Keresés

Részletes keresés

Szilva2 Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1227

Nálunk is ez van, mindkettővel. Illetve a leányzónak perpill nincs szettje, csak írogatni tud. Annyira sajnálom szegényt, remélem érzitek a hagnom. :))

Hiába nagykorú, hiába mindjárt nagykorú, az van megbeszélve, hogy hétköznap nincs csavargás, hanem tanulás van. Vagy tanulással kapcsoaltos mindenfélék. Pl. tanfolyam a fiamnak, eléggé el is veszi az idejét. Leánykámnak ilyen nincs, úgyhogy suli után haza is van rendelve. Csavargás péntek délutántól lehetséges, ha elmondja, hogy kivel és hova. Persze nem drákói módon, mert nem akarunk utálatos szülők lenni, egyszerűen csak a miheztartás végett, hogy tudjam, merre van a kölköm. Ennyi.

Sajnos ezek a számítógépes dumálások éjszakába húzódnak, épp megint agyvérzést kaptam miatta, úgyhogy a leánykánál megint szankciók vannak. Marhára nem érdekel a siralma, hogy bezzegéknél hogy is van ez. Itt alvás van, mert utálok éjfélkor azért könyörögni, hogy kapcsolja már ki azt a rohadt gépet. Szal most fél 10-ig van net.

Előzmény: hive (1181)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1226
pedig marhára megváltozott, nekem már lassan térkép kell, hogy megtaláljak egyes dolgokat
Előzmény: cicó (1225)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1225
Van néhány kisváros ahol teljesen úgy érzem magam mintha a hetvenes nyolcvanas években lennék, hiába van mondjuk a Penny a sarkon...Szarvas is ilyen...meg például Oroszlány főutcája, mindig azt vártam mikor fordul be egy csapat bányász a sarkon:)
Előzmény: hive (1209)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1223
Igen. Hát egy sima, egyszerű, hétköznapi általánosba. A cipő megvan még, asszem, tanári közbeavatkozás volt, vagy ilyesmi, mindenesetre azóta sulin kívül messzire kerüli még a környéket is, amerre a srác és barátai laknak és mászkálnak. Meg gazdagabb lett egy tapasztalattal.
Előzmény: zsombolya (1220)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1222
És mi lett a vége az afférnak, elvette tőle a cipőt az a köcsög?
Előzmény: Törölt nick (1218)
Yv Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1221
majd mikor már megnősülnek akkor azért mehetnek messzebb is, ugye?:)))
Előzmény: Törölt nick (1219)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1220
osztálytársa volt, vagy kiiiii???? jézusom, hát hová jár az a gyerek iskolába,????
Előzmény: Törölt nick (1218)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1218
9.
Igen, a cipője, mert minden álma volt egy Nike cipő, anyuék mondták, hogy hát az így nem fussa, hogy még növésben van ráadásul, de ha összegyűjti rá a pénzt (vagy legalább x részét), akkor oké. És összegyűjtötte, megvette, aztán a suliban kapott egy "add ide a cipőd, vagy megszurkállak" beszólást.

Egyébként félelmetesen jól bánik a pénzzel, nem vesz marhaságokat meg szirszarokat, de minden további nélkül vett vörös rózsát a kislánynak, akinek udvarolt, meghívott fagyizni, meg befizette az angol fénymásolást, anyuék nem is tudtak róla :) szóval megnézi kétszer is, mire adja ki a nehezen összekuporgatott zsebpénzét :))

Előzmény: zsombolya (1204)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1217
Jó, oké.
Előzmény: hive (1205)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1216
majd leszoksz errol, ha ket kicsi gyereked lesz, es felvaltva fognak uvolteni:) egyszeruen nem lehet ketfele szakadni.
Előzmény: Törölt nick (1214)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1213
a jatszoter reszrol gurult at a betonos reszre, ami ott van 10 meterre, de a buzi lugas miatt nem latom be a terepet.
Előzmény: Törölt nick (1212)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1211
onallosodas: en igyekszem nem ratelepedni a fiamra, olyan kis onallo, es nem akarom letorni. a heten is a jatszon voltunk, Kolos csuszdazott, Zalan elindult a vilagba a motorjaval. mondtam neki, hogy elmehet, de ha nem jon vissza rovid ido mulva, garantalom neki, hogy a kezemet sem engedheti el ebben a honapban az utcan. aszonta jo, elment, en szenne aggodtam magam, mert barmi tortenhet (habar azt tudja, hogy ki nem mehet, medence melle nem mehet, messzire nem mehet) es csodak csodajara 5 perc mulva visszajott, hogy eleget motorozott, de most inkabb itt lenne. nem ertette, hogy miert csokolgatom ossze-vissza, hogy milyen ugyes:)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1210

ez pont olyan mint cicabogár terhessége ;))))

ott születtem drágám, meg 18 éves koromig ott is éltem, sőt a zapukám még most is ott lakik :)))

Előzmény: zsombolya (1208)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1209
miért?
Előzmény: cicó (1206)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1208
na most aztán hogy kerülsz te Szarvasra????:)))
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1207
autóztunk nnnna :)
Előzmény: cicó (1206)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1206
Mikor tavaly keresztül autózun Szarvason olyan volt mintha valami időutazáson lennék:)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1205

Abban neked tökéletesen igazad van, hogy van ilyen is. De zsombi gyereke azért nem olyan suliba jár, ahol a budi az udvaron van.

És ahol ilyen gondok vannak, ott nyilván nem adnak fel olyan leckét, amit csak géppel lehet megoldani.

Egyébként azért nem szűkíteném a kört Bp-re, ez ma már Szarvason se gond, pedig az aztán végképp nem nevezhető nagyvárosnak.

Előzmény: Törölt nick (1201)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1204

cipője miatt????????

hány éves is most Milán ? (ez a Milán tök jó név, ha szülök mégegyet, az tuti, hogy Milán lesz, bár most ez a görögzita kicsit rontott a renomén, de még mindig nagyon tecc:))

Előzmény: Törölt nick (1203)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1203
Milán most kapta meg anyu régijét, de suliba tilos (kb. 200 m-re laknak a sulitól, a konyhaablakból végig lehet követni az útját), meg oda nem is akarja, amióta majdnem megverték a cipője miatt. Akkor viszi el, mikor megy el a haverokkal (mert most már ez megy, na nem sok, 1-1,5 óra), hogy anyu elérje, meg ő is anyuékat. De ennyi. És ezt meg is értette, és be is tartja.
Előzmény: zsombolya (1202)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1202
státuszszimbolum:)) minek minek, azé'mer a Pistikének is van! MI is vettünk neki egyet asszem harmadikban (hogy oda tudjak neki szólni, ha nem érek oda érte, hogy minggyáminggyáminggyá, két nap mulva faszán ellopták , vettünk másikat, tök szépet, újat, na azt nem is hordja magával, mert fél hogy ellopják:)))
Előzmény: hive (1196)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1201
Hö-hö, hát a nagy Bp-en egész biztosan, de azért ne feledjük, hogy ez iskolánként változik, ahol pl. kerti budi van, ott szerintem nem igazán az a prioritás, hogy legyen fasza gépterem fasza nettel, ahol csórikáim elintézhetik az ilyen irányú dolgukat. Meg szerintem itt a falusi kicsiben sem az IT a fő profil... szal maradjunk csak annyiban, hogy egy rétegnél esetleg, de nem ők ám a nagy többség.
Előzmény: hive (1198)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1200
nálunk vannak olyan gyerekek, akik az ebédpénzt sem tudják minden hónapban befizetni! ezt most különben fogalmas sincs mér mondom és hogy kerültünk ide az egy órás telefonálgatásból, de valamiért úgy éreztem rettentő fontos közölnöm:))
Előzmény: hive (1198)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1199
Én negyedikre datáltam neki...viszont addig is korlátlanul imélezhet:) Azt mindenképpen támogatom, gyakorolja a helyesírást:)
Előzmény: Yv (1197)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1198
Ja, és neked még biztos nincs ilyen tapasztalatod, de azok a gyerekek, akiknek otthon nincs gépük az iskolai számítógépeken tudják megoldjani az ilyen jellegű feladatokat. Amíg csak egy gépen volt netünk, ráadásul korlátozott, addig az enyémek is a suliban neteztek.
Előzmény: hive (1194)
Yv Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1197

mondtuk a lánynak, hogy ha ötödikbe megy, akkor majd kap tőlünk.

a múltkor az anyja megemlítette neki, hogy venne egyet, mire a kiscsaj kijelentette, hogy nem kell, mert majd a keresztmamitól kap, ha ötödikes lesz:)))

Előzmény: cicó (1195)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1196
Az enyémeknek is csak akkor lett, amikor elkezdtek önállóan közlekedni. Addig minek?
Előzmény: cicó (1195)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1195

Ja és a mobil ügy....múltkor megdöbbenve hallom a szülőin (második osztály) hogy kéri a tanító néni, hogy szóljunk mi is a gyerekeknek, hogy óra alatt kapcsolják ki a telefont...mivan?:) Nem értem minek kell egy másodikosnak mobil, maximum abban az esetben helyeslem akik délután egyedül mennek haza, de nagy részüket még a szülő hozza-viszi...

A lányom is bepróbálkozott de beintettem neki...

hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1194
Azt azért ne felejtsd el, hogy az enyém idősebb a tiednél. Sztem amikor annyi idős volt mint a tied most, még nekünk sem volt otthon netünk. (A gép meg nekünk munkaeszköz, szoktunk is otthon dolgozni, ezért több is van. És az első gépünk még DOS-os volt, 90-es évjárattal.)
Előzmény: zsombolya (1191)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1193
Majd lesz nekik mire akkorák lesznek mint hive nagyság gyereke:)))
Előzmény: zsombolya (1191)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!