Egész este nem volt esélyük, teljesen off volt az egész csapat.
Beszarás volt, mikor Billups kihagyott egy wide-open 3-t (de annyira open volt, hogy másodpercei voltak rákészülni, mert már teljesen feladták) és elbaszta, majd rögtön utána egy layupot is elkúrt. Na az mindent elmondott a Detroitról.
Meg a Wallace-ok feje a meccsen végig. No emotions.
Bazska meg a másik komm. Big Ben szerződéséről beszéltek...ugye nem komoly az a 130-140 milla 6 évre amit említetettek? összeszarom magamat ha igaz ez...azt az egyest simán lehúzhatjuk az elejéről és akkor már reális lenne
"They're playing terrible, that's all you can say," Barkley observed. "And they're trying to bail out on their coach. I don't like that (same expletive) at all.
"They've been saying all year he's the greatest thing that happened to them; now they lose, and he's the problem. It ain't cool what they're doing to him. It's (that word again)."
Persze, hogy az az érdeke az NBA-nek, hogy szoros meccsek és kiélezett párharcok legyenek. És időnként lehet is azt gondolni 1-1 meccsen, hogy nem véletlenül fújtak úgy, ahogy, de nekem meggyőződésem, hogy a hibák döntő többsége abból ered, hogy a bírók nem elég felkészültek, lassúak, öregek, hiába nagyon tapasztaltak. Nem ártana még egy bíró, esetleg szigorúbb feltételek és korábbi nyugdíjazás.
Ezek a Pistons-Heat meccsek elég gyengécskék, rendre bealszom rajtuk :)
Szeritnem ennel egy kicsit bonyolultabb a dolog. Nekem valahogy nagyon uy tunik, hogy mindig a hatranyban levo csapatot segitik. Mintha az lnne a cel, hogy a meccsek szoros vegjatekben doljenek el. Igazabol nem feltunoen fujnak felre (amikor ezt teszik az valoszinuleg sima tevedes) hanem szepen csendesen szigoritjak a felfogast az egyik oldalon es lazitjak a masikon. Eppen csak annyira, hogy ne tudjon egyik csapat sem 10-12 pontnal nagyobb elonyt szerezni. Persze van amikro ez nem sikerul, mert azert a dobohelyzeteket nem tudjak bedobni a jatekosok helyett. Ilyenkor lesz garbage time :))
Na de eleg az osszeskuveselmeletekbol. Remelem holnap megint tudunk nyerni Dallasban es akkor....
Ja egyebkent a meccs jelenete szerintem az volt, mikor Nash fel akarta adni a labdat zsakra Marionnak es kosar lett belole. Ott mar tudtam, hogy a Suns ma nem veszithet.