Keresés

Részletes keresés

pancsimánia Creative Commons License 2013.03.28 0 0 741

Jut eszembe:

Azt tudjátok hogy  a kuli kerék nem csak 2 részre oszott?  ....és középen semmi felület kezelést nem kapott! :(

Szedte már szét valaki így?

pancsimánia Creative Commons License 2013.03.28 0 0 740

Valaki tegyen már fel képet erről a bonyolult zár szerkezetről közvetlen közleről! :)

Jöhet mailba is!

Attól tartok az enyébe bele gányoltak egy picit! :)

Szeretnék meggyőződni erről.

Köszi! :)

Feri bácsi! :)

Ma sikeressen megkapta rendszámot a kuli! :)

Viszont most a kereket vettem ki. Volt a kerékbe a belső gumin kívül egy plusz szelep sapka. Gondolom mit keresgélhette az előző tulaj. Szerintem még most is vakarja a fejét! :)))

pancsimánia Creative Commons License 2013.03.28 0 0 739

Köszi Feri Bácsi! Élénkítsük csak a fórum életét! :)

Előzmény: p21-feri-tb2 (737)
pancsimánia Creative Commons License 2013.03.28 0 0 738

Hali!

Szerintem nekem a középen alu díszes kéne! Valami osztott van nekem is, de az szerintem pótkocsié. :)

Beszéltem aztán tegnap Gyulával köszi! Eggyenlőre neki sincs.

Előzmény: smuk73 (734)
p21-feri-tb2 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 737

Szabi ezeket leltem így hirtelen

smuk73 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 736

Felhívtam Gyulát és kiderült ismeritek is egymást.Azt mondta előkotorja telefonszámod és felhív.Ugyhogy célbaértél:) Üdv

Előzmény: pancsimánia (733)
1zsakkrumpli Creative Commons License 2013.03.27 0 0 735

ApaE

smuk73 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 734

Létezik utángyártott mert nekem is van.Megkérdezem neked még ma hogy van e és menyi?    Jelzek ha megtudtam valamit.Eredetit nehezen fognak eladni.Esetleg börzéken futhatsz bele.Mejik fajtára vágysz közepén a kis aludíszesre vagy az osztott prizmára?

pancsimánia Creative Commons License 2013.03.24 0 0 733

Sziasztok!

Nincs valakinek hátsó prizmája kulihoz? Esetleg nem tudjátok létezik utángyártottba?

Köszi!

pancsimánia Creative Commons License 2013.03.23 0 0 732

Kösz Feri! Rajta leszek!

:)

Előzmény: p21-feri-tb2 (731)
p21-feri-tb2 Creative Commons License 2013.03.23 0 0 731

csukott pótkocsi

szerintem ez is baromság, de hogy lassú jármű az ménagyobb

p21-feri-tb2 Creative Commons License 2013.03.23 0 0 730

Motorkerékpár: a külön jogszabályban L3e járműkategóriába sorolt kétkerekű oldalkocsi nélküli, L4e járműkategóriába sorolt oldalkocsival rendelkező jármű, továbbá a motoros tricikli.

Motoros tricikli: a külön jogszabályban L5e járműkategóriába sorolt háromkerekű és L7e járműkategóriába sorolt négykerekű motorkerékpár.

Mezőgazdasági vontató: kerekes vagy lánctalpas kialakítású, legalább két tengellyel rendelkező, pótkocsi vontatására és/vagy mezőgazdasági, erdészeti feladatú berendezések, gépek vontatására, hordozására, tolására, működtetésére alkalmas, 25 km/óra sebességnél gyorsabban haladni képes jármű, mely teher- és személyszállításra is alkalmas lehet. (max. 2 db. pótkocsi, a rendszámtábláján fekete betűk - számok)

Lassú jármű: olyan jármű, amelyet beépített erőgép hajt és sík úton önerejéből 25 km/óra sebességnél gyorsabban haladni nem képes. (max. 1 db. pótkocsi, a rendszámtábláján piros betűk-számok) Nem azonos a lassan haladó járművel!

Pótkocsi: olyan jármű, amely gépjárművel, mezőgazdasági vontatóval vagy lassú járművel történő vontatásra készült. A legfeljebb 750 kilogramm megengedett legnagyobb össztömegű pótkocsi: könnyű pótkocsi, az ennél nagyobb össztömegű pótkocsi: nehéz pótkocsi.

Félpótkocsi: olyan pótkocsi, amely a vontató nyeregszerkezetére támaszkodik úgy, hogy súlyának jelentős részét a vontató veszi át.

Járműszerelvény: gépjárműből, mezőgazdasági vontatóból vagy lassú járműből és hozzákapcsolt pótkocsiból (egyéb vontatmányból) álló, a forgalomban egy vezetővel, egységként résztvevő járműkombináció

Előzmény: p21-feri-tb2 (729)
p21-feri-tb2 Creative Commons License 2013.03.23 0 0 729

a lassú járművekre piros keretes, piros karakteres, Y kezdésű, három betű és három számos kombinációval ellátott rendszámokat erősítenek fel.

Előzmény: p21-feri-tb2 (728)
p21-feri-tb2 Creative Commons License 2013.03.23 0 0 728

wikipedia:

Xxx-123: Utánfutók rendszáma.

Uxx-123: Motorkerékpárok rendszáma; de ilyet kaphatnak azok is akiknek két darab B méretű rendszámra van szükségük (például USA-ból hozott autók).

Yxx-123: Lassú járművek rendszáma. Fehér alapon piros karakterek.

Előzmény: p21-feri-tb2 (727)
p21-feri-tb2 Creative Commons License 2013.03.23 0 0 727

Na még 1 szer.

ilyent semmi szín alatt ne fogadj el, mert ez lassú járművekre való.

azt akkor nomdhatod a felitat szövegét,.))))))))))))))))))

Előzmény: p21-feri-tb2 (726)
p21-feri-tb2 Creative Commons License 2013.03.23 0 0 726

És ugye ami sehogy sem passzol:

Előzmény: p21-feri-tb2 (725)
p21-feri-tb2 Creative Commons License 2013.03.23 0 0 725

Hellóóó Szabi.

Na itt vannak képek a témáról.

kezdem rögtön az enyémmel:  ani ugye (X) kezdetü

ilyen bazi nagyot kaptam anno. De vagyunk így egy páran:

de létezik ebből rendes motor méretű is:

a leg elterjedtebb a sima motor rendszám:

az már hab a tortán, hogy a sorban van a fogat:

pláne ha még minősített is:

és egy a szomszédból:

harcold ki a motor rendszámot.

valamelyik köhém rendeletben benne van.

üdv: 21-feri

Előzmény: pancsimánia (721)
smuk73 Creative Commons License 2013.03.20 0 0 724

Utánna fogok nézni köszönöm az infót.Jár itt még ember nagyon kihalt mostanában:)

Előzmény: P21 tibi (723)
P21 tibi Creative Commons License 2013.03.19 0 0 723

Üdv. mindenkinek.

Az ötödik számot is keresd meg. A kasztni alsó felén az eredeti rendszámnak készített 4db furat közepén. Alulról a kerék felől látod.

Előzmény: smuk73 (708)
csepuhaju Creative Commons License 2013.02.18 0 0 722

Üdv! Sikerült venni Pillét? Ha igen: milyen állapotút, valamint forgalmi van-e hozzá és mennyiért?

Előzmény: Csillagnyee (713)
pancsimánia Creative Commons License 2013.02.12 0 0 721

Köszi megkaptam!

Benned egy mérnök veszett el Ferikám!! Szép munka!

Köszi mégegyszer hogy ennyi időt szántál rám! :)

Előzmény: p21-feri-tb2 (720)
p21-feri-tb2 Creative Commons License 2013.02.12 0 0 720

küldtem képeket.

ma megmérem őket azt megpróbálom valami rajzon felvázolni a méreteket

Előzmény: pancsimánia (719)
pancsimánia Creative Commons License 2013.02.11 0 0 719

Sziasztok!

Van különbség a kéthengeres és 1 hengeres kuli vonófej között?

Van esetleg valakinek leszerelt állapotban két hengereshez való? Első sorban gyári érdekelne..

köszi

AVB Creative Commons License 2013.01.19 0 0 718

2013. február 3-án - 1 évi szünet után - ÚJRA! Alföldi Veterán Börze Szolnokon!
ÚJ HELYSZÍN: Szolnok - Logisztika i Központ, Téglagyári  út 36. (a Téglagyári  út legvége)
Az ország egyik-, a Keleti régió legnagyobb veterán börzéje!
Adás - vétel - csere! :-)
www.alfoldiveteran.hu

Skuzzy Creative Commons License 2012.12.16 0 0 717

Rosszul írtam, 4360Ft volt a műszaki a motorra is és az utánfutóra is a Mozaik utcában a nyár elején.

Előzmény: Skuzzy (716)
Skuzzy Creative Commons License 2012.12.16 0 0 716

Üdv mindenkinek.

Annyi kiegészítés, hogy a biztosításnál nincs külön kategória, de a műszakinál igen, ott a vizsgadíj megegyezik a motoréval (6500 rémlik tavasszal). Az idén kaptam új forgalmit a Pilléhez, ebben nem találom, de a korábbi zöldben benne volt, hogy minimum hány kg önsúlyú motor húzhatja, ezzen esetleg megbukhat a kis Csepel, ennek még célszerű lenne utána nézni.

Előzmény: smuk73 (714)
pancsimánia Creative Commons License 2012.07.26 0 0 715

Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani mekkora a motorkuli vonovejénél a függőleges csap bornzperselyének belső átmérője?

Illetve tenne fel képet valki erről a csomó pontról össze szerelt állapotban?

Műszaki vizsgán mennyire veszik komolyan az elfordulás ellen védett főggőleges csapot?

Az én vonó fejemen nincs kialakítva a lapolás.

smuk73 Creative Commons License 2012.07.17 0 0 714

Csepelhez biztos nem gyártotak vonórészt.Azt csak átalakítani tudod hogy feltudd tenni.Jobb hamár most beszerzel egy vizsgabiztos barátot aki ezt engedéjezi.Semmisem lehetetlen csak macerás:)Az hogy menyit ér a Pille:2 emberen múlik.eladón menyire értékeli.vevőn menyire kell neki ugyhogy ezt neked kell eldönteni menyire kell:) Nem nemlessz ugyanaza rendszáma mint a motoré mivelhogy külön forgalmija van és rendszáma Külön biztosítása és sújadója.Egyszer vizsgáztatod a motort hogy vontathason,majd vizsgáztatod az utánfutót.Mindent számolhatsz egy szeméjautó utánfutó áraival mivel abba a kategóriába tartozik.Magyarországon nincs motorkerékpár utánfutó kategória bejegyezve a hivatalokban :(Ugyhogy hajrá és kitartást.Még ugysem láttam Csepelt Pillével mutasd meg nekünk hogynéz ki:)Üdv

Előzmény: Csillagnyee (713)
Csillagnyee Creative Commons License 2012.07.16 0 0 713

Sziasztok! 
Egy Csepel 125tel járom az országot, általában másodmagammal és a csomagok elég kényelmetlenséget tudnak okozni. A 20 kilós hátizsákok valahogy belerontanak a motoros feelingbe.

Már egy ideje foglalkoztatnak ezek a csinos kis egykerekűek, viszont most vettem a fejembe, hogy kéne csinálni egy kis fogatot a Csepelből és egy Pilléből, mert láttam egyet Danuviához kapcsolva.

Hogy lehetne megoldani, hogy a Csepelemhez is lehessen egy ilyet kötni? Nem kell gyári "vonóhorog"? mert azt nemhiszem, hogy gyártottak a Csepelhez.  Illetve ha egy Pilléhez adnak olyat ami Dnuvián volt, azt fel lehet úgy szerelni, hogy a műszakin elfogadják?

Nekem a Pillék a gyengéim, mennyiért lehet szerintetek venni egy ilyet? Ha valaki tud normális áron, szóljon! :)
Mégvalami: Az utánfutót külön kell vizsgáztatni, vagy a motorral? Illetve ugyanaz lesz a rendszáma?

A segítséget előre is köszi! :)

abes Creative Commons License 2012.07.08 0 0 712

Kell forgalmi.

Hogy megéri? Ez hobbi semmi köze nincs az ésszerűséghez. ;-)

Előzmény: tomimomi 1 (711)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!