Kell a gyár, kell a kocsma, kell az idegesség, kell a mozi, kell a villamos, kell a busz, kell a körút, kell a zaj, kellenek a taxik, a biciklifutárok, kell a munkahely, kell a faszomszky, csak internet meg dugás ne lenne.
Nem kell gyár, nem kell kocsma, nem kell idegesség, nem kell mozi, nem kell villamos, nem kell busz, nem kell körút, nem kell zaj, nem kellenek taxik, biciklifutárok, nem kell munkahely, nem kell faszomszky, csak internet meg dugás.
Jó, ebben van némi igazad, tudom, mert én egyszer 6, aztán 7 évig jártam így dolgozni, szóval van tapasztalatom, hidd el. Emlékezz vissza, egy korábbi hozzászólásomban azt írtam, hogy ma még a falu nincs azon a színvonalon, hogy városi életet lehessen benne élni, illetve meg lehet teremteni, csak sokkal többe kerül..., úgyhogy erre, mint oly sok mindenre nincs általános válasz, csak egyéni, azaz, hogy egy ember, vagy család mit tart helyesnek, és mit bír finanszírozni. S az ezekre adott válaszokban közt van a keskeny ösvény, amin jár az igazság... :)
...a pofánbaszást Te itt rossz konnotációval hozod, de azt Te is tudod, mekkora tévedés, nem? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Táj, táj, ugyan már, az is valami? Kiváncsi vagyok, hogy ha hatkor (ötkor, négykor...) kéne kelned, hogy beérj a gyárba, akkor mit felelnél, ha azzal próbálnálak vígasztalni, hogy milyen szép a táj....... Vagy ha három faluval arrébb kéne menned, hogy kocsmát találj, s aztán részegen tántorogsz haza órákon át, hát mire hazaérsz, tuti olyan fáradt és ideges leszel, hogy pofánbaszod az asszonyt l'art pour l'art.... :DDDDDDDDDDDDDDD