Bazel, Bern, Zürich, Luzern, St. Gallen ad otthont a 7. kézilabda EB-nek 2006 január 26-tól február 5.ig. A 16 csapat 4 csoportban kezd, majd a középdöntőbe minden csoportól 3-3 csapat érkezik. A magyar válogatott Dánia, Szerbia, és Izlanddal csatázik a csoportmeccseken.
ezt fogalmazd meg mégegyszer. mondjuk, úgy, hogy ha el akarsz érni nemzetközi eredményt, akkor klasszishoz kell nyúlnod. Az pedig nem biztos, hogy magyar. minthogy a spanyol vagy német klubok semcsak hispánnal és germánnal vannak feltöltve. hja és mi köze ennek Pereznek??
Nem hiszem már Perezre kell számítani. Ő már elég rendesen a múlt. Igazán még most fog kijönni, hogy a néhány rutinos játékosunk mellett a többiek mennyire rutintalanok. Köszönjük meg a Veszprémnek és a Szegednek.
Nem értem. A dánok úgy szaladgáltak a mi 9-nél mint a nyulak, senki sem ütközött velük, nyugodtan felugrálhattak hogy kedvezőbb lövéspozíciót foglaljanak el, ezzel szemben nálunk volt-e egyáltalán 9 méterről lőtt gól? Nagy Laci csak 6 méterről mer kapura lőni? Mindent rá kell játszani? Még szerencse, hogy Buday a végén megunta s lövöldözni kezdett, így legalább Gállal hoztak annyit, hogy nem kell égnünk. Nagyon lassúak, nyugodtak voltunk a motivált dánokhoz képest, bár ennek ellenére ez a dán csapat sem néz ki egy világverő együttesnek. A kapusuk kb. azt csinálta, amit nálunk Pálinger szokott a nőknél, annyi különbséggel, hogy kevesebb ziccert fogott. Azért Nagy Lacitól is elképesztő, hogy háromszor is ugyanúgy odalövi a lábához a labdát s a szélsőink sem ismerik a rövid sarkot. Sajnos, ez bosszantóan elvesztett meccs volt.
Jah és ha nincs olyan bíró aki Tomika legázolásáért pirosat adna, akkor sok mindent át kellene gondolni ott fent. Gyengén játszottunk ez tény, szélen nullák voltunk ez is igaz, a lövőink és Gyula is csak a második félidőben játszott jól. Ha lett volna egy 10perces Perezünk, akkor nyerünk... Ez a két ukrán meg nem először fúj gyalázatosan.
Ez a két ukrán elég olcsójános... Hvidtnek simán pirosat kellett volna adni és őszintén szólva Spellerbergnél is azt éreztem, hogy szándékosan lövi arcba Danit...
Hát igen, az szerintem is simán piros lap volt. Csak asszem - sajnos - a világon nincs olyan bíró, aki ilyen szituációban kiállította volna :-((((((
Meg amikor a Danit fejbelőtték. Nem hinném, hogy direkt így akarta a fickó, de már nincs olyan, hogy "veszélyes játék"? Mert ez erősen olyan színezetű volt.
Jobban belegondolva megérdemelten nyertek a dánok. De az a bosszantó nem mutattak semmi extrát csak valamennyire próbáltak csapatként játszani, nálunk ennek meg nyoma sem volt. Sőt néha még a lelkesedésnek sem.
Bár a bíróknak is sokat köszönhetnek. Az a kapus nyerte meg nekik a meccset, akit pirossal ki kellett volna állítani. Nem hiszem el, hogy az EB-n ilyen egyértelmű dolgokat nem fújnak be. Már rég az Iváncsiknál volt a labda és látszott messziről, hogy a kapusnak semmi köze a labdához, erre belevágja a palánkba, egyértelmű piros. Mi meg csak simán belenyugszunk, azért egy kicsit "hisztizni" kellett volna, hogy megmaradjon a bírókban.
Hát ahhoz képest, hogy ez még csak az első csoport meccs volt, teljesen kész vagyok idegileg. Érdekes, hogy a meccs azzal ment el a végén, hogy szét lőttük azt a kapust akit má régen ki kellett volna állítani... Nem értem miért lőttünk mindent lefelé. Holnap meg jön Sterbik....
Viszont nem semmi, hogy már az első csoport körben ekkora hangulat és teltház volt a csarnokban.
Nálam ma a szélsők voltak a mélypont. Kollektíve, mind a négy. Jó, nem innen szokták megnyerni a meccset, de azért hozzá kéne tenniük a játékhoz valamint.
:( ugyan nem lattam a meccset, de ahogy kiveszem a szavaitokbol, ill a radioriporter szavaibol a danok jobbak voltak...igy viszont nehez lesz tovabbjutni