Szívesen, nekem jár a Platinum kártyához (aminél magasabbak is a biztosítási összegek), jó tudni ha munka miatt megyek pl. Zágrábba nem vagyok teljesen biztosítás nélkül de mondjuk egy 3 hetes USA körútnál szoktam másik biztosítást kötni.
Valamit persze hogy ér (sokkal több mint a semmi, főleg ha sokat utazol), az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. áll mögötte. Erre figyelj: "Az igénylést követő hónap első napján 0 órától él a biztosítás"
Összehasonlítod a feltételeket és kiderül. Vagy tegye meg helyetted más? Én egyébként most a nyaraláshoz a Cib-es számlához vehető biztit használtam, olcsóbb, mint amiket a Netrisken néztem, tartalomban ugyanott.
Nincs eurós számlám és gondolom évi néhány alkalomra nem is éri meg. Akkor marad a szar árfolyam, amiből a 4%-os max visszatérítés valamit visszahoz. Köszönöm.
Aktiváltam. Azt írja élő kártya. Viszont amikor hozzáadná a wallethez azt írja, hogy a kártya nincs hozzáadva. Próbáljam újra.
A kártya szám közepe pedig ki van csillagozva.
Aztán a store. Na ott meghívós cucc nincs. Csak hitelek, megtakarítások, biztosítások, befektetések, számlák, kártyák. Persze betéti kártyát tudnék igényelni de az nem a george kártya?
Vagy külön igényelni kell egy betéti kártyát? Fú az otp sem egy álom mert lehúzós, de ez meg kezd áttekinthetetlen lenni.
két napja van george online számlám de az agyamra megy. Kissé béna app és nem engedi a wallethez adni a kártyámat és így fizetni sem tudok vele. Vagy csak akkor lehet ha megjön a fizikai kártya?
A másik. Tesóm is szeretne egyet de nem találom a meghívós kódomat. Az mégis hol van az appban?
A reklámban amikor a néni dzsordzsizott azt hittem ez egy menő app.
Ha van devizaszámla, simán működik. Mi ha utazunk, korábban azt csináltuk, hogy átállítjuk a kártyánkat az adott devizához és azzal fizetünk mindenhol. Online is működik, vettem így többször repjegyet. De olyankor érdemes addig úgy hagyni, míg beterhelik - egyszer hamarabb visszaállítottam és horror áron terhelték, meg kellett reklamálnom, úgy írták jóvá a 4 jegynél már tetemes különbözetet, ami az árfolyamból adódott. (most utalásokhoz wise-ot használok, ha meg devizát terhel pl a booking, Revolut kártyát adok meg, van egy, amit csak erre használok és ilyenkor oldom csak fel a fagyasztást)
de a kérdés nem ez volt :) HA van már valakinek megnyitott devizaszámlája, ez lehet kerülőút, de sima más devizás vásárlásokra továbbra is az erste számlakonverziós eladási árfolyama lesz irányadó
Ezt a kedvezményes váltást igénybe lehet venni eurós tétel bankkártyás fizetésére is valahogy? Jövő héten kell fizessek 1.300 eurót szállásra. Ugyanis ezeket középárfolyam +12 Ft körül szokták terhelni. Köszi
Most váltottam át 500e Ft-ot USD-ra és 1 percen belül megnéztem:
az ERSTE 334,6 Ft/USD-os árfolyamon váltotta, a közép árfolyam ugyanekkor a portfolio.hu-n 334,4 Ft/USD volt.
Az ERSTE felületén 1494,32 USD-t kaptam az 500e Ft-ért, a Revolut ugyanerre 1490,92 Ft-ot adott. Viszont fogalmam sincs, hogy a váltási keretemet a Revolutnál kihasználtam-e, szóval ez torzíthat.
Én azért örülök a lehetőségnek, mert a két Revo váltási lehetősége, az ERSTE-nél férjem havi 1 M-s váltási lehetősége és az én 500e Ft-os lehetőségem már bőven több, mint amire szükségünk van egy hónapban még akkor is, ha épp nyaralni készülünk.
Az a baj, hogy amikor percenként ugrál Ft-okat az EUR, ezt szinte lehetetlen pontosan megmondani. Az uram a héten váltott 1 M-t, az Revolut + 1 Ft-os áron ment. De hogy egy pillanaton belül nézte vagy 5 percen belül azt nem tudom :-) Mindenesetre a korábbinál jelentősen kedvezőbb volt.