KK-t majdnem fizettem, de mivel múlt héten összesítettek (ki mit fizetett már a cordia egyik meg másik káeftéjének tartalék meg hasonlók címén), azt megvárom. Aztmondták, pár nap múlva jön a postaládába.
IPTV gáz, mármint a választék szempontjából - én mondjuk pont megelégszem azzal is, ha az a 10 adó van bármilyen formában, amit néhanapján nézek.
Zero: eladó tárolót/garázst sztem a cordiától még kapsz eredeti áron, volt egykettő (2375e). Illetve az enyém kiadó lesz még egy ideig, bár pont kivették.
Mellesleg, már akartam írni, az a garázsnyitó minden szempontból botrányos. Majdnem egy centi vastag, akkora mint a régi személyi, és van rajta két gomb, amiből az egyik befelé jó, a másik meg felesleges, mert kifelé hozzá kell nyomni a kirakott érzékelőhöz. Undorító. Vajon ki fogja kivenni ezt az autójából valaha??? Vagy a kulcstartómon fogom hordani? Az egyetlen pozitívum, hogy logolja, ki mikor ment be-ki.
Március elején volt bedobva a postaládába levél, februárban, márciusban fizetendő díjakkal, ill. áprilistól más díjakkal... te nem kaptál? mikor költöztél be?
Szekrény engem is érdekelne, megnézném. Jó lenne ha csinálna a szaki tolóajtót.
Ami az IPTV-t illeti, tudtommal nem rendes dedikált vonal van a központtól a lakásokig kihúzva, ezért nem is várható, hogy msá legyen. Azaz nincs ADSL lehetőség sem, csak a kábeles digitális telefon és TV, nettel és kész. Nem hiszem, hogy várható a késöbbiekben másfajta változtatás, de azért remélem. Optika nem lett volna rossz, hamár a Bird Telecom és a Cordia egy "egyedülállóan modern városrésszé formálásán dolgozik" és a "legnagyobb méretben megvalósított Digitális Lakópark koncepciója került kidolgozásra, melynek alkalmazásával egyedi megoldásokkal és szolgáltatásokkal ellátott intelligens otthonokba költözhetnek a jövőbeni tulajdonosok.". Vicc.
A Közös Képviselő is azt javasolta, kerüljem meg a Bird Telekomot. A T-csoport ügyfélszolgálata messzemenőkig segítőkész volt, de IPTV nincsen. Remélem valamelyik lakótárs nem rakja majd fel a tányéros tv-t :-)
Tudsz képeket felrakni, a beépített szekrényekről? Üdv Z.
Találtam egy viszonylag olcsó de ami fontosabb jól és igényes munkát végző asztalost, beépített szekrényeket csináltattam vele és meg vagyok elégedve vele. Bátran merem ajánlani nektek is.
Az elérhetősége: S. Márton 30-242-3238
Ha a referenciáját meg szeretnétek tekinteni nálam szóljatok nekem itt a fórumon.
A Bird-ös ürgét én is 3 nap után értem el... UPC-re meg kiváncsi leszek mikor lehet velük szerződést kötni. Az 1-2 hét már letelt, de azért remélem már nem kell sokat várni.
Nálunk is nagyon erős csatornaszag volt az elején. A probléma az volt, hogy a mosdólefolyó csatlakozása nem lett korrektül leszilikonozva. Ezt 5 perc alatt javították (nem is szilikonszalaggal, hanem valami hálóval). Gondolom a konyhában is ez lehet. A Práteren van szerelvénybolt, szerintem ott is lehet kapni ilyet.
Ha ezek után is érezni (és a kutya nem találta meg a legeldugottabb zugot tulajdonmegjelölés céljából), a fürdőkád alatti bűzzáró van rosszul betéve, az viszont elég szívás.