok!! nem sok jóval biztattak eddig!!