Keresés

Részletes keresés

BCifcu79 Creative Commons License 2016.08.22 0 0 1020

T. Cím!

Letiltották a gmail fiókomat, sehonnan nem tudok belépni rá. Még szombaton, tehát már 48 órája lesz. Már mindent megcsináltam amit kért az automatikus segítő e-mail (megadtam egy csomó személyes adatot, neveket címeket amikből azonosíthatnak stb..), de még mindig semmi..még mindig azt írja hogy ki vagyok tiltva..egy dolog érdekelne, van-e valami kapcsolat vmi személyes, ami nem egy gép, akivel felvehetem a kapcsolatot ez ügyben? Vagy még várható hgoy egyszercsak helyre áll? Még sosem történt ilyen, pedig már régóta gmail-ezek, és szeretnék pontot tenni a végére de nagyon bosszantó hogy egy gép "írogat" ráadásul mindig ugyanazt..Mit tehetek??? Nagyon köszönöm előre is! Ilona

Fim80 Creative Commons License 2016.07.31 0 0 1019

Tisztelt fórumozók!

Az alábbi problémában szeretnék a segítségeteket kérni g-mail saját tulajdonú pop3 fiókkal kapcsolatban.

A kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférésének engedélyezése

- Ha engedélyezem, bekapcsolom az adott e-mail címhez, akkor letöltődnek a levelek aliasként az alapvetően használt fiókomba, de nem kapja meg a címzett a küldött levelet.

- Ha nem engedélyezem, kikapcsolom, akkor megkapja a címzett az aliasként küldött levelet, viszont nem tölti le a beérkező leveleket, ezt írja ki:

Hitelesítési hiba. A szerver a következő hibát adta vissza: „[AUTH] Web login required: https://support.google.com/mail/answer/78754”

Az alapvetően használt fiókomba két saját pop3 fiókot állítottam be és az egyik tökéletesen működik, de a másiknál a fenti hiba lépett föl. Miért van ez?

Köszönöm a segítséget előre is.

pimre Creative Commons License 2016.06.04 0 0 1018

Talan a Firefox topikban tudja valaki a megoldast.

Előzmény: orsiluca (1017)
orsiluca Creative Commons License 2016.06.01 0 0 1017

Üdvözletem! Az lenne a kérdésem, hogy mozilla firefoxos böngészőben megnyitott gmail-es postafiókomból nem tudok kilépni, mert a jobb felső sarokban ha rákattintok a nevem logójára, nem nyílik meg a kilépési lehetőség. Chrome-ban nincs ilyen probléma. Kösz a segítséget.

pimre Creative Commons License 2016.05.17 0 0 1016

Szívesen. Remélem sikerül is, amit szeretnél.

Előzmény: andris188 (1015)
andris188 Creative Commons License 2016.05.17 0 0 1015

Rendben, köszönöm szépen a segítséget! :)

Előzmény: pimre (1014)
pimre Creative Commons License 2016.05.12 0 0 1014

Hát ha tényleg ilyen egyszerű, azt ugyan életveszélyesnek tartom. Na jó, nem élet, de a rendszerre veszélyesnek. Ennek ellenére, ha tényleg így van akkor megpróbálhatjuk:

Feltehetőleg van egy címke neved: Andris, vagy valami hasonló. És ide jönnek a leveleid. Ezt valószínűleg nem esetenként állítja be a rendszergazda, hanem megadta, hogy ha címzett vagy, akkor kapják meg a leveleid ezt a címkét. Innentől ez úgy néz ki, mintha egy könyvtár lenne.

Ekkor fogod magad, és rámész a saját címkédre ahol látod a leveleidet. Fent meg a címkéd nevét. Valahogy így:

Itt látod a label: mellett a saját címkédet. A jobb oldalon meg látsz egy pici lefelé mutató nyilat. Erre kattintasz, és a megnyíló képernyő alján látsz egy olyat, hogy szűrő készítése a keresés alapján. Erre kattintasz, majd jön egy figyelmeztetés, hogy ne tedd. Ne törődj vele, mondd, hogy OK. Ekkor jön a következő képernyő. Ennek az alján bekapcsolod, hogy a szűrő alkalmazása az egyező beszélgetésekre is (Ez az összes eddigi leveledet is jelenti), majd a Továbbítási cím hozzáadására kattintasz. Aztán a következő képernyőn még egyszer, és ott megadod a saját nem munkahelyi Gmail fiókod címét.

Eddig követtem az eljárást a saját leveleimen. Befejezni nem akartam, de innen szerintem menni fog.

Azért célszerű, ha egyeztetsz a rendszergazdával, és együtt csináljátok. jobb, ha együtt elkerülitek, hogy valami hiba történjen.

Előzmény: andris188 (1013)
andris188 Creative Commons License 2016.05.11 0 0 1013

Maga a munkahelyi email fiók is gmail, és mindenki be tud lépni és szerkeszteni a dolgokat, csak a rendszergazda címkézi (bocsánat az eddigi elírásért) fel az emaileket, hogy ne keljen mindenkinek mindegyiket végig nézni, csak a rá tartozókat. Magyarul egy sima email fiók, csak többen használjuk egyszerre.

Előzmény: pimre (1012)
pimre Creative Commons License 2016.05.10 0 0 1012

A munkahelyi fiókodról a neked érkező levelek átirányítását szerintem magad nem tudod megoldani. Elég nagy baj lenne, ha a felhasználók ilyen módon bele tudnának nyúlni a munkahelyi levelező rendszer működésébe. Mert az sok bizonytalanság forrása lenne. Ezt csak a rendszergazda segítségével tudod megoldani. Éspedig nem a gmail segítségével, hanem a munkahelyi levelező rendszernek tud a rendszergizda:-) olyan parancsot adni, hogy a saját postaládádon kívül a gmail-es fiókodra is küldjön másolatot.

A megoldásra itt van egy néhány példa: http://bilder.hu/blog/ceges-email-osszekapcsolasa-gmail-es-emaillel-es-mindezek-kezelese-outlookban

Ezen belül ne az elejét nézd, mert nálad Gmailből nem fog menni, hanem a közepe táján van egy cím: Gmail-es cím beállítása Microsoft Outlook 2010 levelezőben. Azért erre kerestem rá, mert a legtöbb munkahelyen a Microsoft Outlook levelezőt használják (nem azonos az Outlook Expressel), vagy saját levelezőt. Mindkét esetben a rendszergazda segítségére lesz szükséged. 

Más: Nem vagyok nyelvtan buzi, de kénytelen vagyok figyelmeztetni - mivel következetesen hibás szót használsz - hogy az angol label szó magyar megfelelője nem cinke, hanem címke. Hosszú í-vel, és m-el a közepén.

Előzmény: andris188 (1011)
andris188 Creative Commons License 2016.05.10 0 0 1011

Sziasztok!

A következő lenne a problémám: Adott egy email fiók( munkahelyi) ahova elég sokan kapunk e-maileket, a rendszergazda ezeket becinkézi (legjobb tudása szerint), mindenkinek van egy névre szóló cinkéje. Azt szeretném megoldani hogy a nekem becinkézett leveleket továbbítsa a Gmail a saját email fiókomba, de sajnos ezt nem tudtam sehogy sem beállítani. 

Hiába állítottam be egy olyan szűrőt ami ezt tartalmazza: label:andris, majd beállitatottam hogy ezeket továbbítsa a saját e-mailemre, minden beérkező emailt továbbított, nem csak azt ami bekerült az én kis "mappámba". 

Erre valaki tud valami megoldást?

kutafule Creative Commons License 2016.04.22 0 0 1010

Köszönöm a segítségeteket,

csak egy-két levelet szeretnék kimenteni,

Igazad van / 5020 / találatot adott ki , lehet ,hogy csak felületesen néztem át,

Még egyszer ,Köszönöm.

Előzmény: pimre (1009)
pimre Creative Commons License 2016.04.22 0 0 1009

A barátod haragudhat rád:-))) Nekem a következő keresőkifejezésre: "gmail levél mentése számítógépre" 5000 találatot adott, amelyek között voltak használhatónak látszóak is. De nem próbálgattam ki őket.

Ehelyett papsoka kérdésével teljesen egyetértve, azt kiegészítem a következővel: Milyen célra? Mert a gmail leveleződet bármely internet kapcsolattal rendelkező gépen meg tudod nyitni.

Egy megkerüléses megoldást én is ajánlok. Ezzel persze csak egyenként tudsz menteni: 

1. Megnyitod a levelet. A levél felett megjelenik egy pici nyomtató ikon.

2. Rákattintasz a nyomtató ikonra, de nem indítod el a nyomtatást.

3. A nyomtató neve alatt találsz egy ikont Módosítás névvel. Kattints erre, és válaszd a Mentés PDF-ként, vagy az Adobe PDF opciót.

4. Végül kattints a mentés, vagy az Adobe PDF választás esetén a nyomtatás gombra. Itt megadhatod a mentés helyét.

Előzmény: kutafule (1007)
papsoka Creative Commons License 2016.04.22 0 0 1008

És mivel akarod visszaolvasni?

Előzmény: kutafule (1007)
kutafule Creative Commons License 2016.04.22 0 0 1007

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni ,

Szeretnék , pár db e-mail levelet kimenteni pendrájvra,de itt a kérdés ,hogyan tegyem?

Megköszönöm ,ha valaki tud nekem segíteni.

Google chrome-t használok.

Kérdeztem a" barátomat "/ googl-t/ -de nem akar ,nekem segíteni,

E.mail címem publikus 

Köszönöm.

pimre Creative Commons License 2016.04.05 0 0 1006

"Hogyan tudom beállítani, hogy a drive tárhely ne mentse a g-mail üzeneteimet?"

Ezt nem lehet. Valamennyi internetről elérhető levelező szükségszerűen felhőben tárolja a leveleidet, különben nem tudnád más helyről megnézni. Ellentétben a szolgáltatótól kapott emaill címekkel, meg a munkahelyi címek többségével, amelyek a saját gépre töltik le őket. Cserében viszont csak ugyanazon a gépen érhetők el, amelyiken írtad, vagy olvastad őket.

Ha tényleg szeretnél a a leveleid egy részétől megválni, akkor miért nem törlöd az Összes üzenet mappából, ami nem kell?

Persze ennek csak biztonsági okai lehetnek, hiszen a Google fiókban 15 GB (vagy egy akció nyomán 17 GB) áll rendelkezésedre, ami nagyon sok levél tárolására elég. Én intenzíven levelezek, és már teljesen leszoktam a törlésről, így több mint 13 000 levelem van, ami a Google drive-on nem egész 5 GB-ot használ fel.

Előzmény: repro45 (1005)
repro45 Creative Commons License 2016.04.05 0 0 1005

Sziasztok!

Kérdésem lenne.

Hogyan tudom beállítani, hogy a drive tárhely ne mentse a g-mail üzeneteimet.

Hiába törlöm az üzeneteimet, és a kukát is ürítem, az "összes üzenet" mappában újra megjelennek

Tudna valaki segíteni, megköszönném

bindera Creative Commons License 2016.03.17 0 0 1004

Köszönöm, hogy ennyit törődsz velem:))

Előzmény: pimre (1002)
bindera Creative Commons License 2016.03.17 0 0 1003

Nem változtattam semmit, de ezt nem is szeretném piszkélni.

Az operánál és az IE-nél müködik, pedig a felbontás nem változik.

Nézegetem a leveleimet az operában.

Nem az Andrássy úton :))

Előzmény: pimre (1002)
pimre Creative Commons License 2016.03.17 0 0 1002

Na még egy utolsó próbálkozás, aztán feladom: Nem lehet, hogy a képernyőfelbontáson változtattál két hónapja, amikor ez előjött? Én alapvetően 1280x1024-et használok az asztali gépemen. És most egy teszt kedvéért átállítottam 800x600-ra, akkor valami hasonlót el tudtam érni. Ugyan nem lett teljesen üres a képernyő jobb oldala, de az olvasott levél szövege eltűnt, pontosabban felcsúszott a nem látható tartományba. Valahogy így:

Előzmény: pimre (1001)
pimre Creative Commons License 2016.03.17 0 0 1001

"Az a 2016... szerintem az index képmegjelenítője teszi hozzá."

Igazad van. Az én feltett képemen is megjelenik, ha megnézem őket. Csak eddig nem tűnt fel.

Előzmény: bindera (999)
bindera Creative Commons License 2016.03.17 0 0 1000

operánál nem csinálja :))

Előzmény: bindera (999)
bindera Creative Commons License 2016.03.17 0 0 999

Chromot használok én is.

De adtál egy jó ötletet, kipróbálom másik böngészővel.

Az a 2016... szerintem az index képmegjelenítője teszi hozzá. Az én lementett képemen nincs semmi csak a fehér terület.

Előzmény: pimre (998)
pimre Creative Commons License 2016.03.17 0 0 998

Sajnos lövésem sincs. Előidézni sem tudom a hibát. Én alapjában Chrome alatt használom. Most megnéztem Firefox alól, de ott is rendben van minden. Milyen böngészőt használsz?

Egyetlen furcsaságot látok a képen, amit küldtél A kép bal felső részén van egy Képek felirat, és tőle balra alig láthatóan 2016:

Ez kicsit emlékeztet annak a képernyőnek a részletére, amit a Google kereséskor kapok, csak nálam a Képek szótól balra nem évszám van, hanem az, hogy Összes. Ezt csak azért írom, hátha tudod, hogy melyik képernyő maradéka ez a gépeden.

Egyébként meg reménykedjünk, hogy valaki rajtam kívül is olvassa a gondodat, és tud megoldást rá.

Off: Egyébként tudod, hogy levelezési címedként még mindig a freemail-es van megadva? Nem mintha írni akarnék most rá, csak úgy szólok.

Előzmény: bindera (997)
bindera Creative Commons License 2016.03.17 0 0 997

Legalább két hónapja tapasztaltam először.

Azóta már néhányszor újra indítottam :))

Egyébként semmi más rendellenességet nem tapasztalok a gépem működésében.

Előzmény: pimre (996)
pimre Creative Commons License 2016.03.17 0 0 996

És a gép ki-, majd visszakapcsolása után is ez maradt? Mert nálam nem szokott ilyesmi jelentkezni. Arra tippelek, hogy nálad is egyszeri jelenség lehetett, ki tudja milyen okból.

Előzmény: bindera (995)
bindera Creative Commons License 2016.03.16 0 0 995

Mi lehet az oka, hogy amikor a megnyitott levelemet görgetem minden eltűnik , csak a bal oldali lista marad meg.

pimre Creative Commons License 2016.03.06 0 0 994

Szerintem bekaptál valami kártevőt. Nézd meg a Chrome beállításainál a bővítményeket, nincs-e ott valami nem odavaló. Esetleg egy malware eltávolítót!

A gmail nem csinál olyat, amit leírsz.

Előzmény: BBnn (993)
BBnn Creative Commons License 2016.03.06 0 0 993

Kezd idegesítő lenni a gmail.

Gyakorlatilag már nem tudom olvasni a leveleimet, csak a biztonsági beállításokkal macerál.

Mindenkit ráakarnak kényszeríteni, hogy minden belépéskor fogadjak egy (általa fizetett) SMS-t, amin közöl egy külön kódot.

Ezzel eléggé macerás lenne az e-mailek ellenőrzése, a költségekről nem is beszélve.

10 perces ellenőrzés esetén (jelenlegi beállítás) gyakorlatilag csak azzal foglalkoznék, hogy SMS-eket fogadok, s gépelek.

Valószínű meghajlok az erőszak előtt, s más email lehetőséget keresek.

Jroux1 Creative Commons License 2016.03.02 0 0 992

Néhány napja nem olvastam az index-et, csak most. Köszönöm a segítséget, sokat tanultam.

Előzmény: pimre (991)
pimre Creative Commons License 2016.02.26 0 0 991

Akkor még egy kis nyalánkság a címkék használatáról, különös tekintettel arra, hogy ha nagyon sok a címkéd, és egy része nem látszik, és ez téged zavar. 

Alapesetben valami ilyesmit látsz:

Ha a Továbbiak gombra kattintasz, akkor előjönnek az alaphelyzetben nem látható címkék:

A vége talán nem is látszik, csak ha az egérmutatóval elindulsz lefelé. A legeslegalján találsz egy linket "Címkék kezelése" néven. Kattints erre, és akkor megjelenik egy táblázat az összes címkével. Itt a saját címkéid mellett van néhány gomb. Ebből az első három érdekes. Amelyiknél a megjelenítésre kattintasz, azt minden esetben látod a lista felső részén. Amelyiknél az elrejtést választod, az marad a lista vége felé, azaz általában nem látod, csak ha a Továbbiak gombra kattintasz. 

A legjobb a harmadik: Látható, ha olvasatlan. Ha ezt választod, akkor az adott címke elrejtődik, azaz a lista aljára kerül, de abban a pillanatban, amikor kapsz egy új üzenetet, akkor előrejön. Aztán, ha elolvastad, visszamegy.

Előzmény: Jroux1 (990)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!