Értem.Meg az is igaz, hogy amikor létrejött ez a topic már akkor írta Jannus, hogy szeretne csatlakozni AC. meg csak most jelent meg itt.Szerintem sem egyezik a két személy.Csak akkor meg azt nem értem, hogy AC. mért mondta, hogy igen.De hagyjuk.Nyilván nem is értette, csak erre tudok gondolni.
De azért azzal nem kéne fölvágnod , hogy élőben láttad!:)))
Hát jobb ha lezárjuk. Én már teljesen nem látom át a dolgot. AC azt mondta, hogy békéscsabai, Jannus pedig, hogy miskolci. Aki Jannus néven szerepelt biztos nem békécsabai, mert ott nincs upc.
ezt most nem igazán értem, de én azt is - nem vagyok ballisztikus, ezért nem tudom eléggé meghatározni milyen nagy ívben - leszarom, hogy AC egyenlő-e J-vel. Bár a helyzet az, hogy tudjuk, hogy mennyire szeretne okos lenni, épp ezért ezt a húzást sem lehet kizárni, és az, hogy egy dél-alföldi város helyett egy észak-mo-it adott meg, hát nem is tudom...a nagy félrevezető... Engem egyedül az zavar, hogy fél éve a Corrs kapcsán nem ilyen témákban beszélgettünk, ha találkoztunk a többiekkel....egy kívülálló számára komplett diliház az, ami itt megy.
szerinted nem szarom le, hogy mit beszéltek rólam akár te akár chaty akár tyler a cseten?mért hergeljem magam?szegény "jannus" azt hitte, hogy föltalálta a spanyol viszt és valami k.rva új dolgot mond.
én írtam a modinak "jannus" ügyében, ha úgy gondolod, hogy "J" nagy spanod akkor írj a modinak.