Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
nemtom. fura,hogy embrek buszkek arra,hogy futyulnek. meg huzzak a strigulat,hogy hanyszor futyultek,stb. hosi tettek ezek. nekik.
megaztan szamon kerik a masik felen,hogy mer nem futyult. meg ha nem teccik az o vezeruk,akkor mer nem futyulik ki. pedig csak annyi,hogy akinek nemteccik a pofaja -- legyen az Feri vagy Viktor -- annak a gyulesere nem megyek el. ezer jobb dolgot lehet csinalni,mint mondjuk -5 fokban a koztarsasag teren tiltakozni.
Ha meg Ali elordítaná magát a tömeg közepén, hogy "Allah akbár!" és után csak annyit mondaná, hogy "BUMM!!!" majd 90 darabban távozna a körülötte állók feje fölött azok fejével együtt, akkor azért sírnátok, hogy hol voltak a kommandósok, hol volt a rendôrségi biztosítás, a gecik miért nem vigyáznak a békés felvonulókra... inkább legyenek ott és ne csináljanak semmit, minthogy a laktanyában tévézzenek, amikor szükség lenne rájuk.
----------------------------- "igen, igen mindenütt nyilas magyarok tobzódnak a becsületes komcsiktól, az orosz, román és szerb pópa jányától, az újja levágásával elvett aranygyűrűk és egyéb műkincsek rablásából. A mai napig.
A gané magyarok végigrabolták a egész nagy Romániát, nagy Szerbiát és végül nagy Oroszországot is?"
----------------------------
Csakhogy ez a Ti szövegetek Solti, a liberobolsik szövege. Egyik párttársad írta, hogy a magyar katonák Ukrajnában levágták a pópa lányának újját az aranygyűrűért.
A ruszkik szerintetek csak ezért álltak bosszút a felszabadításkor.
olvasd el mondjuk a nem éppen jobbos Index kiritkáját a Napkeltéről. Nem tudom pontosan idézni, de ők is azt mondják, ez a műsor már a rendszerváltás hajnalán is ciki volt
Én még egy naptv-t nem tudtam végignézni, és nem is akartam. Ami ott folyik, azt seggnyalás! Nem vagyok rá kiváncsi! :-))) Mint ahogy népszavát sem olvasok....
” Még szerencse, hogy a füttyögök egészséges magyar emberek. Efféle pogrom-csőcselék a Fidesz szavazóbázia. Csak gratulálni lehet ehhez, Magyarország nagyobb dicsőségére.” A Medián legfrissebb felmérése már jelzi az eredményt! Csak így tovább Viktor! Hajrá Orbánország!
magyon nyeglének tartom ezeket az SS-legényeket (Secret Service). És nyeglének azt a kormányt is, aki ilyeneket ültet a múzeumra március 15-én! ennyit erről.
nézd, az, hogy a NApTV nem volt az MTV-n, ez sok balosnak is nagyon tetszett. Mert a NAPTV gáz. A leggázabb dolog, ami mai magyar médiában előfordul. És ebben normális emberek, jobbosok, balosok, egyet szoktak érteni.
Te barom, amikor Orbibaba volt hatalmon, akkor még az alsógatyáját is külön kormányőr vigyázta.
Egyébként elmondanám, hogy a kormányőrök nem elsősorban a Gyurcsány miatt voltak itt, hanem azért mert az öt közjogi méltóság egyszerre volt egy helyen. És ez a védelem jár nekik, pl. a Köztársasági Elnöknek is!
Jut eszembe: KÖZTÁRSASÁGI Elnök! Érted ugye?! Ha a köztársaság csak egy ruha akkor az elnöke egy szatócslegény??? Ezek vagytok ti kisfiam!