Srácok ha esetleg van valakinek elfekvőben olyan használaton kívüli telefontárcsa felnie ami már semmire sem jó azt megköszönném ha jeleznétek nekem!! Szeretnék kísérletezni rajta hogy mit csináljak a sajátjaimmal............
Semmi közöm hozzá,hogy miért haragszotok egymásra Makival! Én ugyanúgy kedvelem mind kettőtöket! Viszont ugyanúgy csináljátok ,mint én,vagy Mások! Hogy egyikötök sem tudja abbahagyni! :-))) És én sajnálom ezt,mert Maki is egy nagyon jó srác,meg Te is! (legalább is velem mind ketten Úri emberek voltatok és úgy bántatok velem,mintha én is az lennék!) :-) Én örűlnék egy nagy-hatalmas békekötésnek,ha ez lehetséges!!! Tisztelettel! Gyurma
Ez egy jó 5let! Mikor besértődtem,mert lekerült csak a 24link és a 44 maradt,hol ott látod a 44nek is lekellene kerülni....
...akkor javasoltam egy saját forumot a saját weboldalatokon. Ha tudok a tesztelésben segiteni valamit szoljál bátran.
(emlékszel nem az zavart,hogy a 24 lekerült mert egyetértek amiért lekerült,de a 44nek is lekellene,mert ami itt is megy.Én se a vitába akarok beleszolni,csak a figyelmet mindkét félnek felhivni,hogy lehetne már végre szép is a topik tartalma.)
Nem szeretnék én ebbe semmilyen szinten beleszólni. Rég tudjuk, hogy ez a fórum olyan, hogy mindenki azt ír és csinál itt amit akar és nem mindenkinek ugyanott húzódik az "ezt már nem kéne" határ. Hogy ez mennyire méltó a márkához abban is elég eltérőek a vélemények.
A www.frontenginedporscheclub.hu oldalon decemberben már ott lesz az a fórum amit már néhányan tesztelünk egy ideje, hogy jó legyen amikor felkerül a klub honlapjára :-) Ezúton is köszönet azoknak akik ebben részt vállaltak!
Nem szeretnék én ebbe semmilyen szinten beleszólni. Rég tudjuk, hogy ez a fórum olyan, hogy mindenki azt ír és csinál itt amit akar és nem mindenkinek ugyanott húzódik az "ezt már nem kéne" határ. Hogy ez mennyire méltó a márkához abban is elég eltérőek a vélemények.
A www.frontenginedporscheclub oldalon decemberben már ott lesz az a fórum amit már néhányan tesztelünk egy ideje, hogy jó legyen amikor felkerül a klub honlapjára :-) Ezúton is köszönet azoknak akik ebben részt vállaltak!
Ákos ezt a cirkuszt te mint Topik gazda nemtod végig kitörölni a topikból? Épp elég ha a sima 24 topikban ott a régi hozzászollások a vitákról,stb. Szerintem nem illik a Porsche imiiidzsébe ez a cirkusz!
(ezzel a hsz.-el nem kivántam se Maki se Faterék oldalára állni,csak felhivtam a figyelmet,hogy a kocsikhoz nem méltó dolog zajlik már megint)
Jó lenne ha magánban mennének ezek a dolgok nem nyilvános helyen,mert gondolom mindenki szokott innen szexuális életet folytatni mégse a körút kellős közepén ahol mindenki látja!Nem mondom csináltam már pár fura helyen de nemlátta senki,tehát probáljuk egymás kurogatását ne nyilvánosan tenni!
A probléma a következő te sajnáltad magad kurvára a multkor is nem én. javasolnám hogy költözzetek össze faterral de szerintem nem jönnétek ki jól. Egyébként mindenkinek van véleménye dolgokról van aki leirja ide van aki nem. Szerintem ez a lapát ügy pont rádillik ha visszaolvasol. Ez valószinüleg azért vanmert mindenki magábol indul ki. Én konkrétan leszarom hogy ki mit gondol de nehogy már én húzzam meg magam mert egy két ember azthiszi hogy marha jópofa aztán ha irok két sort megsértődik.Emléxel a GTS re? ott mikor elküldtek a picsába a következő héten az a kocsi volt a legszebb széles e hazában. Na ezt hivják seggnyalásnak. ÉN azt mondom amit gondolok és azt gondolom amit mondok.TE ?
CSodálkoztam volna ha nem találsz be. Valahogy kezdek belefáradni ebbe a fórumosdiba. Ha olyan jó az a kocsi ahogy mondod miért adtad el? Én nem adnám el egy porosomat sem mert jók.Egyébként utolsó eset volt hogy hozzányultam az autódhoz. Javitsd te az uj gazdinak az lessz a legjobb.....Ja és nagyon nagyon irigyellek.vizpumpa ügyben szerintem keversz valakivel de ez is mindegy. Egy a lényeg itt mindenki nagyon fasza gyerek.Nyugodtan szivjátok egymás vérét . 18 éve van ilyen autóm eddig is megvoltam nélkületek ezuán is megleszek.Azért nem előztek meg mert nem jártál csepelen. szerintem.LÁTTAM MÁR KÉTMILOLIÓS 44ET. NEM IGY NÉZETT KI. PONT.
HELLO MAKI HA VISSZAOLVASOD RÁJŐSSZ AZÉRT IRTAM HOL KERESSE AKI CSINÁLJA AHIBÁT-/AMIT UGYE MEG IS TALÁLTÁL OTT/ - MERT MÁR TÖBB ÖTLET IS VOLT VÁLTÓCSERE ÜGYBEN .NEM OLYAN KÖNNYŰ A PORSCHE VÁLTÓT KICSINÁLNI ELLEMBEN HA A FÉLTENGELY FENNAKAD MINDIG A RÖVIDEBB ERŐKAR VAGYIS ACSUKLON TULI OLDAL FESZÜL MEG. IRÁSOMBÓL AZ IS KIDERÜL KÉRETLENÜL JELENTKEZTEM BÁR SZÁMOMRA IS AZ LETT VOLNA ÉSSZERÜ HOGY ENGEM KERESNEK ELÖSSZÖR ,ÉS BÁR FRANCIA ORSZÁGBAN VOLTAM ,MEG A LAKHELYEM IS 220 KM PESTHEZ ,TALÁLTAM VOLNA RÁ MÓDOT HOGY SEGITSEK. ÖRÜLÖK HOGY TE MEGTETTED .NEM ÖRÜLÖK HOGY HA MÁR ELVÁLLALOD MOROGSZ HOGY SZIVSZ 2 NAPIG .MINDKETTEN TUDJUK EZ AKATEGÓRIA - / KOR ,TIPUS ,ALKATRÉSZ, MÉG HA VAN IS OTTHON -NEM MINDIG OK- STB. /-NEM ARRÓL HIRES ,HOGY MINDEN NAP HASZNÁLJUK ÉS SEMMI GOND NINCSEN ,HA VAN MEG ESTE MEGOLDJUK AZTÁN MINDEN OK.MEG MÉG HA LE -FELRAKOM IS A VÁLTÓT ÉS NEM JÖN KI A TÖRÖTT BORDÁSTENGELYDARAB BONTÁS NÉLKÜL AMI RITKA,ÉSELMEGY VELE 2 NAPOM NEM VEREM NAGYDOBRA,MERT ELVÁLALTAM INNENTŐL MEG AZ ÉN GONDOM A MEGOLDÁS.
AMI MEG PLÁNE NEM TETSZIK ÉS TÖBBEN VOLTUNK- VAGYUNK MÁR IGY EZZEL ITT, NEM IS KELL NEKED SOKAT VISSZALAPOZNOD DE SZERINTEM MEGY FEJBŐL IS ,AKI A SZŰK KÖRÖTÖKÖN KIVÜL BÁRMILYEN KRITIKÁT GYAKOROL MINDJÁRT TÁMADJÁTOK NEM SOKAT IRTAM ANNÁL TÖBBET OLVASTAM ITT,ÉS NEM ÉRTEM MINEK A FÓRUM HA ÖNCÉLU.
AMI MEG MÁR SÉRTŐ ,MINDENKI A SZERENCSÉJÉNEK ÉS PÉNZTÁRCÁJÁNAK MEGFELELŐ AUTÓT VESZ ÉS LEHETŐSÉGEINEK MEGFELELŐEN TART FENN. EZIDÁIG EGYIKŐTÖK JÁMÜVÉT SEM KRITIZÁLTAM PEDIG SZÉLES A SKÁLA . A FÓRUMON LÉVŐK KŐZT IS NAGYOK A KÜLÖMBSÉGEK. NEM IS OLYAN RÉG VIZPUMPÁT KERESTÉL A CSODAJÁRGÁNYODHOZ AZ IS ELROMLIK ÉS NINCS ODAHAZA ,HOGY VAN EZ ? MELLESLEG A 8 ÉV ALATT SENKI ÉRTED SENKI NEM TUDOTT MEGELŐZNI HA NEM AKARTAM LEHET MÉGSE SZAR CSAK IRIGYEK VAGYTOK ?
NEM rád gondoltam Kawa. Nico nemtudom mi olyan hihetetlen abban hogy nem ebből élek. Hidd el nem olyan marha nagy kasza lemészárolni autókat aztán várni hogy történjen valami. ma voltam hátul kilenc motort számoltam össze. szerinted?