A B épület egyik 7. emeleti lakója vagyok és "kinőttem" a lakásom. Éppen ezért eladó vagy kiadó tárolót keresek a házban. Félmegoldás is érdekel, azaz akár "fél" tárolót is szívesen bérelnék, ha valakié túl nagyra sikeredett volna.
Első tulajdonostól eladó egy 2 szobás, 4. emeleti, belső kertre néző lakás (Benedikt Ottó utcára nyíló lépcsőházban): 43,5 nm + 4,5 nm erkély Konyhagépek és szekrények az árban.
SÜRGŐS!!! A lakóparkban keresünk kiadó, bútorozott lakást azonnali költözéssel a párommal! Megbízható, dolgozó fiatalok vagyunk. Aki tud segíteni, kérem hívjon ezen a számon: 06706657538, email cím: jungadri@gmail.com
A C épületben a kék fürdőszobacsempe Zalakerámia, és 2007-ben a ZBK 724 volt a fali, és ZRF 124 a padlócsempe "elnevezése", sajna a többi színt nem tudom.
És még az is lehet, hogy nem az építtető csempézett, hanem valami egyedi a csempe....
Egy naiv kerdesem lenne:). A forduszobai csempek kozul 1 elrepedt (legfelso sor), es erdeklodnek, hogy lehet-e ilyen csempet valahonnan/valakitol szerezni? (az also sorok ilyen barnas/narancssargasak a felso vilagos, szinben passzolo mintaval)
Ha tud valaki a lakóparkban bútorozatlan (vagy minimális bútorozottságú) 50nm feletti kiadó lakást két kisgyerekes család számára legkésőbb november végi (de akár holnapi) költözéssel, legyen szíves jelezze felénk, mert a mostani lakásunkat sajnos rövidesen el kell hagynunk.
Nem dohányzunk, soha nem késünk a lakbérrel/rezsivel, és lakást olyan állapotban adunk vissza, ahogy megkapjuk.
MandarinKert C épületében 51 négyzetméteres, 2 szobás, belső udvarra néző, szuper hangulatú lakás kiadó november 1-től. 160,000/hó. Érdeklődni: 70/380-2746
".... a lakók a Társasháztól rendeljék meg a vízórákat és a plombálást..... Az új szerződéseket az órák cseréjéről és hitelesítéséről alá kell írni minden tulajdonosnak...."
Most akkor meg kell rendelni a Közös képviselettől, alá kell írni valami szerződést vagy azzal, hogy egyhangúlag el lett fogadva, a KK a lakók kiértesítése mellett automatikusan elvégezteti és utána kiszámlázza? Tudja valaki, hogy lesz a mérőcseréknek a gyakorlati lebonyolítása?
Most akkor meg kell rendelni a Közös képviselettől, alá kell írni valami szerződést vagy azzal, hogy egyhangúlag el lett fogadva, a KK a lakók kiértesítése mellett automatikusan elvégezteti és utána kiszámlázza? Tudja valaki, hogy lesz a mérőcseréknek a gyakorlati lebonyolítása?