Keresés

Részletes keresés

giornalista Creative Commons License 2007.03.26 0 0 118
Ez egy régi kártya, már van vagy 3 éves.
Előzmény: setenke (117)
setenke Creative Commons License 2007.03.26 0 0 117

Menni fog! Ha jól tudom az 9600 XT 128-asod jobb mint az én sima 9600 256-osom.

Előzmény: giornalista (116)
giornalista Creative Commons License 2007.03.26 0 0 116

Nekem 3Ghz P4-em van, 1 giga rammal és 9600XT 128 megás videkókártyával. Remélem akkor nálam is menni fog majd.

Előzmény: setenke (114)
giornalista Creative Commons License 2007.03.26 0 0 115

Jó, ez igaz. A laikusoknak viszont az erőmű az ma már igenis Csernobil, és "csernobili katasztrófáról" szoktunk beszélni. Szerintem itt elég annyi pontosítás, hogy a város neve Pripjaty, az erőmű pedig a Csernobil Atomerőmű, mégha fénykorában Lenin néven is futott.

Persze nem kekeckedni akarok, helyreigazításodat elfogadom.

Előzmény: Heartbreaker (108)
setenke Creative Commons License 2007.03.26 0 0 114

Érdekes. Nekem (hozzátok képest) egy tök ratyi gépem van, (AMD 1.8 proc, 1 G DDR RAM, Ati 9600) és simán elszaladgál rajta. :)

Előzmény: Blindmouse (113)
Blindmouse Creative Commons License 2007.03.26 0 0 113
Örülj annak hogy legalább elindul, nálam azt sem hajlandó..  az installnál a page file-t reklamálta egyedül, azt utána átállítottam 2048Mb-re a minimumot, de semmi..
Előzmény: AMON-GOETH (112)
AMON-GOETH Creative Commons License 2007.03.26 0 0 112
Tudnátok segíteni? Megpróbáltam játszani de iszonyatosan akadozik. Ennyire nem lehet sz..r a gépem. Vagy mégis?   Alaplap: Asus P5WD2 Premium / Proc.: DualCore Int.Pent D940 3200Mhz / ram: 1024Mb Kingston DDR2 / Vid.kártya: Ati RADEON X1600XT.  Ha mindent lehúzok a játékról minimumra akkor is csak pofont adtam a szarnak. Erre tudtok mit szólni?
Mr_Fusion Creative Commons License 2007.03.26 0 0 111

Ha már bugok, meg ilyenek...

Másnál is össze-vissza tűnnek el és jelennek meg újra a stash jelző ikonok a térképen? Főleg area váltásnál vettem észre.

Szintén area váltás után úgy tűnik, mintha korábban kipakolt hullákban új tárgyak jelennének meg, főleg kaja meg ilyenek, fegyver vagy lőszer nem.

A PDA utolsó funkciója (enciklopédia vagy mi a neve) mintha teljesen meghalt volna, a játék elkezdése utáni első kb. fél órában kaptam oda egy rakás bejegyzést, az óta meg semmi, pedig találtam már közben pl. olyan artifactokat amik nincsenek az eddigi listában.

Valaki lejjebb emlegetett időgyorsítást, az hol van? Megesküdnék, hogy a Controls listában nem láttam.

Szóval a járműveket kihagyták... Pedig már épp kezdtem azon töprengeni, hol találok végre valami vezethetőt, hát akkor ezexerint kb sehol. :(

As insta-respawn tényleg marhára bosszantó tud lenni, az elmúlt 2 napban a Garbage környékén rohangáltam, és igen fárasztó volt, hogy 2 percet nem tudtam anélkül haladni, hogy rám ne ugrana fél tucat bandita valahonnan; végül már tettem rájuk, van két stamina artifactom, azokat tettem be fixen, és csak elrohantam mellettük. A "parkolóban" és környékén a végén már térdig lehetett járni a hullában, de komolyan.

Amitől még jelenleg vakarom a fejem, hogy ugyancsak a Garbage-en van az az iparvágány-végállomás vagy mi, ahol egy fickóval (Seriy?) kellett találkozni. Itt már készer kaptam olyan feladatot, hogy segítsek az ott levő stalkereknek visszaverni a támadókat. Megcsinálom, "Collect your Reward", ami viszont egy jelen pillanatban elérhetetlen területre mutat, csak egy út vezet oda, és az azt őrző Duty-sok elhajtanak a fenébe. Gondolom, előbb-utóbb csak átengednek majd, de elég fura, hogy egy egy napos határidejű feladat olyan helyre küld, ahova egyelőre nem tudok eljutni.

Heartbreaker Creative Commons License 2007.03.26 0 0 110

Persze, ez értelemszerű. Csak hamár ukrán srácok csinálták a gammát, és ugye pár éve direkt Pripjatyban is jártak emiatt, az ember elvárta volna, hogy valósághűbb legyen a végeredmény.

Egyébként a másik topicba pont nemrég esett be egy arc, aki állítása szerint Pripjaty építésénél jelen volt.

Előzmény: Törölt nick (101)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.03.26 0 0 109

"akiken már kicsit dolgozott a sugárfertőzés"

Na, akkor ezen is pontosítsunk. "Sugárfertőzés" nincs, ezt a szóösszetételt felejtsd el. Fertőzni baktérium, vírus, vagy gomba tud, tehát ami él, szaporodik. Ha élettelen tárgyról van szó, akkor sugárszennyezésről, ha élőlényről, akkor sugárterhelésről beszélhetünk.

Előzmény: RedRiot (97)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.03.26 0 0 108

Egy fenét, kedves kolléga.

Csernobil (illetve mostmár Csornobil, mert oroszul volt Csernobil, ukránul Csornobil) egy kis település volt már az erőmű felhúzása előtt is, a katasztrófa után nevezték el csernobili erőműnek, mert a neve Lenin erőmű volt, de ezzel a névvel ugyi nem robbanhatott fel semmi. Kb. annyi köze van a "csernobili" erőműnel Csornobilhoz, amennyi a sármelléki reptérnek Sármellékhez. A közelében van, ennyi.

Előzmény: giornalista (107)
giornalista Creative Commons License 2007.03.25 0 0 107
Az erőmű Csernobil Atomerőmű, a város pedig Pripjaty. ;)
Előzmény: mmonitor (105)
mmonitor Creative Commons License 2007.03.25 0 0 106
Nem számoltam. Munka után kb 5-6-tól 11-éjfélig. Lehet hosszan játszani mászkálni, küldetéseket csinálni, de lehet még kevesebb is.
Előzmény: Borosi (95)
mmonitor Creative Commons License 2007.03.25 0 0 105
Jó, persze én az erőműre gondoltam nekem az csernobil, mert tudatlan vagyok.:)
Előzmény: Heartbreaker (98)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.03.25 0 0 103
Fogalmam sincs, mert tegnap szereztem meg a keLlő rucit, ma meg inkább sörözök és zenét tolok. :-)
Előzmény: giornalista (102)
giornalista Creative Commons License 2007.03.25 0 0 102

Áááá *szom :((( Pedig pont ezért akartam kipróbálni, hogy ha már egyszer nem tudok elmenni veletek, virtuálisan tudjam járni a helyszínt. Csernobiljaty legalább stimmel?

Előzmény: Heartbreaker (100)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.03.25 0 0 100
Persze, röhej az egész. Bár azoknak abszolút megfelel, akiknek fingja sincs a zónáról.
Előzmény: giornalista (99)
giornalista Creative Commons License 2007.03.25 0 0 99

Haverom szerint nagyon benézték a térképet, mert hogy állítólag az erőműtől délre tették a várost meg ilyenek??

Előzmény: Heartbreaker (98)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.03.25 0 0 98

Csernobil rajta sincs a térképen, amire te gondolsz, az Pripjaty.

"Csak tudom hol vagyok"

Ahogy látom, nem.

Előzmény: mmonitor (93)
RedRiot Creative Commons License 2007.03.25 0 0 97

Csak pisztoly? Gondolom van AK-d és shotgunod, elfogyott a skuló? A halott kommandósoktól be tudsz tárazni. A csatornában vhol van egy polcon egy tuning AK74, nagy tűzgyorsaságú, azzal már egész jól lehet boldogulni.

Az 5 rabló és a kommandósok hagyján, de lesznek még a csatornában szép "emberek", akiken már kicsit dolgozott a sugárfertőzés :)))

Előzmény: Borosi (96)
Borosi Creative Commons License 2007.03.25 0 0 96
Én is most mentem le a csatornába, de csak pisztoly van nálam, és igy rohadt nehéz lelőnni az 5 katonát (gondolom van több is) akik lent vannak...
Előzmény: RedRiot (94)
Borosi Creative Commons License 2007.03.25 0 0 95

Ennyi volt? Végig is vitted?

Hány óra volt a játékidő?

Előzmény: mmonitor (93)
RedRiot Creative Commons License 2007.03.25 0 0 94

Hát megjelent! El sem hiszem!

Nekem egy nap után kissé csalódás a játék. Nagyon rákészültem a "hatalmas szabadon bejárható területekre", de azért nem is olyan hatalmas ez.

Itt trükkösen le van szabályozva a dolog: sugárzó területek, drótkerítések, és re-spawnoló ellenségek tartják a játékost egy így már nem is olyan hatalmas területen. Az újragenerálódó banditák elég idegesítőek - legalább pár órát üresen maradhatna egy-egy megtisztított terület. AZ Oblivionban nagyobb volt a szabadság filing.

Van egy olyan rossz érzésem, hogy a sok enemyvel és a vezethető járművek kihagyásával a játék időt akarták növelni a készítők. Ejnye-bejnye, hat év alatt ezt egy kicsit igényesebben is meg lehetett volna oldani. (Vezethető járművek: be voltak igérve, gondolom innen is sokan emlékeznek a fehér Lada Nivás screenekre.)

Még az elején vagyok, most megyek le Mole csatornájába, az eddigi fegyverekkel elég nehéz a game. Távolról elég nehéz offolni az ellenségeket, egyelőre a shotgunnal közel lopózás jobban működik - távolról az AK-val túl sok skuló elmegy egy-egy emberre. Kár hogy hasra vágódni nem lehet a pontosabb célzás érdekében, érthetetlen hogy ezt miért hagyták ki.

AI nem rossz, elég jól helyezkednek, jobbnak érződik mint a Half Life 2.

Hangulat nagyon ott van, különbözőek az épületek, eddig nem éreztem hogy panelekből, ismétlődő elemekből építették a mapot - ilyen szempontból jobb az Obliviontól.

DX8-al jól megy, A64 3500+ / 1G RAM / X1650XT konfigon. DX9-el nehézkes, lehet hogy nem Ati-ra optimalizálták a motort. Pályák elején viszonylag sokat tölt, igazából 2 gigát szeretne ez a játék.

Bugok: egy állásmentés visszatölthetetlenre sikerült, érdemes több savegamét használni.

Keymap: nem jelzi ha ugyanarra a billentyűre több funkciót állít be a játékos. Elsőre sikerült a *-ra tennem a használ funkciót, ami alapból időgyorsítás... Aztán nem vágtam miért is halok éhen. :) Gagyibb programok is szólnak ilyenekért, hat év alatt megoldhatták volna.

mmonitor Creative Commons License 2007.03.25 0 0 93
Csak tudom hol vagyok, egyébként már befejeztem. Ha nem akarjátok, hogy vége legyen, akkor ne menjetek Csernobilba, mert nem lehet visszamenni. Lehet egyet kívánni a végén. Kíváncsi vagyok ki mit kívánt, majd írjátok meg.
Előzmény: Heartbreaker (91)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.03.25 0 0 92
Nyugi pajtás, fotókkal is illusztrálom.
Előzmény: Törölt nick (90)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.03.25 0 0 91
Ember, ha jól sejtem, akkor te nem Csernobilban, hanrm Pripjatyban vagy (kurvára nem mindegy). Ennyire nem ismered a Zónát?
Előzmény: mmonitor (89)
mmonitor Creative Commons License 2007.03.24 0 0 89
Csernobilban vagyok. Szar mert helikopterből lőnek.
Előzmény: Heartbreaker (86)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.03.24 0 0 88
Pofázz az ott lévő csókával (meglepő módon), és ha mindent elmondott amit akart, akkor az ajtó felé fordulva az F betű megnyomásával (ki is írja alul) tárul szezám.
Előzmény: sayanet (87)
sayanet Creative Commons License 2007.03.24 0 0 87
Sziasztok!
Tegnap óta nem tudok kimenni az ELSŐ betöltött helységből,illetve nem tudom hogy mit kell csinálni!Rögtön az első pálya, a NEW GAME után ez töltődik be(Vagy nagyon béna vagyok,vagy a programmal van valami!...)
S.
Heartbreaker Creative Commons License 2007.03.24 0 0 86
Amiért a való életben is megyek a jövő héten: Pripjaty 1991 óta a mániám.
Előzmény: mmonitor (85)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!