Ha igazi emberjogi aktivistaként védelmezed a világot a szélsőségektől (melyet nagyon helyesen teszel, egyet is értek vele amennyiben a szelekciót nem egy csövön keresztül valósítod meg), szvsz felvehetnéd a listádra minimum a kommunistákat is. Amit a gulágon műveltek, az felér a fasizmus rémtetteivel.
Oszt mit tesznek "ellene"? Tüntetnek, hőzöngenek, destruálnak, kivonulnak, hazaárulóznak, kommunistáznak stb. Ezt nevezed "tevésnek"?
Kiket és mikor lövettek szét? Nem vagy te egy kicsit hazudós vagy agymosott?
És honnét tudod, hogy kik a barátaim? Azt, hogy nem tartozhatsz közéjük, az már evidens; fröcsögőkkel, szájtépőkkel nem barátkozom?
És mit ettem én meg?
És mit is mondasz, mit is akarsz mondani te kis hős kommunista forradalmár? Mert ilyen szövegeket nyomtak az 1910-es évek elején a kommunisták, tudtad?
Aha, szóval a rossz beidegződés és a korlátok miatt menekülnek el egyes falukból a belterjes nemzetiségűek, nem azért mert nyugodtan akarnak élni és nem halálfélelemben. Igazán okos vagy, látja mindenki.
....ráadásul,egyszer belefásul a sok magyar,aztán a hatás ellenhatásaként,tényleg bajban lesznek azok a zsidók,akik ráadásul ugyanolyan hazafiak,mint én a tót-sváb horvát eredetű...magyar!!!
Remélem ha belefásulnak akkor nem a nép fordul majd maga ellen, hanem a nép azok ellen fordul, akiknek ott "fent" lehetőségük lett volna a fásultságot megelőzni. Nem azokkal van baj akiknek valamely felmenőjük nem volt magyar (szerintem nincs is teljesen "tiszta magyar", biztosan van mindenkiben más is, s ez igaz minden népre), hanem azokkal van baj, akik látványosan gúnyolják, hátrányba szorítják, megbélyegzik a magyarságot.
Ha visszaolvasol, én azokkal vitatkozom, akik szerint a magukat nagyon is magyarnak valló, de népünk rossz beidegződéseit, korlátait (számos ilyen van) szóvá tevőket titulálják magyarellenesnek.
Neked kellet volna elolvasnod,de azt hiszem te ilyet nem teszel..ezért csak neked,csak most:
...én sok országban megfordultam hosszabb ideig,de sehol nem hordták a hanuka ünnepet az utcára,igaz a keresztdöntögetés sem divat.Persze ott ahol nem megy a cionisták rettegnünk kell hisztériája,senkit nem zavar a zsidóság..épp feltűnik a viselete,ha szombatonként a zsinagógába siet..
Ennyi..
Na most akkor csak két eset lehet.
1-szítják szándékosan a magyargyűlöletet,ez valamihez szükséges
2-rengeteg itt a magyargyűlölő.
....ráadásul,egyszer belefásul a sok magyar,aztán a hatás ellenhatásaként,tényleg bajban lesznek azok a zsidók,akik ráadásul ugyanolyan hazafiak,mint én a tót-sváb horvát eredetű...magyar!!!
hanem azok akik pofázás helyett tettek, dolgoztak,
Ha tesznek ellene, akkor meg szétlövetik őket a barátaid. Most akkor mi legyen? Tegyenek, vagy ne tegyenek?
Egyébként itt megálhattál volna a mondattal, mert ez a veleje. A tipikus buta droid hozáállás, aki inkább rabszolgaként idegen érdekek alá rendeli magát (pofázás helyett olcsó bérrabszolgaként tengődik), csak a havi zsíroskenyérre való meglegyen, no és persze az esti mónika só mint müvvelőjdés/szórakozás.
Ez a modern, intézményesített rabszolgaság. Jól megetted, még büszke is vagy rá.
racionalitásod miatt tiltottak ki az olasz városok hídjai alól? :-))
Te azt sem tudod kik voltak fasiszták(Svédek,finnek,spanyolokargentínok,chile és még sorolhatnám a sok szegény országot...)-ja akik nem deportálták a zsidó lakosaikat!
Pont ezt taglaltam..Addig váltanak ki ellenhatásként nemzeti érzéseket,amíg az túlcsordúl-és ha megnézed mire alapozom,az valószínü és majd jön egy seggberúgás,mikor már csak vandál állat módjára lesz a magyarságnak komunikálni a cseszegető bandával..(hogy érthetőbb legyek)
"1-szítják szándékosan a magyargyűlöletet,ez valamihez szükséges 2-rengeteg itt a magyargyűlölő."
3-nem foglalkoznak akiknek kellene Magyarország és a magyar nép jövőjével és jelenével, a múltját gúnyolják. Így ellenreakcióként erősödik a magyar identitás sok emberben. Pedig elég lenne ha egyes vezetőkben meglenne ez az identitás. Csak annyi, hogy ne ártsanak az országnak és népének.
Te..okostóbi, azt mivel magyarázod, hogy a Keleti országrész egyes területeiről gyakorlatilag el kell menekülnie annak aki magyar, mivel az un. "hátrányos helyzetű, egy bizonyos etnikum" állandó rettegésben tartja őket?
Nem értelek,én sok országban megfordultam hosszabb ideig,de sehol nem hordták a hanuka ünnepet az utcára,igaz a keresztdöntögetés sem divat.Persze ott ahol nem megy a cionisták rettegnünk kell hisztériája,senkit nem zavar a zsidóság..épp feltűnik a viselete,ha szombatonként a zsinagógába siet..
Ennyi..
Na most akkor csak két eset lehet.
1-szítják szándékosan a magyargyűlöletet,ez valamihez szükséges
2-rengeteg itt a magyargyűlölő.