Keresés

Részletes keresés

ivan2007 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1956
Volt rajta egy festékes polo.
Előzmény: helci (1952)
ivan2007 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1955
Nekem is van olyan fürdőgatyám amit más simán rövidnadrágnak néz, ez nem értem mit bizonyít.
Lenygyel azt mondta már az intézkedéskor le akart mondani mentelmi jogáról, csak azt akarta, hogy ezt írják is le.
Tegnap az ATV-n azt mondta beleegyezik abba, hogy a fogdán készült videót nyílvánosságra hozzák.
Azért a rendőrök nem akkora barmok, hiszen a hír megjelenése után pár órával már informálták a népszavát a videófelvételről.
Előzmény: 33nev (1945)
helci Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1954
már leírtam, egyáltalán nem láttam az egészet. véletlenül pont az attila 4-ben lakok, és amikor az utcáról azt hallottuk, valaki fennhangon segítségért kiabál, kirohantunk az erkélyre. annyit láttam, hogy egy férfit két rendőr hátracsavart kezekkel elvezet. megnyugodtunk, hogy nem embert ölnek az utcán, és visszatértünk az igen szórakoztató programunkhoz. de ha gondolod, kimegyek az erkélyre, elkattintom a fényképezőgépemet, és megmutatotm neked az eset helyszínét.
Előzmény: 33nev (1953)
33nev Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1953
Óriási! Megdöbbentő fordulat! Te láttad az egészet? És téyleg csipkés tangában volt?

(Ne csináld, kérlek! Ha láttad, már biztos kihalgattak. Ha kamuzol a fórumon, az röhejes.)
Előzmény: helci (1952)
helci Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1952
én nem tudom, kinek a lakását festette, ha neki nincs, de az biztos (a tulajdon szememmel láttam), hogy amikor a rendőrök elvitték, volt rajta valami felsőruházat. erre bíróság előtt is hajlandó vagyok megesküdni.
Előzmény: 33nev (1945)
33nev Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1950
A számát is tudod, ugye?
Előzmény: ivan2007 (1949)
ivan2007 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1949
Az AB határozata szerint, a rendőrnek az intézkedés megkezdésekor igazolnia kell magát!!!
Előzmény: turulkovics (1943)
pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1947
Lengyel nem mondta, hogy fideszes kepviselo. Ne fantazialj!
Előzmény: ohrana (1930)
33nev Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1945
Látom megérkezett a második hullám, Kubatov úr által felvértezetten. Most akkor kezdhetjük előlről!

No, akkor az újszülötteknek:

Lengyel úrnak nincs Lagunája! Ő mondta a vagyonbevallásában, tehát igaz.

Nincs lakása se! Lásd fent. Ezzel szemben azt festette, mielőtt kocsiba pattan ámokozni kicsit.

A rendőrök rövidnadrágról beszélnek. A képviselő úr ragaszkodik hozzá, hogy fürdőgatyában volt.

A papírokat prezentáló hölgy (a híradások többsége szerint) élettárs volt, nem feleség.

Nem, a képviselő úr nem mondott le a mentelmi jogáról, hogy kiderülhessen az igazság.

Igen, a rendőrök eszement nagy barmok, mert máig nem akadt egy sem, hogy fölrakja a netre az őrszoba biztonsági kamerájának felvételeit.

Ja! Képzeljétek, polgári körös barátaim! A fidesz nem és nem akar megszólalni. Még Pelcyné sem szervezett tüntetést a rebisz székháza elé.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1944
Az általam elképzelt szitu:

Rendőr: Legyen szíves ürítse ki a zsebeit.
Én: Egy pillanat, csak szeretnék egy hatósági tanut, mondjuk valamelyik járókelőt. Segítene?

A folytatást nem tudom, nagyon sok változat elképzelhető, az egyik az, hogy a rendőr meglepődik és tényleg az előírás szerint végzi a dolgát. Nem igen szokták meg a jogszerü kérdéseket, talán visszafognák magukat.

Persze más is elképzelhető.
Előzmény: Törölt nick (1939)
turulkovics Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1943
Elöbb igazolod magad ! Aztán kérheted, hogy a rendör is tegye meg ezt. Momentán egy gatyában vezetö egyén az országgyülés parkolójába engedéllyel rendelkező (lopott???) járgányban ülö egyén höbörgött!
Előzmény: Törölt nick (1940)
turulkovics Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1941
Szoppancs képviselő úr! A rendör a megkezdett intézkedést köteles befejezni! Utána kérheti a delikvens a rendört azonositását!
Előzmény: toloba (1916)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1940
Az a baj, hogy sokan azt se tudják, hol keressék az azonositó számot.

A sárga mellény tényleg üti a dolgot.
Én azért csak megkérném, hogy tárja fel egy pillantásra a mellkasát.
Az is lehet, hogy sikertelenül, de próba, szerencse.
Előzmény: én12 (1938)
én12 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1938
Ez viszont az egészet megelőzi (szintén az 1994. évi XXXIV. tv-ből):

20. § (1) A rendőrt az intézkedés során az egyenruhája és az azonosító jelvénye vagy a szolgálati igazolványa igazolja.

Tehát nem majd egyszer, hanem az intézkedés kezdetekor már az egyenruhának és a jelvénynek, mint igazolási feltételnek egyidejűleg meg kell lennie!

Az más kérdés, hogy az intézkedés után, esetleges feljegyzés céljából az idézettek kérhetők.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1937
Volna rá egy macerás eljárás:

Megkérsz egy arra járó járókelőt, hogy legyen tanu.

Persze nagy a valószínüsége, hogy senki sem vállalná.
Előzmény: Előkelő idegen (1934)
Előkelő idegen Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1934
Nekem meg az a bajom, hogy azonosító nélküli két EGYENRUHÁS zsaru a nyugatinál pár éve szó szerint KIRABOLT. Igazoltattak, kipakoltatták a zsebeimet (egy szó nem volt róla, hogy mégis mit keresnek nálam a rohadékok) és amikor visszaadták a cuccaimat, akkor hiányzott egy ötezres... elvettek ötezret a köcsögök. Azonosító nélkül voltak... azóta engem is érdekel, nem kell nekem az utcán hőbörögni hozzá, hogy érdekeljen, bocs...
Előzmény: Törölt nick (1918)
Daily Telegraph Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1933

"Ahogy a rendőr is mondhatja fürdőgatyában, hogy rendőrség, kérem szopjon le."

Remélem nem hitted el, hogy ezt köteles vagy végrehajtani :)

gizibácsi Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1932
Igazán nem szeretnék terelni, de valahol azt mondta méltóságos (vagy nagyságos?) KÉPVISELŐ URUNK, hogy a karján egy Breitling óra figyelt. Hááát, elég sok költséget kellett elszámolni ahhoz, hogy egy ilyen órát meg tudjon venni. Ez bizony a Gyurcsány-Kóka páros karóráival vetekszik. Csak nem meg van a következő miniszterelnökünk? Mert hazudozásban, pofátlanságban meg kivagyiságban már szinten van...
Előzmény: toloba (1872)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1931
"rendőrök arra, hogy azt mondja, Fideszes képviselő vagyok nem azzal reagálnak, hogy akkor most szépen megvárjuk amíg hozzák a papírt, hanem bevadulnak"

Csakhogy a képviselő nem azt mondta, hanem valami f@szokat emlegetett.

Márpedig egy rendőr sem meri feltételezni, hogy a keresztény-polgári-jobboldali, a morális válságot mélyen elitélő politikus így reagálna a demokratikus rend őreivel szemben. Egyből hiteltelenné vált szegény.

Bevadulni soha sem szabad, de azt hiszem most sem történt ilyen.
ohrana Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1930
Persze, attól kezdve, hogy igazolta.
De miképpen kell igazolni? Ha valaki fürdőgatyában van, vagy egy szál lepedőben, akkor oly módon igazolja, hogy megmondja.
Ahogy a rendőr is mondhatja fürdőgatyában, hogy rendőrség, kérem szopjon le.

Az a nagy gáz, hogy a rendőrök arra, hogy azt mondja, Fideszes képviselő vagyok nem azzal reagálnak, hogy akkor most szépen megvárjuk amíg hozzák a papírt, hanem bevadulnak. És ez egyre rosszabb lesz. Minap még csak magyar zászlőért kap verést valaki, aztán már mert Fidesz által kiállított parlamenti belépője van, most meg már Fideszes képviselőség is elég...
Sajnos a rendőrség egy nagy nulla, az a pár rendőr, aki próbál rendőrködni, azoknak vége. Nézd meg mondjuk, a Kecskeméti utcai őrsöt. Éjjel ők védik a közeli kuplerájt, az ott lakóktól védelmi pénzt szednek, hogy az autóikat "ne érje baj". Majd pont ezek fognak tisztességesen eljárni. Ugyan már...

o
Előzmény: Törölt nick (1928)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1927
Nem lennék közrendes mostanában. :)))))
Előzmény: Saker Falcon (1924)
Saker Falcon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1924
Ezzel most már együtt kell élni. Jobb ha kinn van. Még így is lesz egy markáns 20-25% igazoltatott, aki követelni fogja, hogy azonnal mondja meg, és nem lesz elég csak rámutatni. Önérzetes a magyar.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1923

Mert én ilyesmit mondam volna?Hol olvastad?

Jó a nicked.Önkritiaki jellegű vagy úgy adták neked ezt?

Előzmény: ForrestDumb (1921)
gizibácsi Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1922
Többeknek: nem akarok jogszabályértelmezősdit jáccani, de a rendőrt jogszabály kötelezi arra, hogy befejezze a megkezdett intézkedést. Utána lehet csak megkérdezni, hogy mi a neve, stb.
ForrestDumb Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1921
Basztatás a rendőrök privilégiuma lenne? Na, ne.......... ;) 
üveges Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1919
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99500003.BM

A szolgálati szabályzat.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1918

Engem nem az zavar, hogy kérik az azonosítót.Hanem, hogy kizáróag basztatás miatt teszik ezt, múlt év ősze elött azt sem tudták, hogy létezik.Ez a bajom.

Előzmény: ca vinton (1914)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1917

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: ForrestDumb (1912)
toloba Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1916
"A rendőr az intézkedés befejezése után az intézkedés alá vont személy kérésére köteles az azonosító jelvényének számát közölni vagy szolgálati igazolványát felmutatni, a nevét és a szolgálati helyét megjelölni."

Pontosan. Az intézkedés pedig bőven tartott még a yardon is....úgyhogy, ha netalán még az Alagút uccában kérte a fószer a rendőrt rendőri mivoltának igazolására, szívhat egy nagyot....

Az egész idézeted alapján pedig a képviselő most torkos borzot fog jáccani...meg is érdemli a nagyképű majma...és tkp. mindegy, milyen pártállású díszbarom....
Előzmény: gizibácsi (1899)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1915
"Most keressem meg neked a kv-k mentelmi jogáról a tv-t"

Csak azt a részt, ami azt írja le, hogy egy pucér, igazolvány nélküli, agresszív személyt, aki még a nevét sem mondja meg, milyen mentelmi jog illeti.

Azért is érdekel, mert ha van ilyen, ruhában be se ülök a kocsiba.
Előzmény: Törölt nick (1906)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!