Valaki tegyen már fel képet erről a bonyolult zár szerkezetről közvetlen közleről! :)
Jöhet mailba is!
Attól tartok az enyébe bele gányoltak egy picit! :)
Szeretnék meggyőződni erről.
Köszi! :)
Feri bácsi! :)
Ma sikeressen megkapta rendszámot a kuli! :)
Viszont most a kereket vettem ki. Volt a kerékbe a belső gumin kívül egy plusz szelep sapka. Gondolom mit keresgélhette az előző tulaj. Szerintem még most is vakarja a fejét! :)))
Létezik utángyártott mert nekem is van.Megkérdezem neked még ma hogy van e és menyi? Jelzek ha megtudtam valamit.Eredetit nehezen fognak eladni.Esetleg börzéken futhatsz bele.Mejik fajtára vágysz közepén a kis aludíszesre vagy az osztott prizmára?
Motorkerékpár: a külön jogszabályban L3e járműkategóriába sorolt kétkerekű oldalkocsi nélküli, L4e járműkategóriába sorolt oldalkocsival rendelkező jármű, továbbá a motoros tricikli.
Motoros tricikli: a külön jogszabályban L5e járműkategóriába sorolt háromkerekű és L7e járműkategóriába sorolt négykerekű motorkerékpár.
Mezőgazdasági vontató: kerekes vagy lánctalpas kialakítású, legalább két tengellyel rendelkező, pótkocsi vontatására és/vagy mezőgazdasági, erdészeti feladatú berendezések, gépek vontatására, hordozására, tolására, működtetésére alkalmas, 25 km/óra sebességnél gyorsabban haladni képes jármű, mely teher- és személyszállításra is alkalmas lehet. (max. 2 db. pótkocsi, a rendszámtábláján fekete betűk - számok)
Lassú jármű: olyan jármű, amelyet beépített erőgép hajt és sík úton önerejéből 25 km/óra sebességnél gyorsabban haladni nem képes. (max. 1 db. pótkocsi, a rendszámtábláján piros betűk-számok) Nem azonos a lassan haladó járművel!
Pótkocsi: olyan jármű, amely gépjárművel, mezőgazdasági vontatóval vagy lassú járművel történő vontatásra készült. A legfeljebb 750 kilogramm megengedett legnagyobb össztömegű pótkocsi: könnyű pótkocsi, az ennél nagyobb össztömegű pótkocsi: nehéz pótkocsi.
Félpótkocsi: olyan pótkocsi, amely a vontató nyeregszerkezetére támaszkodik úgy, hogy súlyának jelentős részét a vontató veszi át.
Járműszerelvény: gépjárműből, mezőgazdasági vontatóból vagy lassú járműből és hozzákapcsolt pótkocsiból (egyéb vontatmányból) álló, a forgalomban egy vezetővel, egységként résztvevő járműkombináció
2013. február 3-án - 1 évi szünet után - ÚJRA! Alföldi Veterán Börze Szolnokon! ÚJ HELYSZÍN: Szolnok - Logisztikai Központ, Téglagyári út 36. (a Téglagyári út legvége) Az ország egyik-, a Keleti régió legnagyobb veterán börzéje! Adás - vétel - csere! :-) www.alfoldiveteran.hu
Annyi kiegészítés, hogy a biztosításnál nincs külön kategória, de a műszakinál igen, ott a vizsgadíj megegyezik a motoréval (6500 rémlik tavasszal). Az idén kaptam új forgalmit a Pilléhez, ebben nem találom, de a korábbi zöldben benne volt, hogy minimum hány kg önsúlyú motor húzhatja, ezzen esetleg megbukhat a kis Csepel, ennek még célszerű lenne utána nézni.
Csepelhez biztos nem gyártotak vonórészt.Azt csak átalakítani tudod hogy feltudd tenni.Jobb hamár most beszerzel egy vizsgabiztos barátot aki ezt engedéjezi.Semmisem lehetetlen csak macerás:)Az hogy menyit ér a Pille:2 emberen múlik.eladón menyire értékeli.vevőn menyire kell neki ugyhogy ezt neked kell eldönteni menyire kell:) Nem nemlessz ugyanaza rendszáma mint a motoré mivelhogy külön forgalmija van és rendszáma Külön biztosítása és sújadója.Egyszer vizsgáztatod a motort hogy vontathason,majd vizsgáztatod az utánfutót.Mindent számolhatsz egy szeméjautó utánfutó áraival mivel abba a kategóriába tartozik.Magyarországon nincs motorkerékpár utánfutó kategória bejegyezve a hivatalokban :(Ugyhogy hajrá és kitartást.Még ugysem láttam Csepelt Pillével mutasd meg nekünk hogynéz ki:)Üdv
Sziasztok! Egy Csepel 125tel járom az országot, általában másodmagammal és a csomagok elég kényelmetlenséget tudnak okozni. A 20 kilós hátizsákok valahogy belerontanak a motoros feelingbe.
Már egy ideje foglalkoztatnak ezek a csinos kis egykerekűek, viszont most vettem a fejembe, hogy kéne csinálni egy kis fogatot a Csepelből és egy Pilléből, mert láttam egyet Danuviához kapcsolva.
Hogy lehetne megoldani, hogy a Csepelemhez is lehessen egy ilyet kötni? Nem kell gyári "vonóhorog"? mert azt nemhiszem, hogy gyártottak a Csepelhez. Illetve ha egy Pilléhez adnak olyat ami Dnuvián volt, azt fel lehet úgy szerelni, hogy a műszakin elfogadják?
Nekem a Pillék a gyengéim, mennyiért lehet szerintetek venni egy ilyet? Ha valaki tud normális áron, szóljon! :) Mégvalami: Az utánfutót külön kell vizsgáztatni, vagy a motorral? Illetve ugyanaz lesz a rendszáma?