Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
Azért nagyon ne reménykedj, Peti visszavonult, a mostani kapusaink pedig nem annyira jószívűek, mint ő:-))Pedig ő is nehezen ugrott el a bombáitok elől:-)
Mintahogy mindenkinél, nálunk is voltak vérfrissítések. Maradtak a tavalyi csapatból is, de a csapat fele kicserélődött. Persze azért valamivel vérmesebb reményekkel vágunk neki idén, mint tavaly. És megpróbáltunk egy igazi "Szurkolói-csapatot" összehozni, ami sikerült is, úgyhogy az ez elleni támadásokat kéretik mellőzni. ;-)
Amúgy kiváncsi leszek a 11 csapatból hány csapat lesz tényleg "Ultra-csapat" :-)
Nagyon jó kis meccset játszott a két csapat. Mindkét oldal elég sokat erősödött a tavalyi SzuCsa óta. Jó felkészülés volt az idei "nagy tornára". :-)))
2006. pünkösd vasárnapján a Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület csapata Bábolnára utazott, ahol a helyiek meghívására a Pünkösd-kupán vett részt. A győrieken kívül a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságában szereplő Pannonhalma, míg Komárom-Esztergom megyéből az NB.II-ben szereplő Ács és Kisbér csapatai vettek részt a rendezvényen. A Green Danger döntetlent játszott az ácsiakkal, majd győztesen vonult le a Kisbér és a Pannonhalma elleni mérkőzések után. A tornát azonos pontszámmal, de jobb gólkülönbséggel az Ácsi Kinizsi csapata nyerte meg a győriek előtt. A torna legtechnikásabb játékosának Pusztai Balázst, a Green Danger játékos-edzőjét választották.
Hamarosan a II. Országos Szurkolói Kézilabda Torna következik!
Mi Bábolnán vettünk részt egy négycsapatos tornán, ahol rajtunk kívül két NB II-es csapat - az Ács és a Kisbér - ifije, valamint a velünk egy csoportban szereplő Pannonhalma felnőtt csapata játszott. Végül a második helyen végeztünk 5 ponttal, akárcsak a győztes Ács, amelynek sokkal jobb volt a gólkülönbsége. Az Ács ellen végig vezettünk, de az uso 2 percre mégis két gólos mínusszal fordultunk, de egyenlítettünk. A Kisbér ellen emberhátrányban három gólt dobva fordítottunk és végülk a második félidőben végig vezetve 2vel nyertünk. A Pannonhalmát végig vezetve 6al vertük, pedig ekkor már nem volt balkezesünk, Hydro sem játszott(igaz már a Kisbér ellen sem), valamint sérültjeink is voltak, de így is simán hoztuk a kötelezőt. A torna legtechnikásabb játékosa az edző-irányítónk Pusztai Balázs lett.
A torna teljesen nyitott, az (emlékezetm szerint ide is belinkelt) meghívó tartalmazza, hogy bárkit szívesen látunk, olyan csapatok szurkolóit is, akik nem indítanak csapatot (bár ez nagy hiba:)), esetleg az illető valamilyen okból nem szerepel a csapatban. Ha jelentkezel a fanclub kukac gyorietokc pont hu-n, akkor minden további nélkül jöhetsz, ugyanott leszel elszállásolva, ahol a többiek.
Egy ideje munkahelyen szerzett monitorundor miatt nem látogattam az indexet. Most bekapcsolatam a gépet, és látom, hogy ebben a topikban is eldurvult a hangnem. A topikot én nyitottam, mint az a "bemutatóban" is olvasható, azért, hogy itt poénkodjunk közös meccseinkről, bulijainkról. Elkeserít, hogy mi folyik itt.
Kedves Jokka! Mint a topik gazdája, szeretnélek szépen megkérni, hogy ne írj ide többet!
Kedves Topiklátogatók! Titeket pedig arra kérlek, ne reagáljátok Jokka hozzászólásaira!
Egy évben egyszer nézek be ebbe a topikba, mivel idén én is úgy tervezem, hogy ellátogatok a Szucsára, ami a feledhetelen sportélmény mellett (Green Danger fantasztikus menetelése a dobogó tetejéig) jó alkalom ismerkedésre, bulizásra is, erre mit látok???
Ugyanazt mint szinte az összes többiben!
Hát ilyen már nincsen! Ez fantasztikus!
Na mindegy, no comment. Nem érdemes szerintem.
Szóval hangotok már lesz! :))
Azt kérdezem, hogy a játékosok elhelyezését hova tervezitek, mert faházat akartam foglalni a campingben, de azt mondták még korai, ennyire előre nem lehet lefoglalni. Jó lenne, ha jutna ott egy hely nekem, mivel ez a legolcsóbb Győrben.
Hülyeségeket beszélsz. De valóban inkább legyek egy nagy trógere, mint egy picit is Jokka.
Lassan olyan érzésem van, hogy az a párt nyeri a 2010-es választást, amelyik előbb elhatárolódik tőled! El sem tudod képzelni, hogy az ostobaságaiddal mekkora egységbe tudod kovácsolni a többi csapat szurkolóit. Csak ezzel meg épp a saját szurkolótársaidat hozod nehéz helyzetbe, és járatod le őket a gyerekes viselkedéseddel.
Ha úgy ki tudunk állni, ahogy elképzeltük, akkor a harmadik hely is meglehet. Sajnos a Lacinak államvizsgája lesz, nemtom, jön-e. :( Egy jó adag edzőmeccsünk lesz ebben az egy hónapban, nem is akármilyen csapatok ellen.