Idézet a hátára... Most több is eszembe jutott....
1, People are fragile things. 2, You don't need this disease. 3, Retreat retreat... 4, The sun goes down on the broken town. 5, I swear to god. 6, I hople life... Is good for you
az in this light izé helyett én lehet 1-2 kedves / kedvenc idézetet dobnék rá...
meg lehet hújjú helyett olyan trikó szerű - tán praktikusabb, meg mondjuk azt hosszúújjúra is rálehet venni (bár asszem ez inkább a csajos megoldás :-))
Feketét akarok hosszujjú polót az elejére vagy azt íratni, hogy EDITORS vagy azt, hogy In This Light And On This Evening... A hátuljára nem tudom... Talán a három koncert dátumot helyszínt amin ott voltam..:))) De igazából az annyira nem lényeg... Fekete hosszujjú elejére EDITORS és ennyi.:D
a minta egyedi. Van egy Robertes kép amiről készült , de külön a site-nak lett megrajzolva és ez lett a logó is.
A rajzot a Hupikék törpikék könyv grafikusa csinálta Pascal Garray , aki egy belga barátom barátja. Tudtommal ez a minta eddig 4 embernek van meg pólón.
- a site tulajának (francia srác , aki Németországban él
- a belga srácnak (site moderátor)
- egy mexicói srácnak (ez volt az egyik nyereménye az oldalon)
Lassan én is..:))) Rájöttem... Akarok venni egy Editors-os polót, (Interpol-os már van) csak nem tudom, hol... Mivel amit néztem az elég szarul néz ki és drága is, a hivatalos shopjukban lévők meg annyira nem tetszenek, szóval, ha valaki tud valami boltot webshoppt linket, azt dobja be please.:))