Addig nem tudja összeszedni a csapatot (csütörtökön találkoznak), de holnap ha lesz időm rácsörgök és megkérdezem. Legfeljebb egy meccsen dől el, mint tavaly. (A Derecskével is csak egy meccset játszottak, ott ma nyertek 3 ponttal.)
További jó szórakozást a pókeres, Fradis és egyéb általad még látogatott topikokhoz, melyek felsorolása több órát venne igénybe, így meg sem próbálkozom vele.
Ha majd hallasz vmi tutit, akkor "please tell us", hogy értelmet nyerjen kicsiny kis életünk itt, vidéken.
Asszonyt üdvözlöm, lassan kellene majd egy gps.. :)
Ha annyira fáradt vagy esténként, hogy még a budiról sem tudsz felállni, akkor van számodra egy termék, ami csak neked készült, 185kg-ig tesztelt, 11cm-rel magasítja meg a wc-t, 85%-ban TB által támogatott, legolcsóbb a támogatott listán és nálam kedvezményesen megkaphatod.
Off: Kurva sok a meló, éljen az Oep! Ma meg irány reggel Nyíregyháza.
nem érdekelt a Jan-nal való eszmecserétek az ftc-ről. Leszarom a Fradit, mintahogy azt is, hogy Kupagyőztes 2008 DEBRECEN. ezért nem jelentkeztem be abban a 10 percben este mikor netezek.
Fáradt vagyok ilyenkorra bakker, ma volt egy elég kemény attak bent, meg a többi amit tudsz sem egyszerű helyzet, meg tervezgetem a jövőt.
Az egész napos extraprofittermelés különben is elfárasztja az embert.
A traktort most kicsit kaszára cseréltem, az jótékonyan van hasizomra.
Nem is a Szparira gondoltam, mint az az egy csapat. :)
Amúgy meg lassan kezdelek sajnálni, hogy csak ennyi örömöd maradt, mint a Fradi cikizése. Nem is tudom mi lesz veled pár év múlva, mikor Bl selejtezőt nyomjuk majd. Majd akkor visszatérünk a témára.. :D