már megint up & down inkább gyakoroljuk a futásokat meg ilyenek. Multkor elég volt abból a edzésből! Vagy ha sok up & down lesz akkor legalább 2 órát legyünk ott!
Jah megkaptam steve bácsitól a full 2006-os deffensive és az aligha kész nah jó 60% ában kész offensive play bookot. Azon gondolkodtam h, az elején mind a kettőnek van ilyen " Fundamentals ", h lekéne fordítanom magyarra és akkor többen megértenék és nemkéne bohóckodni vele! De ha valakinek kell a csapatból ilyen álapotban akkor irjon ide nekem egy emil címet oszt átküldöm. De csak csapat tagok! Még nem csapattagok vagy wannabe csapat tagok nem számítanak!
Nah szóval az a mókus ott a fán balra meletted tomi láttam h, röhögött rajtad nyird ki őt dobd le a fáról! Mert ide halottam ahogy nevetett! :)
no akkor gondolj csak bele abba a szituacioba, mikor keszulsz egy passzra, a fal tart kemenyen, nem engedik kozel hozzad a vedoket..... mar latod is a Danit, ahogy lengeti a karjat, hogy tisztan van.... es ekkor BUMMMM egy RB hatulrol a vesedbe... :)) mert ez jar az agyondobasert. :)
de tudod mit?!? egy csapat vagyunk! inkabb piszkaljuk Norbit! :)
epp en is a csajoknak keresek valami cuccot. ti is emiatt kerestetek? vagy esetleg otthonra? ;)
ja, holnap megyek Andrashidara, es ha minden igaz nem Dori lesz az egyetlen pom-pom lany aki jon.
ja, jo ez a cucc, es szerintem is inkabb varratni kellene. egyreszt biztosabb a meretezese, es nem kicsit olcsobb. szitanyomast meg tenyleg barhol vallalnak mar.
a koreografiaval lesz nehezebb... de legfejjebb majd eronleti edzesek lesznek, mig nem talalunk koreografust. :)))
... szombaton. mondhatom remek! megint nem tudok itt lenni!!!
bakkker mar igen varom a tavaszt!!! az ember csak nezi a meccseket a tv-ben... itt a cegnel meg csak abranozik rola, hogy "ej ha most rajtam lenne a felszereles, de szivesen blokkolnam ezt a kollegat!!" :))))