Utolsó menszi első napja márc. 16 volt. Együtt ápr. 1 és 6-án voltunk. A ciklusom pedig nem 28 napos hanem 32. Nem lehet pontosan belőni :S Köszi a drukkot :)
Lányok, Pelle kórházban pár napja, sikerült leállítani a szülést, kapott tüdőérlelőt, és kinéz a császár, mert A baba csücsül. De a császár a legkevesebb, csak maradjanak bent még! Ma 33+4.
Viki, a legfontosabb az, ami a szülőszobára kell, és a babának, ha lehet bevinni ruhát/pelust. A többit már a párod is be tudja vinni (ha megtalálja/megismeri:D)
Még mindig itthon vunk :D:D Ma is voltunk dokinál, semmi változás, szombaton megyünk délelőtt újra, ha addig sem vagy legkésőbb vasárnap estig nem szülünk, akkor ballont raknak fel és hétfőn indítanak :( Nem akar kijönni Lili baba :))))
Köszönöm szépen az információkat. Elkezdtem nézegetni a linkeket, kicsit nyugodtabbá váltam.... :-) Szerencsére már sok olyat bepakoltam amit a linknél találtam :D
Szia! Ajánlom figyelmedbe az indexesbabak.uw.hu oldalunkat, a hasznos linkek rovatban találsz erre vonatkozó leírásokat. De ha végképp nagyon tanácstalan vagy, javaslom, hívd fel a kórházat, és kérjél tanácsot tőlük.
Bocsánat hogy így bepofátlankodok..... 35. terhességi hétben járok, és mivel már ittho vagyok, szívesen társalognék kismamákkal anyukákkal apukákkal :-)
Igazság szerint az ÁEK-ben fogok szülni és ma akartam összepakolni a csomagomat.... Erre sikresen nem találom azt a listát amit a kórházban írtam össze hogy mit kell bevnni a szülésre valamint utána mire lesz szükségem.....
Remélem van közöttetek szintén ÁEK-es és tudtok ebben segíteni, de más kórházi pakkokat is szívesen veszek :D Megpróbálk visszaolvasni majd hogy felvegyem a fonalat addig is elnézést ha néha értetlenül ülök a gép előtt..... :D
Itthon vagyunk :) A helyzet változatlan :) Kicsi görcsölés meg derékfájdalom van, de az orvosunk nem akart még beavatkozni :) Majd csütörtökön reggel kell menni, ha nincs semmi addig :) Jelentkezem majd :)
Tegnap voltunk ctg-n és vizsgálaton, 2 ujjnyira nyitva vagyok és ma este be kell mennünk áramlás vizsgálatra meg gondolom magzatvizet is néznek :) Azt mondta a szülésznőnk és a dokink, hogy vigyük a bőröndöt is, mert lehet hogy csinálunk Lilit :))) Szóval, lehet hogy ma szülünk :) Már nagyon fáj a derekam és a hátam, éjszaka azt hittem hogy megyünk, folyamatosan keményedek és görcsölök :)))
Allia, megviccelt a megérzés és leginkább "Agyerek" , mai genetikai uh szerint ugyanis fickó :-))) a neve Simon Jónás . De, hagyhatod így is a táblázatot, pasim kissé szkeptikus, hétfőn talán a saját doki megerősíti, vagy cáfolja a hírt .
Azt nem tudom, mit kezdek a zsáknyi, gyönyörű rózsaszín és virágmintás lány rucikkal :))
Lucas, nagyon izgi, bármelyik nap jöhet a bébi!:-)))
Gonoszkám, de örülök Neked! Olvastam, mi a helyzet a felkészülősben, nagyon sajnálom, de vagány, okos, belevaló lány vagy, jössz még Te a zöld sávba és mi az, hogy nem leszel túl öreg?!?! meg se halljam!!!!! fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avoir, gratulálok! várunk Téged is a 2011 első félévésbe szeretettel! :-)
Nemrég jöttünk haza CTG-ről és ismét nem tetszett Lilinek :) Ma találkoztunk a szülésznővel, öröm és boldogság van :) Nagyon kedves, segítőkész, bájos hölgyemény. Megnéztük a szülőszobát is :) Már karácsonyi hangulat van :) Ja és negatív lett a kókusz eredményünk :)