Keresés

Részletes keresés

Veronika69 Creative Commons License 2018.11.19 0 0 8107

Szia! Mi egy német utazási irodával megyünk de az Amazontravel közvetítésével.Örülök hogy leszünk páran.Már nagyon várjuk

Előzmény: Anita0616 (8106)
Anita0616 Creative Commons License 2018.11.19 0 0 8106

Szia! Mi egy nappal később megyünk, de szintén Vista Sol, 2 hét :) Úgy látom leszünk ott egy páran magyarok. Melyik utazási irodától mentek?

Előzmény: Veronika69 (8105)
Veronika69 Creative Commons License 2018.11.18 0 0 8105

Sziasztok

Dec 4 én jön valaki Dominikára.Mi a Vista Sol hotelbe megyünk.2 hétre .Kirándulás ötleteket szívesen fogadunk.Köszönjük 

Naala Creative Commons License 2018.11.16 0 0 8104

Szia! Mi idén januárban voltunk Punta Canán, és valóban nem volt túl szép a szálloda partja, de ez csak egy szálloda (Be Live Collection), a többiről nem tudok nyilatkozni. A Saona kirándulás kapcsán voltunk Bavaroban, és ott valóban sokkal szebb volt a víz (kisebb hullámok, áttetsző, türkiz). Mi is azon a véleményen vagyunk, hogy ha újra mennénk, akkor csakis ara a részre. Bár nem valószínű, mert kétszer nem megyünk ugyanoda, amíg ilyen nagy a világ, és mindig van új úti cél. :-) 

Előzmény: Laci8107 (8101)
Spanyolnátha Creative Commons License 2018.11.16 0 1 8103

"Mi a gond a Seemor-al?" Na, pont ez a gond. Ha vette volna a fáradtságot, és visszaolvas, esetleg az én hsz.-imat is elolvassa, akkor tudná mi a "gond". De pont ez a gond, ez a hozzáállás, ez a szemlélet.

Dani engedélye meg ilyesmi. Na, ez meg különösen egy színvonaltalan dolog volt. Ki beszélt itt Dani engedélyéről? Kit érdekel az engedély? Ami, ráadásul lehet, hogy van. Ön azt mondja, nincs, de lehet, hogy... Itt a tapasztalataikat írják le a turisták, ennyi az egész. Márpedig Dani és Eszter munkájával kapcsolatban itt kizárólag pozitív véleményeket olvashatott eddig mindenki. Vagy pont ez a baj?

Ami biztos, hogy itt, ebben a topicban, az elmúlt 1-2 évben soha, egyetlen kirándulásszervező sem vette a bátorságot, hogy a konkurencia lejáratásával próbáljon érvényesülni. Ez ultra gáz. Pedig, az utóbbi időben igencsak megszaporodtak a magyarok által Dominikán létrehozott és működtetett programszervező "cégek", valószínűleg van versengés, rivalizálás közöttük rendesen. Mégsem mentek le az Ön szintjére.

Előzmény: Dom_Guss (8096)
huesz81 Creative Commons License 2018.11.15 0 2 8102

Kedves Gusztáv Heiner/ Dom_ Guss/ Seemore!

Reagálva az Ön bejegyzésére, szerintem semmi szükség Dani lejáratására. Többek között azért nem mert, a túristák a saját véleményüket, tapasztalataikat írják le.

Sajnálom, hogy Önnek negatív dolgokat kell írni ahhoz , hogy több túristája  legyen. Én nem fogok így tenni, mert engem a szüleim másra tanítottak.

En inkább javaslom azt a személyes találkozót amire Ön közel fél éve nem hajlandó. 

Es tisztelettel megkérem Önt, hogy a párom ( Daniel Kuchta) lejáratását mellőzni szíveskedjék itt a fórumon. 

Tisztelettel : Humli Eszter. 

Előzmény: Dom_Guss (8096)
Laci8107 Creative Commons License 2018.11.15 0 0 8101

Sziasztok!

Segítséget, véleményeket szeretnék kérni. Január végén utazást tervezünk a Dominikai Köztársaságba. Azon belül első körben Punta Cana-ra gondoltunk, viszont több csoportban olvastam , hogy akik már jártak ott, ők legtöbbször azon a véleményen vannak , hogy a Karibi oldal sokkal jobb, szebb szerintük és legközelebb csak oda mennének.  Egy ismerősöm szerint is meglehetően nagy már-már kellemetlen szél van a parton Punta Canan , ill. emiatt nagy hullámok, felkavart víz stb.

Olyat is hallottam, hogy Punta Cana-n vagy Bavaro-n belül sem mindegy, hogy melyik részén van szálloda, egyes részeken nincs akkorra hullám meg szél mivel védettebb.

Olyanok véleményét várnám első sorban  akiknek ebben a (téli ) főszezoni időszakban van tapasztalata . Akár konkrét javaslatot is szívesen veszek (utazásra, szállodára stb). Köszi.

Lanaol Creative Commons License 2018.11.15 0 0 8100

Gyerekekkel (4 és 8 évesek)melyik rész ajánlott inkább: Uvero Alto, playa de Arena Gorda avagy playa Dominicus?

Köszönöm 

Ildii50 Creative Commons License 2018.11.14 0 0 8099

Köszönöm válaszaidat.

Előzmény: Spanyolnátha (8098)
Spanyolnátha Creative Commons License 2018.11.14 0 0 8098

A transzfer kb. 30 perc volt, ha jól emlékszem, de ezt nem igazán figyeltem, megmondom őszintén. elvarázsolt a táj, a környezet már a buszból is :).
Mi Saona szigetén voltunk, delfinúszáson és parasailingeztünk. Mind a három nagy élmény volt, de a "kötelező feladat" Saona, úgy gondolom. Amit legközelebb szeretnék, az Samana és egy jeep túra-szerű kirándulás, ahol egy picit belelátunk a való életbe is.

Előzmény: Ildii50 (8097)
Ildii50 Creative Commons License 2018.11.14 0 0 8097

Szia! A reptértől mennyi idő a szállás? Milyen program amit semmikép sem hagynál ki?

Előzmény: Spanyolnátha (8095)
Dom_Guss Creative Commons License 2018.11.14 -1 0 8096

Mi a gond a Seemore-al? 

Dani urnak eloszor is sem engedelye, sem biztositasa semmilyen jogalapja nincs utazasszervezesre.Regota figyelem a forumot, innentol kezdve en is bekapcsolodnek a dolgokba ha nem lenne gond.

Előzmény: Spanyolnátha (8094)
Spanyolnátha Creative Commons License 2018.11.14 0 0 8095

Mi ott voltunk, kifogástalan, ajánlom.

Előzmény: Ildii50 (8092)
Spanyolnátha Creative Commons License 2018.11.14 0 0 8094

Szia! Miért választanátok a seemore-t? Pár hsz.-al lentebb leírtam Daniékról és a seemore-ról is a véleményem. nem kérdés, hogy Daniék a jó választás.

Előzmény: watafakk (8091)
nitricircus Creative Commons License 2018.11.13 0 0 8093

bal oldalt beírod keresőbe a szálloda nevét, és záporoznak a találatok

Előzmény: Ildii50 (8092)
Ildii50 Creative Commons License 2018.11.13 -1 0 8092

Sziasztok!Járt-e valaki a NOW LARIMAR Punta Cana-ban. Tudtok véleményt írni? Milyen az időjárás októberben?Köszönöm

watafakk Creative Commons License 2018.11.13 0 0 8091

Van valakinek információja arról, hogy milyen minőségű lett a seemore kirándulás Dani és Eszter kiválása után? Érdemes Gustavóval menni vagy inkább válasszuk őket a dominicantravelinfo-n?

speedhack Creative Commons License 2018.11.13 0 0 8090

Szia, nálad lehet erről érdeklődni? Nekik dolgozol?

Előzmény: AgObaBbBa (8034)
Tündérke22 Creative Commons License 2018.11.12 -1 0 8089

Sziasztok :) mi november 27én indulunk Bécsből, a punta cana Princess hotelbe leszünk 11 éjszakát. Ez lesz a nászutunk, nagyon várjuk már. Esetleg tundátok valamilyen hasznos tanácsot adni? A Az árak milyenek kint? Ruhaneműk stb? Köszönöm :) 

Selfies45 Creative Commons License 2018.11.10 0 0 8088

Szia! Köszi az infót. Akkor az Air Francre-ra fog esni a választás:))

--northstar-- Creative Commons License 2018.11.10 0 1 8087

Szia!
Az Air France szerintem klasszisokkal jobb. Mindkettővel utaztunk.
A Condor gépe öreg, leharcolt volt. Sem takarót, sem fülhallgatót nem adtak (utóbbit felárért igen). 
Az AF-nél mindezek külön becsomagolva, tiszta volt a gép, és az ellátás is jobb volt. 

Előzmény: Selfies45 (8085)
Burns-- Creative Commons License 2018.11.10 0 1 8086

Ha számít az ár, akkor figyelembe kell venni, hogy az Air France mostanában nem minden esetben adja hozzá a jegyhez a feladott poggyászt. (pl. a mi esetünkben sem)

Mert az kb. 130 Euro / 1 db 23kg-os poggyász. Nyilván ha már kettő kell, akkor ez már nem elhanyagolható összeg.

Condor gépei öregebbek, mint az Air France gépei. Szavazatok alapján is jobb az Air France.

Én régebben már mentem velük, nem volt gond. Condor géppel még nem voltam.

Előzmény: Selfies45 (8085)
Selfies45 Creative Commons License 2018.11.09 0 0 8085

Sziasztok. Jövő februárban utazunk a Neckermannal Dominikára. Ahogy nézem 2 opció közül választhatunk. 1.Lufthansa-Condor kombó vagy 2.Air France opció. Melyiket válasszuk és a Condorról esetleg vélemény? Mert olvastam már hideget meleget róla. Előre is köszi:))

napoli33 Creative Commons License 2018.11.08 -1 0 8084

Hello.

Mi is vista sol,de dec3 tol egy hétig...

Várom az infot hogy milyen volt..:)

Előzmény: Beáta Babudné Barabás (8079)
Peponi73 Creative Commons License 2018.11.08 0 0 8083

Előzmény: Peponi73 (8082)
Peponi73 Creative Commons License 2018.11.08 0 0 8082

Szia!

Mi 3 éve voltunk a Now Larimarba, nagyon jól éreztük magunkat. Tetszeni fog nektek is!

A parton pálmafa-leveles napernyők voltak, ott lehetett árnyékot találni :) Némelyik kissé alacsonyan volt, úgy bújtunk be alá. Nem sokat időztünk alattuk, mindig mentünk valamerre.

Érezzétek jól magatokat!

Peponi

Előzmény: Kispocakk83 (8080)
Spanyolnátha Creative Commons License 2018.11.08 0 0 8081

Mi ott voltunk, írj rám privátban, szívesen válaszolok a kérdéseidre, nekem is sokat jelentet anno a segítség.

Előzmény: Kispocakk83 (8080)
Kispocakk83 Creative Commons License 2018.11.08 0 0 8080

Sziasztok

Mivel most 12 én indulunk Dominikára a Now Larimarba, alaposan próbáltam körbejarni mindent, mivel első utunk ide és nem szeretnénk csalódni. A szállodárol csak nagyon jó véleményeket, leírásokat olvastam, esetleg ha valaki aki itt járt meg tudja mondani, hogy a parton van - e elég árnyékos hely, azt megköszönném. De mi legfőképpen sokat szeretnénk látni, nem csak a szállodában lenni, szeretnénk megismerni az országot, a kultúrát is. 

Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert nagyjából körvonalazódik kivel fogunk fakultatívozni,mert a vélemények igen eltérőek. 

Dan Kuchta ról pozitív véleményt olvastam.

A seemore ról itt is, és és a Tripadvisor-on az utolsó vélemények igen elrettentőek.

Sanyi es csapata volt még, mint lehetőség  de ott azt olvastam nagyon folyik a rum, meg a kis grofó. 

Még ha esetleg valaki tud opciót szívesen meghallgatom. 

Köszönöm előre is. 

Mindenképp fogok írni beszámolót  ha visszajottunk. 

Beáta Babudné Barabás Creative Commons License 2018.11.08 0 0 8079

Sziasztok! November 19-28 között vagyunk Punta Canan Vista Solban. Valaki esetleg tartózkodik kint ebben az időszakban? 

Edit Gergye Creative Commons License 2018.11.08 0 0 8078

Szia Bernadett! A facén 4 több Both Bernadettet találtam, nem tudom melyik vagy. Mi utazási irodán keresztül megyünk és ők intézték a kinti idegenvezetőt. A Dominika Mindenkinek Kigyos Hanna fog értünk kijönni a reptérre és Ők szervezik nekünk a programokat. Az iroda szerint nagyon megbízhatóak. Előzetesen három programra szeretnénk menni: Saona sziget, a fővárosba és delfinekkel úszni. Próbálj felvenni a Fb-on, vagy email címem: gergyeedit@gmail.com

Előzmény: lovacska20 (8074)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!