ahha, Réka akkora jó kapus, hogy csak na, az a jó, hoggy nem úgy mint a lányok zöme nem ijed meg a labdától, és még érzéke is van hozzá, szal Rékám!!! naon jó vagy!! Imádlak :D
Nálatok volt 3-4 lány (köztük te is), aki nagyon ügyesen kezelte a labdát! Jah, és az első gólotok kifejezetten szép volt!
És télleg az a legnagyobb dicséret mindkét csapatnak, hogy fiúszemmel nézve is egy jó meccs volt, szép gólokkal. Van remény a női fociban!!! Bár a férfiben lenne ennyi remény!
Igen, Réka tényleg jó volt... de azért jól sejtettem, ha letámadjuk az emberkéket, nem fogja tudni, hogy hova adja a labdát...csak sajnos 3 embernek nehéz letámadni 5öt......:( és Réka jól megoldotta:)
Nem dicsekedsz...most csak beszélgetünk;) na az szép gól lehetett..mondjuk persze nem mind1, hogy ki áll a kapuba... mert Én is lőttem már félpályás gólt, 1 meccs alatt 2őt....szóval tényleg fontos a kapus..
a Réka jól védett...és húúú..hát Én mennyire utálom hogy kijön a kapuból...mindig megijedtem Tőle:))
asszem itt lőttem már ebben az évadban, meg tavaly is lőttem nekem volt a félpályás szabad jobbróól balfelső ficakba... :D de nem dicsekedek, ez most el is törpült melletted :D
nah igen... végre jó lenne egy gól a zsbembe... de sztem ebből valahogy kijöttem, amikor még jártam edzésre és volt időm rá, akkor tudtam lőni gólt, de itt az 5vösben nem jön nagyon össze :(:(:(:( de én adtam gólpasszt... :D
:) köszi Kitti... sok sikert Nektek, ha már döntőt játszotok, nyernetek kell;) ott fogok ülni, és szurkolok majd Nektek;) és igazad van, tényleg jó csapat vagytok..
Én pedig gratulálok neked, mert látszott rajtad, h naon küzdöttél, nem tehetsz róla, h a többiek nem. Nem szabad csüggedni, gondolj csak bele, nektek legalább van még 4 teljes évetek, h bizonyítsatok. & biztos vok benne, h fogtok is.
Most viszont mi vunk soron. Tudom, h mindent beleadtatok csajok, naon szépen köszönöm, imádlak titeket, jó kis csapat vunk! Még mindig nem fogtam fel igazán, h döntőt fogunk játszani..... Fantasztikus érzés. Csak így tovább,