Keresés

Részletes keresés

Csbalázs Creative Commons License 2006.06.06 0 0 858
Azért nagyon ne reménykedj, Peti visszavonult, a mostani kapusaink pedig nem annyira jószívűek, mint ő:-))Pedig ő is nehezen ugrott el a bombáitok elől:-)
Előzmény: Nore2 (857)
Nore2 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 857
Aha, én meg azt tanúsíthatom, hogy egyedül Szilárd az, akinek nem tudtam még bevenni a hálóját :-)) (Ez is csak SzuCsáig lesz így) ;-)
Előzmény: SzilárdKiskunhalas* (856)
SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2006.06.06 0 0 856
Ezt én is tanúsítom...egyedül Nore, aki csak divat náluk... :-)))))))))))))
Előzmény: Nore2 (855)
Nore2 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 855

Mintahogy mindenkinél, nálunk is voltak vérfrissítések. Maradtak a tavalyi csapatból is, de a csapat fele kicserélődött. Persze azért valamivel vérmesebb reményekkel vágunk neki idén, mint tavaly. És megpróbáltunk egy igazi "Szurkolói-csapatot" összehozni, ami sikerült is, úgyhogy az ez elleni támadásokat kéretik mellőzni. ;-)

Amúgy kiváncsi leszek a 11 csapatból hány csapat lesz tényleg "Ultra-csapat" :-)

SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2006.06.06 0 0 854
Márhogy a Peppo által említett kettő között félúton...
Előzmény: SzilárdKiskunhalas* (853)
SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2006.06.06 0 0 853
Szerintem valahol félúton van ez a csapat az általad említett kettő között. És ahogy hallottam, kb. ugyanerre a csapatra kell számítani nyáron.
Előzmény: Csbalázs (852)
Csbalázs Creative Commons License 2006.06.06 0 0 852
A nevezés alapján inkább a nyári, de asszem vmennyire vegyes azért
Előzmény: Peppo vagyok (851)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.06.06 0 0 851
Ez az a Dferr volt, amelyik tavaly Győrben játszott vagy az, amelyik decemberben Debrecenben döntőzött? Most nyáron melyikre kell számítani?
Előzmény: SzilárdKiskunhalas* (849)
Csbalázs Creative Commons License 2006.06.06 0 0 850
De és jönnek!
Előzmény: KK6Vác (848)
SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2006.06.06 0 0 849

Pünkösd-kupa Kiskunhalas:

Kun Vitézek Kiskunhalas - Dunaferr SKC 18-10

Nagyon jó kis meccset játszott a két csapat. Mindkét oldal elég sokat erősödött a tavalyi SzuCsa óta. Jó felkészülés volt az idei "nagy tornára". :-)))

Újvárosi barátainknak köszönet, hogy eljöttek.

KK6Vác Creative Commons License 2006.06.06 0 0 848

Csaó,

Fehérváriak nem jelentkeztek?

Előzmény: TOM2 (843)
TOM2 Creative Commons License 2006.06.04 0 0 847

2. hely Bábolnán

2006. pünkösd vasárnapján a Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület csapata Bábolnára utazott, ahol a helyiek meghívására a Pünkösd-kupán vett részt. A győrieken kívül a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságában szereplő Pannonhalma, míg Komárom-Esztergom megyéből az NB.II-ben szereplő Ács és Kisbér csapatai vettek részt a rendezvényen. A Green Danger döntetlent játszott az ácsiakkal, majd győztesen vonult le a Kisbér és a Pannonhalma elleni mérkőzések után. A tornát azonos pontszámmal, de jobb gólkülönbséggel az Ácsi Kinizsi csapata nyerte meg a győriek előtt. A torna legtechnikásabb játékosának Pusztai Balázst, a Green Danger játékos-edzőjét választották.

Hamarosan a II. Országos Szurkolói Kézilabda Torna következik!

Előzmény: CsabsziVP.Fan (844)
Csbalázs Creative Commons License 2006.06.04 0 0 846
Érdeklene, hogy játszottatok döntőt, ha az elődöntőben zakóztatok?:-)))
Előzmény: CsabsziVP.Fan (844)
Csbalázs Creative Commons License 2006.06.04 0 0 845
Mi Bábolnán vettünk részt egy négycsapatos tornán, ahol rajtunk kívül két NB II-es csapat - az Ács és a Kisbér - ifije, valamint a velünk egy csoportban szereplő Pannonhalma felnőtt csapata játszott. Végül a második helyen végeztünk 5 ponttal, akárcsak a győztes Ács, amelynek sokkal jobb volt a gólkülönbsége. Az Ács ellen végig vezettünk, de az uso 2 percre mégis két gólos mínusszal fordultunk, de egyenlítettünk. A Kisbér ellen emberhátrányban három gólt dobva fordítottunk és végülk a második félidőben végig vezetve 2vel nyertünk. A Pannonhalmát végig vezetve 6al vertük, pedig ekkor már nem volt balkezesünk, Hydro sem játszott(igaz már a Kisbér ellen sem), valamint sérültjeink is voltak, de így is simán hoztuk a kötelezőt. A torna legtechnikásabb játékosa az edző-irányítónk Pusztai Balázs lett.
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.06.04 0 0 844
TOM2 Creative Commons License 2006.06.03 0 0 843

A tornán résztvevő csapatok:

6 Puttony Szeged

Red-Blue Panthers Vác

Fakéz KC Tatabánya

Veszprém KFC

Nyíregyháza Hand-Fans

Ferencvárosi SzuCsa Kézilabda

Dunaferr SKC

Kun Vitézek Kiskunhalas

SZBP Komló

Vasas

Green Danger Győr

Sajnos a vásárhelyieknél nem jött össze a létszám, így 11 csapat tornája lesz.

Előzmény: Szabotibor78 (842)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.06.02 0 0 842

TOM2!

Végül milyen csapatok adták le időben a nevezést?

avoid Creative Commons License 2006.06.01 0 0 841
Én meg a Kiskúti Kemping-Motelben. 50 méterre van a csarnoktól, és a legolcsóbb szállás Győrben.  (2000/ éjszaka)
Előzmény: SzilárdKiskunhalas* (839)
HunyorMan Creative Commons License 2006.05.31 0 0 840
Sok sikert!
Előzmény: sanya122 (838)
SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2006.05.31 0 0 839

Én a Pihenő Camping és Fogadóban foglaltam faházat. Szerintem egész tűrhető árban van és talán nem is túl szörnyű....

Előzmény: avoid (833)
sanya122 Creative Commons License 2006.05.31 0 0 838

Hétvége, szurkolói torna Szlovéniában, Ormozban:

http://www.veszpremkfc.hu/index.php?page=hir_olvas&id=448&from=0

avoid Creative Commons License 2006.05.29 0 0 837

Köszi szépen Luigi!

Írtam oda is, és a Mester közvetlen vonalára is. :)

De ezt a tájékoztatót nem találom

Nem baj, valahogy csak összejön remélem.

Előzmény: Luigi 3 (836)
Luigi 3 Creative Commons License 2006.05.28 0 0 836
A torna teljesen nyitott, az (emlékezetm szerint ide is belinkelt) meghívó tartalmazza, hogy bárkit szívesen látunk, olyan csapatok szurkolóit is, akik nem indítanak csapatot (bár ez nagy hiba:)), esetleg az illető valamilyen okból nem szerepel a csapatban.
Ha jelentkezel a fanclub kukac gyorietokc pont hu-n, akkor minden további nélkül jöhetsz, ugyanott leszel elszállásolva, ahol a többiek.
Előzmény: avoid (833)
Luigi 3 Creative Commons License 2006.05.28 0 0 835
Egy ideje munkahelyen szerzett monitorundor miatt nem látogattam az indexet. Most bekapcsolatam a gépet, és látom, hogy ebben a topikban is eldurvult a hangnem.
A topikot én nyitottam, mint az a "bemutatóban" is olvasható, azért, hogy itt poénkodjunk közös meccseinkről, bulijainkról. Elkeserít, hogy mi folyik itt.

Kedves Jokka!
Mint a topik gazdája, szeretnélek szépen megkérni, hogy ne írj ide többet!

Kedves Topiklátogatók!
Titeket pedig arra kérlek, ne reagáljátok Jokka hozzászólásaira!

Köszönöm!
avoid Creative Commons License 2006.05.28 0 0 833

Egy évben egyszer nézek be ebbe a topikba, mivel idén én is úgy tervezem, hogy  ellátogatok a Szucsára, ami a feledhetelen sportélmény mellett (Green Danger fantasztikus menetelése a dobogó tetejéig) jó alkalom ismerkedésre, bulizásra is, erre mit látok???

Ugyanazt mint szinte az összes többiben!

Hát ilyen már nincsen! Ez fantasztikus!

Na mindegy, no comment. Nem érdemes szerintem.

Szóval hangotok már lesz!  :))

Azt kérdezem, hogy a játékosok elhelyezését hova tervezitek, mert faházat akartam foglalni a campingben, de azt mondták még korai, ennyire előre nem lehet lefoglalni. Jó lenne, ha jutna ott egy hely nekem, mivel ez a legolcsóbb Győrben.

Válasz privátba is jöhet.

Köszi 

fafa211 Creative Commons License 2006.05.26 0 0 830

Ezt soha nem bácsátom meg neked!!! :))

Előzmény: Csbalázs (791)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.05.26 0 0 829
Hagyd Kristóf, nem érdemes.
Előzmény: FaberK (828)
FaberK Creative Commons License 2006.05.26 0 0 828

Hülyeségeket beszélsz. De valóban inkább legyek egy nagy trógere, mint egy picit is Jokka.

Lassan olyan érzésem van, hogy az a párt nyeri a 2010-es választást, amelyik előbb elhatárolódik tőled! El sem tudod képzelni, hogy az ostobaságaiddal mekkora egységbe tudod kovácsolni a többi csapat szurkolóit. Csak ezzel meg épp a saját szurkolótársaidat hozod nehéz helyzetbe, és járatod le őket a gyerekes viselkedéseddel.

Előzmény: JOKKA17 (806)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.05.26 0 0 827
Ha úgy ki tudunk állni, ahogy elképzeltük, akkor a harmadik hely is meglehet.
Sajnos a Lacinak államvizsgája lesz, nemtom, jön-e. :(
Egy jó adag edzőmeccsünk lesz ebben az egy hónapban, nem is akármilyen csapatok ellen.
Előzmény: Szabotibor78 (797)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.05.26 0 0 826
Hihetetlen, hogy egy hülye ennyire szét tud verni egy topicot.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!