Molik to play in Family Circle Cup The Associated Press
Alicia Molik, ranked No. 8 in the world, will play in next month's Family Circle Cup, tournament organizers said Wednesday.
Molik won the bronze medal at last year's Olympics and made the quarterfinals of this year's Australian Open.
She joins four other top 10 players - No. 1 Lindsay Davenport, as well as Anastasia Myskina, Elena Dementieva and Venus Williams - at the tournament on Daniel Island.
"Alicia has had an incredible journey over the past year and has become one of the most talked about players on the Sony Ericsson WTA Tour," said Frankie Whelan, the executive director of the tournament.
The tournament will be held April 9-17 at the Family Circle Tennis Center.
ezért is gondoltam már tavaly is hogy ez úgy ahogy van teljes irrealítás. Miaminál sztem nem is akarnak 5.GS lenni, hanem elismerésként nevezik 5.GS-nek. ott azért viszont az ilyen terveknek nagyobb esélye lenne, már ez is irrealítás.
Dehogy kapcsolódjak a topichoz, Molikék holnap játsszák az elődöntőjüket párosban.
Hát ha Dubai 5. GS akar lenni, akkor igyekeznie kell, azt hiszem ezt most a miami tornára mondják. Ott Miamiban tényleg GS hangulat van, mert a férfiak és nők egy időben játszanak és 128-as a főtábla is. Meg a pénzdíj sem kevés.
Hány pálya van Dubaiban? Molikék a 7-es (!) pályán játszanak. Tavaly mondott vmi olyasmit Horváth Mariann hogy ötödik GS akarnak lenni, ezek szerint komolyan gondolták, bár ebben igen kicsi a realítás.
Azért egy pár versenyre alkalmas pályát összehoztak.
Mindenesetre 6-3 3-2 az állás az olimpiai bajnok kínai páros ellen.
Pihenni sztem lesz idő, mert vmikor csak a hétvégén kezdik a kiemeltek a szereplésüket Indian Wellsben, ugyanis idén is kéthetes a torna.