Szeptembertol keresek allast Franciaorszagban elsosorban mezogazdasagi teruleten (pl. almaszedes), de mas munka is erdekel. Jelenleg Also-Normandiaban dolgozom, de le fog jarni a munkaszezodesem. Elore is koszonom!
egy fő kőművest keresnek aki munkájára igényes, megbízható, jogosítvánnyal és gépkocsival rendelkezik. összköltség az útiköltség, mást nemkell előre fizetni. Jelentkezni a megadott telefonszámon 06302581216 reggel 8-tól délután 7-ig. l
Sziasztok! 20 éves lány vagyok. Dél-Franciaországban keresek munkát. 2 hónapig voltam kint télen, de hazajöttem, viszont vissza szeretnék menni. Aki tudna nekem nekem segíteni kérem jelezze.
Én Gábor vagyok, és 2 hónapja élek Lyonban. A héten találnom kell egy szobát, tudsz egy helyet? Az elmúlt napokban bejártam már Lyont, de valahogy nem akar összejönni (400-500 euró /szoba).
Sziasztok! Hó végén fogok kimenni Franciaországba méghozzá Auriolba és szeretnék valakivel találkozni, aki régebb óta Franciaországban él és kicsit beszélgetni az ottani rendszerről és lehetőségekről. Nekem jó Marseille is meg valahol Aix környékén is.
A shirotsuki.fs@gmail.com e-mail címen tudtok elérni. Köszönöm előre annak, aki ír majd ^^
Description : Nous recherchons un(e) interprète Francais(e) Hongrois(e) pour une journée, le 12 septembre lors d'un événement afin de faciliter l'échange entre la population française et hongroise. Rémunération attrayante. Pour postuler merci de nous appeler au 04 97 07 37 37 ou de déposer votre CV à cette adresse : actual.nice@groupeactual.eu
Vendéglátó főiskolai és kifejezetten szakács képesítéssel is rendelkező 39 éves férfi vagyok. Van tapasztalatom munkavégzés terén Franciaországban, főztem már párizsi és Provence-i étteremben, igaz ennek már 10 éve, azóta itthon vagyok más területen. Azt hiszem viszonylag jól érzem a francia gasztronómiát, de más nemzeti konyhában is van jártasságom. Ha tudna valaki állást valamilyen francia étteremben, azt megköszönném. Van középfokú nyelvvizsgám, bár tudom ez nem sokat jelent, hiszen a nyelvet az utóbbi időben nem igen használtam, de hamar vissza tudnék rázódni, mert nemcsak tanultam, de szerettem is a francia nyelvet. Ha tudtok valamit a pirurmiko@gmail.com-ra várom az üzeneteket. Előre is köszönöm!
PVC munka Franciaországban BékéscsabaSzakképzett PVC-s kollegát keresek magam mellé,párnak franciaországi munkára, aki tapasztalattalrendelkezik és pvc hegesztésben is jártas. Sajátautó, jogosítvány és józan életmód feltétel. Fizetés: 11,5 eurós órabér
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni akár ötlet akár a megvalósítás szintjén. Kertészmérnök vagyok, kertész állást keresek Franciaorszgában. Idén januárban kezdtem el tanulni a nyelvet, család és munka mellett kicsit döcög a tudásom. Egy magyarországi alapítványtól kaptam két konkrét nevet és címet, ahová elküldhetem az önéletrajzomat, de sajnos a további lépésekben nem tudnak segíteni, mint az állásinterjú és szállás lehetőségekben. Tudom a szezon közepén már nem érdemes a szakmában keresgélnem, de a jövőévi kezdést megpróbálnám. Ha bárki bármiben tud segíteni, nagyon hálás lennék érte. Köszönettel: I.Csilla