Én is szívesen mennék, beszélek is a Józsi bácsival. De nem garantálom, hogy meg tudom szervezni. Elég sok munkával jár az egyesület megalapítása...:-)
Köszi az infot, még annyit légyszi, hogy hétvégén is be lehet-e jutni, vagy csak hétközben (mint a szolnoki járműjavítóba), mert 2 barátomnak a hétköznap macerás
1. Mikor megírtad a hozzászólásodat ( vagy előtte ) a tallózás gombra kattintasz.
Ekkor kiválasztod a képet, amit föl akarsz tenni.
2. Megnyit gombra kattintasz.
3. Utána feltölt gomb.
4. Ha a képet feltöltötte, megjelenik és ezután rákattintasz a beszúrás gombra.
5. Ezután a mehet gombbal elküldöd a hozzászólásodat.
Előfordulhat, hogy a képet nem tudod feltölteni a mérete miatt és ezt jelzi is Neked. Ekkor a képnézegető programoddal lekicsinyíted a képet és ezután fog menni
Köszönöm a praktikus tanácsokat, a próbálkozásoknál az alábbi módokon jártam el:
1. próbánál hozzáadtam, szépen láttam is, így elküldtem... 2. - " - "lehet hogy vmit elnéztem?" kijelentés után eljárás azonos az elsővel, de alaposabban... 3. - " - hivatkozásként adtam hozzá 4. - " - beírtam a sima webcímet szövegként, úgy mint azt tettem a korábbi hozzászólásomnál is, de még ez se jelent meg...
Valószínüleg az vinfosom megint kiakadt (tűzfal, vagy tudomisénmi). Elfogadható magyarázatot adni nem tudok rá, hogy miért nem sikerült, de a "hülye vagy" típusút nem fogadom el! Ez a probléma túlmutat az emberi hibán...