Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 955
;)))
Előzmény: hatgang (953)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 954

Mi volna, ha utánaolvasna tájékozódna mielőtt látogatóba indul, hogy az angol véreb például, nem embereket marcangol , hanem a szaglásáért tartott vadászkutya.
Alanyi hülyékre nem feltétlen a tolerancia jelenti az adekvát kezelési módot.

>>Ráadásul mindez nagyon-nagyon sok szavazat elvesztésébe kerül nektek. Csináljátok csak! Ezt hívják politikai ostobaságnak.

Ezen már túlléptünk. Nem hoz és nem visz.
Jelen esetben már az a tényállás, hogy Gyurcsány ezzel a politikai közbeszéd fősodrába emelt konfliktussal akarja a lassan szökdösésnek induló tábort egybeterelni az együtt sírunk, együtt nevetünk mottóval.

Én úgy veszem észre a reakciókból, hogy pont az elsődleges érintettek azok, akik néhány harcos önjelölt képviselő kivételével nem akarnak nagyon Gyurcsány utolsó csatlósai lenni és nem igazán sorakoznak fel a tematizálás mentén.

Jelen esetben a jobboldal szemére az vethető, hogy nem nagyon akarja kiengedni őket a kutyaszorítóból.
Előzmény: Törölt nick (946)
hatgang Creative Commons License 2007.03.06 0 0 953
Gyurcsány Veres Vadai.:) (lásd Kádár Apró Dögei)
Előzmény: sin x (951)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 952
Akkor miniszterelnök:)
Előzmény: sin x (945)
sin x Creative Commons License 2007.03.06 0 0 951
Fletó és Vadai kollegínája nem olyan régen nyiltan kiálltak a veres csillag mellett, holott az momentán tiltott önkényuralmi jelkép, és többet gyilkoltak az égisze alatt, mint a nyilas zászló alatt (ami nem egyenlő az árpádsávos történelmi zászlóval).
Szóval, ne ríjjatok az árpádsávos zászló miatt, és főleg ne rikácsoljon a kurcsányi, aki szeretett komcsi szimbólumát is rehabilitálná szíve szerint.
Előzmény: Törölt nick (946)
takacsi Creative Commons License 2007.03.06 0 0 950
"És ha zsidótól villát rekvirálnak, akkor mi?"

Beköltöző.
Előzmény: sin x (945)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 948

1.)Hülyék a kérdéseid és teli vannak csúsztatással.

2.)Ne gondold, hogy ezeknek a sanda kérdéseknek nincs párjuk jobbról.

3.)Ha tényleg választ akarsz a kérdéseidre, akkor minek nagyképűsködsz a végén, félsz, hogy esetleg mégis választ kapsz valamelyikre?

Azért ezt az egyet nem bírom kihagyni:

Mutass precedenst arra, hogy prominens szoclibes közös emelvényt és ürügyet használt volna a nyiltan náci elemekkel...

Hát csak emlékezzél a cigányozós Kendére, és hogy milyen rendezvényen volt utána díszvendég:)))

Előzmény: Törölt nick (944)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 947
Pedig az orbánozás a baloldal nettó "antiszemitizmusa". ;)))
Olyan plasztikusan éli meg a maga kis mindennapi gyűlölködését a plebs, hogy észre sem veszi, ugyanarra a kottára játszanak, mint eleik a 20-30-as években.
Előzmény: Törölt nick (943)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 946

Bár teljesen hiába mondja az ember, mert ti egyszerűen hülyének tettetitek magatokat (bár néha az az érzésem, hogy ez már nem tettetés).

Vegyünk egy példát!

Van egy csodálatosan okos, félelmetes küllemű, de a jelenlétünkben kifejzetten cica-jegyeket felmutató 55 kg-os kutyánk. Ha jön hozzánk valaki, mindig szólunk, hogy hagyja magát megszagolni, és akkor legfeljebb annyi baj történik, hogy szeretetből megnyalja, vagy rácsimpaszkodik egy fültővakargatásért...

Ennek ellenére vannak olyanok, akik kérik, hogy amig nálunk tartózkodnak, kössük meg a kutyát, mert bizony félnek tőle.

És megkötjük. És nem kezdünk erősködni azon, hogy...

Nem érthető?

Áruld már el! Milyen baj történne ebben az országban, ha nem punkt azokat a vitatott zászlókat lengetnétek? Valami szörnyűség? Nem. Legfeljebb sok tízezernyi ember egy picit nyugodtabb volna... Komoly áldozat volna nem lengetni?

Szóval nem értem! Ha százezer érvet hoztok fel akkor sem.

Ráadásul mindez nagyon-nagyon sok szavazat elvesztésébe kerül nektek. Csináljátok csak! Ezt hívják politikai ostobaságnak.

Persze azért nem csodálkoznék, ha előbb-utóbb rákerülne arra a zászlóra a nyilaskereszt is... Hja kérem, az engedményeket lassan kell kicsikarni...

Előzmény: Törölt nick (933)
sin x Creative Commons License 2007.03.06 0 0 945
"ha zsidóznak, akkor én zsidó vagyok, ha cigányoznak, akkor én cigány vagyok! - hangoztatta a miniszterelnök"

És ha zsidótól villát rekvirálnak, akkor mi?
Előzmény: takacsi (936)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 944

Lehet, hogy akkor én egy másik országban élek.. (de jó, hogy felnyitottad a szemem)! Kösz.

Légy szíves nevezz meg egy sajtóterméket, médiát, akár egy "újságírót", amely a szoclib holdudvarához tartozik, és nyílt antiszemita, rasszista megnyilvánulásai volnának.

Mutass egy szoclib által szervezett utcai rendezvényt, amelyhez a szélsőjobb (vagy a szélsőbal) odacsapódott volna.

Mutass precedenst arra, hogy bármilyen választáson egy szoclib jelölt a szélsőségesek segítségével került volna "helyzetbe"!

Mutass precedenst arra, hogy prominens szoclibes közös emelvényt és ürügyet használt volna a nyiltan náci elemekkel...

Mutass rá példát, amikor a náci csőcselék a szoclib által kitalált jelszavakat skandálta volna...

Ez neked nem elég?

Akkor még egy kérdés: ki hablatyolt nemzetközi fórumokon fenyegető szélsőbalos veszélyről Magyarországon? Ja, hogy az reális...

Hogy hogyan lehet valaki ennyira vak ha a szektájáról van szó! Te még sohasem néztél tükörbe?

Előzmény: Törölt nick (935)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 943
Csak az orbánozásra nincs tippje a Miferinknek:)))
figyelő Creative Commons License 2007.03.06 0 0 942

Fasza egy társaság lehet ez a FÚSZ - Kondorral...

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 941

És mit mondott JFK Hamburgban?

:))))))))

Előzmény: Törölt nick (937)
figyelő Creative Commons License 2007.03.06 0 0 940
Mindenekelőtt azt illenék tudnia - legalább egy tanárnőnek - hogy "Árpádsávos" a magyar helyesírásban nincs.
figyelő Creative Commons License 2007.03.06 0 0 939

Hazugság.

Más nincs is?

Előzmény: Törölt nick (935)
figyelő Creative Commons License 2007.03.06 0 0 938

Román mondhatja - helyes, ha mondja (ha mondaná...).

Magyartól igen hülye dolog volna.

takacsi Creative Commons License 2007.03.06 0 0 936
Az NBH dolga megállapítani, nem nekem.
Hogy kik magyaroznak.

"ha zsidóznak, akkor én zsidó vagyok, ha cigányoznak, akkor én cigány vagyok! - hangoztatta a miniszterelnök"
Ha magyaroznak, akkor én magyar vagyok. Mondta a román miniszterelnök....
Előzmény: Derek (793)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 935

De ettől még a Fidesz nagyon álságosat játszik a szélsőjobboldallal...

Egyelőre a baloldal játszik álságosat a szélsőjobbal. Vagy farkast kiált, ha kell, ha nem, vagy ha nincs farkas, hoz egyet.

Előzmény: Törölt nick (934)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 934

Ha valaki azt állítja, hogy az MSzP-ben szentek vannak, az hülye.

Még azt is megkockáztatom, hogy az általam rendesnek minősíthető emberek aránya semmivel sem nagyobb benne, mint a Fidesz-ben és holdudvarában.

De ettől még a Fidesz nagyon álságosat játszik a szélsőjobboldallal...

Talán nem kellene! Talán többet árt neki, mint ha nem tenné...

Előzmény: Törölt nick (930)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 932

Szinte... csak...

Van benne valami. Nem láttam még antiszemitát filoszemitává válni pusztán attól, hogy leantiszemitázták.

Mint ahogy egy irigy, gonosz embert sem láttam hirtelen jótét lélekké válni attól, hogy annak titulálják, ami. Ráadásul egy ilyen szemét alak még fel is háborodik azon, hogy nem tartják rendes embernek.

Szóval, igazad van. Nincs különös értelme nevén nevezni az aljasságot, az ostobaságot.

Nincs értelme, ha az ilyeneket a közösség eltűri, mi több, bátorítja, és nem kiközösíti magából (ugyanis a kiközösítés szokott egyedül hatni).

De hát a Fidesz-szekta erre még nem jött rá... Ha megnézzük, hogy kivel, mivel közösködik, hogy a vezír mely sajtótermékeket ajánlja híveinek...

De ez magas nektek...

Előzmény: Törölt nick (929)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 931

Ezek szerint Te sokkal szebb vagy? Már megint ez a primitív stílus... Elgondolkodtam. Toulouse Lautrec-et is a szépségéért, délces termetéért szeretem... Stephen Hawking-ot szintén.

:-(

Előzmény: Törölt nick (924)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 926
Vigyázz! Ugyanezért 1 millára büntették egyszer az indexet.
Előzmény: Törölt nick (924)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 925
Van benne tiszta vörös is mégse örülnének sokan, ha vörös zászlót lobogtatnának 15.-én...:))
Előzmény: Törölt nick (922)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 921
Egyik zsidótól megszerezte egy másik. De mit szól bele egy goj?
Előzmény: Törölt nick (915)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 919

Ismered a vadászt, aki nem is vadászni járt a medve barlangjához?

:)))

Előzmény: halinorbi (917)
uzbence Creative Commons License 2007.03.05 0 0 918

Tudsz valami megbízhatót például arról, milyen bandának volt a tagja? Mi volt ott a státusza?

Tudsz valami megbízhatót arról, milyen bandának vagy a tagja? Mi ott a státuszod?

Ajvé :)

Előzmény: figyelő (914)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 917
az mind1. Nem azért lett leszúrva a zsarolásért már büntettett 110 kilos Józsika mert cigányt.
VAGY TE MÉG ITT tartasz??? Már az összes kollégád belátta hogy szopás volt az ügy. Miért égeted magad?
Előzmény: figyelő (914)
figyelő Creative Commons License 2007.03.05 0 0 916

Eh!

Előzmény: Törölt nick (915)
figyelő Creative Commons License 2007.03.05 0 0 914

Miért?

Te talán tudod, ki hogyan járt vele?

Tudsz valami megbízhatót például arról, milyen bandának volt a tagja? Mi volt ott a státusza?

Előzmény: Törölt nick (846)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!