Nem. Ismerni kell a tüneteket, ha állandóan olyanokkal csevegek, akik minden sarokban nácinyilasokat látnak. Öreg elmeorvosok tanácsolták, hogy ha a betegnek vörösödik a füle, rá kell hagyni a rögeszméjét, mert esetleg bokán harap. Én meg féltem a bokámat. :)
Tanúk szerint baseball-ütőkkel verték szét Suzuki gépkocsiját, kerekeit pedig kiszúrták a Magyarok Lapja - az újság megpuccsolása előtti - jobbikos grafikusának. Bokros Péterrel, az egykori ellenzéki Inconnu művészcsoport tagjával, a Jobbik Nagykörűi Szervezetének elnökével azután bántak el így, hogy nem volt hajlandó eladni szellemi termékének, a Magyarok Lapja fejlécének használati jogát az új főszerkesztőnek, Ferenczi Lajosnak, aki Márkus Tiborral megpróbálta kiszervezni a lapot a Jobbik mögül.
Kár gúnyolódnod, én nem szóltam sem békaemberekről sem Tel Aviv-ról...Most keressek ellenpéldát? Sok értelme nincsen, úgy látom parttalan ez a vita...egy biztos, mindenki a saját szemszögéből tudósít, azt mutatja, amit el szeretne hitetni az emberekkel. Legbiztosabb, ha az emberfia maga tapasztalja meg a dolgokat, már amire lehetősége van.
Zárójelben megjegyzem, hogy lassan a világ jelenlegi vezetői sem különböznek nagyon, a kiátkozott 50-60 évvel ezelőttiektől (ezzel nem azt akarom mondani, hogy a régebbiek nem voltak rosszak), igaz más metódusokkal, de a lényeg kezd ugyanaz lenni.
No comment. A jelenlegi országhatárokon túl is ugyanaz dívik mint itt. Ilyen jellegű médiából ott sincsen hiány - miért is lennének ők kivétel -, a globalista sajtó világméretű intézmény.
Az alapján, amit itt a fórumon is olvasok. Az alapján, hogy néhány kollégám megkérdezte, hogy szemléletváltáson estem-e át, amikor szóba került, hol töltöttem azon a hétvégén az estéimet. Hiszen ők mindenhol azt hallották, hogy az egy szélsőséges, náci stb rendezvény. S még sorolhatnám....egy biztos, az átlagember ís így gondolja, hála a médiának.
Tévedés! Öreganyám mindig maga sütötte a kenyeret (Hajdú-Bihar megye), és sütött kenyértésztából készített kerek lepényt, ezt ott lángosnak hívják, és kenyértésztából hajtogatott köménymagos lepényt, no ezt ott is lepénynek hívják! :o)) OK, tájegységenként változik, tudom, csak kötözködni akartam kicsit :o))
"sajnálatos dolog h a fennt említett tények jellemzik ezt az amugy helyes és jó programot, és ezzel közhellyé teszik a nemzeti jelképeket, és szélsőségével elriasztja az embereket a jobboldaltól !" -- Igaz, de nem csak a jobboldaltól, hanem már a magyarságtól is. Én sem kérek belőle, ha a magyarságot fajgyűlölő nótákra pogózó szkinhedek jelentik.
Szerinted én egyoldalúan tájékozódom? Hiszen vettem a fáradságot s ha vegyes gondolatokkal is, de kimentem - igaz elsősorban a Kormorán koncert motivált - és személyesen megtapasztaltam. Ezek alapján viszont nem az jött le, amit igyekeznek elhitetni velem. Ennyi.
...dicséretes dolog, hogy Te nem csak egy forrásból merítesz véleményed megformálásához....ám ez nem nagyon jellemző a többségre...az illetékesek ezt nagyon is jól tudják s élnek is a lehetőségeikkel....