Keresés

Részletes keresés

Fingaóra Creative Commons License 2011.02.02 0 0 8112

Nem kellenek ide milliók, csak egy kis szépérzék és egy pár ötlet. Aki ezt meg tudta csinálni, simán csinál bármilyen honlapot, áttekinthetőbbet, mutatósabbat.

Előzmény: csélcsap füzike (8111)
csélcsap füzike Creative Commons License 2011.02.02 0 0 8111

Azért azt vedd észre hogy az oldal mögött nem állnak milliós havi apanázzsal szerződtetett haverok. A tartalom meg tényleg jó.

Előzmény: Fingaóra (8110)
Fingaóra Creative Commons License 2011.02.01 0 0 8110

Egy kicsit áttekinthetőbbé, szebbé tehetnétek a honlapot. Hiába az esetleges jó tartalom, ha gagyi a kinézete.

Előzmény: Törölt nick (8109)
pop-ey Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8107

Szóval hol olvasható 2011. évi költségvetési rendelet tervezete?

Előzmény: pop-ey (8092)
PM.H Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8106

Na ki az a BA? Nem más mint a fideszbőrbe bújt szdsz kommiszár Boldog Anna. Nincs szdsz, nincs 2030, csak BA. Női Raszputyinként vezeti talicskabandit a biztos bukásba. Neki biztosan megéri. Ide csatlakozott Simó mester, a kommunikátor hazafi. Na neki is sokat köszönhet majd talicska.

Előzmény: Fingaóra (8105)
Fingaóra Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8105

Bocsáss meg, de nem tudom ki B.A. Azt nem hinném, hogy a fidesz a meggyesekkel, vagy akárkivel is szövetséget keresne, kivéve a hivatalos ellenzéket a 2030-at. Erről eszembe jut egy régi tv játék, ahol egy kényúr volt egy képzeletbeli állam vezetője és volt egy hivatalos ellenzék. Ha jól emlékszem Mensáros játszotta. Minden javaslatra, a vezető "Ellenzék!?" felszólítására azt kellett mondani, hogy tiltakozom. Ezt tette mindaddig míg a despota megkívánta az ellenzék lányát. Nos nem tudom Lacika, hogyan fog fizetni a hivatalos ellenzékiségéért, de fog.

Előzmény: Törölt nick (8104)
Fingaóra Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8103

Köszönöm!

Kovikavics!

Bocsánat, de a 8100-as hsz-om eltünt az éterben, csak a második után jött be. Nem akartam duplázni. Még egyszer elnézést!

Előzmény: csélcsap füzike (8102)
csélcsap füzike Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8102

A helyi tv-n kívül M1-et és RTL-t láttam.

Előzmény: Fingaóra (8101)
Fingaóra Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8101

Szerintem ez a vita parttalan. Nem kötekedek, csak kesrestem az igazságot. Most írjam még le ezerszer, hogy nem kaptam válasz? Minek? Ha lett volna ilyen, akkor hivatkozol rá.

És most kötekedés nélkül: milyen provokátornak látszom? Nem vagyok az, de érdekelne, hiszen ezekben a hsz-okban egyértelműen az MSZP-t védtem. Akkor fideszes? Hmmm. Ebben sem látom a logikát. Na mindegy, a demonstráció jól sikerült ez a lényeg. Sajnos én elég messze vagyok Érdtől így nem lehettem ott, csak lélekben. Kíváncsi vagyok melyik tv-ben, persze országosban lehet majd megnézni. Melyik csatornák voltak ott?

Előzmény: Törölt nick (8099)
Fingaóra Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8100

Egyik sem ad arra választ, hogy JB két egymásnak ellentmondó kijelentése közül melyik igaz. Kötekszem? Csupán a válaszra várok. Egyetlen hsz-t mutass, amely a többedszerre feltett, 8087-es hsz-omban is szereplő JB kijelentésekre választ ad.

Nem is várok, mert nincs. Hiteltelenek vagytok.

Azért kiváncsi vagyok, kinek a provokátorának tartasz engem.

Előzmény: Törölt nick (8099)
Fingaóra Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8098

Jakab Béla és ti vagytok, akik össze-vissza hablatyoltok. Egymásnak ellentmondó állításokat tesztek. Szóval, aki nem a meggyesek (már a név is röhejes) mellett van az provokátor. Ezt értem. A gyenge az lehet, de akkor ti még gyengébbek vagytok, hiszen alapvető kérdéseimre sem kaptam választ. De vajon kinek a provokátora vagyok? Fidesz? Jobbik? MSZP? És mit provokálok? Ha egy-egy nyilvánvaló hazugságra rámutatok az provokáció? Ne égesd már magad ilyen butaságokkal.

Előzmény: Törölt nick (8090)
Érdrisk Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8096

Igen, így gondoltam.

Előzmény: Törölt nick (8095)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8095

Mármint az ORSZÁGOS 2011 évi után a helyi 2011-est ha jól értem.

Így már OK.

Előzmény: Érdrisk (8094)
Érdrisk Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8094

Nem, az önkormányzatok csak az elfogadott 2011-es költségvetés ismeretében készíthetik el saját költségvetésüket, ez pedig jellemzően ilyenkor van. Az év első néhány hónapjában a tavalyi költségvetés időarányos részéből gazdálkodnak.

Előzmény: Törölt nick (8093)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8093

Bocs, ha egy híradástechnikus nem járatos a költségvetési kérdésekben, de a 2011-es költségvetésnek az utolsó betűig is készen kell állnia az év január 01-ére nemde?

Ilyenkor már a 2010-est kellene értékelni.

Előzmény: pop-ey (8092)
pop-ey Creative Commons License 2011.01.31 0 0 8092

Holnaptól kezdik tárgyalni a Közgyűlés Bizottságai a város 2011. évi költségvetésének rendelettervezetét I. fordulóban. Az előterjesztésnek a város honlapján híre-hamva sincs. Miről fognak tárgyalni a Bizottságokban? Vagy van egy másik honlap, amit az emberek nem láthatnak, csak a bizottsági tagok és képviselők? Hol olvashatom el a város 2011. évi költségvetése rendelettervezetét?

Fingaóra Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8087

Nem nyomok semmiféle választási propagandát. Úgy látszik a meggy túl savanyú volt és összehúzta az agyatokat. A főnökötök finoman szólva is csúsztatott, amikor először azt állította, idézem:

"A helyi Mszp és a jobbik  hallani sem akar semmilyen közös frakcióról/ koalícióról." (8028 hsz.). Utána meg: "Nem kerestük az MSZP-t hivatalosan az együttműködés érdekében.".

Ez azért nem kis ellentmondás, még ha a barátjával DB-vel takarózik is.

Nos itt az igazmondásról van szó, a szavahihetőségről. Erről kérdeztem. Hogy Ti meg az MSZP akar-e koalíciót nagy ívben lesz...m. Csupán jó lenne, ha nem hazudoznának össze-vissza, egyik oldalon sem. Ez olyan mint a facebook-on a petícióátadás. Átadunk, oszt még engedélyünk sincs. Ne hülyítsétek már a népet Ti is! Vagy meggybort ittatok?

Előzmény: Törölt nick (8086)
Fingaóra Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8085

Szerintem először olvass vissza, mielőtt butaságokat írnál. Ugyanis itt Béla kijelentett valamit, majd az ellenkezőjét. Nem részletezem, nézz utána.

Csók

Előzmény: Törölt nick (8083)
Tom Barrow Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8084

Te nem vagy véletlen provokátor? Az elején túl simulékony voltál: Ismerős ez már valahol. Miattam százfelé hullhat a pártod, követheti az SZDSZt . Csak magatoknak köszöhettek mindent!!!!!!!! 

Előzmény: Fingaóra (8082)
Fingaóra Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8082

Szegény nagymamám mondta mindig, amit gyerekfejjel nem értettem: egyet fújsz, mint a Samu nadrágja. Nos így vagy te is DB, DB, DB, DB..... DB lefutott. Két bukott választás után nem hiszem, hogy harmadszor is indítanák. Ha tényleg akartok koalíciót, vagy legalább valamiféle együtt működést, akkor nem azt kell szajkózni, hogy Gipsz Jakab azt mondta, hogy nem, hanem meg kell keresni az illetékest. Persze, ha a személyes kapcsolatok előbbre valók mint a város érdeke, akkor továbbra is DB-zz.

Előzmény: egy simabőrű (8072)
kis.márta Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8081

Mi anno kitöltöttük azt a nyomtatványt, amely alapján az előző kormány ideje alatt minden állampolgárnak fizetni kellett volna ingatlanadóként. A kitöltés után derült ki, hogy mentesek leszünk. (A bevallás értékalapú volt, de az értéket nem nekünk kellett megadni, azt már előre a paraméterek alapján kiszámolta a program.)
Aztán a FIDESZ "elintézte", hogy ne legyen ingatlanadó. Állandóan nyilatkoztak az ingatlanadó ellen. (Vissza lehet nézni a nyilatkozatokat!)

Most meg a FIDESZ-vezetésű önkormányzat ugyanerre az ingatlanra be akar szedni több mint 55 ezer forintot? Az érdieknek (tizenév óta) akkor is kellett fizetni ingatlanadót, amikor az országban alig volt olyan helység, ahol bevezették a területalapú adót. Most tovább nyomorítják őket? Ötszörösét kellene most fizetni, mint eddig, csak azért, mert négy és fél éven keresztül rosszul, hűtlenül gazdálkodtak a város vezetői? Vérlázító!

Előzmény: csélcsap füzike (8080)
csélcsap füzike Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8080

Közben a Facebook oldal kezd felpörögni : 100 felett a támogatók száma, többen jelezték, hogy a hétfői tiltakozáson is ott lesznek, hozzászólások születnek. Csak így tovább, lehet még itt civil összefogás.

Előzmény: hederg (8079)
hederg Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8079

A főprobléma az,hogy hiába az irdatlan adóemelés a költségvetés kiadásioldalon mit sem változik érdemben.

Továbbra is tartja a markát egy "vállalkozói" érdekeltség.

Se a média,se a tanácsadó stb.kiadások nem csökkennek.

Egy árva fillér sem kerül vissza a pénztárba.

Ki fogja kifizetni ezt az irdatlan adóságot?

Gondolom Orbán nem.

Aki megszokta a jót miért is mondana le róla,nem igaz?

A lakosság úgysem ismeri a here-verével szerzett kényelmet,a luxust.

Igy mit is számit az a plusz sarc?

Nem mindegy?

Tavaly itt hencegett egy  jó helyen dörgölődő,aki jó oldalon áll az megteheti ép

most jöttem ....jól megérdemelt   xxxx nyaralásomból...Vidám az élet!

Előzmény: csélcsap füzike (8078)
csélcsap füzike Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8078

Így van. Az érdiek 65%-a még arra sem vette a fáradságot, hogy véleményt mondjon. Csendben anyázik, és fizet.

Előzmény: vz55 (8077)
vz55 Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8077

"Nem változott itt semmi, és így nem is fog."

Egyetértek............

Előzmény: kis.márta (8075)
csélcsap füzike Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8076

Miért is ? Nem anyázik senki.

Előzmény: kis.márta (8075)
kis.márta Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8075

Látom, senkinek sem érdeke, hogy valóban legyen holnap komolynak vehető tiltakozás. Aki olvassa, amit itt produkáltok, még ha el is akart volna menni, otthon marad. Nem változott itt semmi, és így nem is fog.

csélcsap füzike Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8073

Az ingatlanadó elleni tiltakozás a Facebook-on indult, totál civil kezdeményezésként. Az oldalt időközben 100-an lájkolták. Erre repült rá az mszp, és egy saját oldalon elkezdte szervezni a saját tiltakozó akcióját. Nincs ezzel semmi baj, pártkasszából többre telik, mint civilek lyukas zsebéből. A lényeg, hogy minél többen legyenek, csak azt ne felejtsük el, hogy a kezdeményezés ötlete, ( Érd Emese szavaival élve ) az "emberek"-től jött, nem egy párttól. És ezek a civil kezdeményezések szerintem a jövőben erősödni fognak, hiszen egyre többen jönnek rá az önszerveződés előnyeire. A Facebook erre kiváló, és kb. 10ezer érdi ott el is érhető.

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Erdi-ingatlanado-rendelet-ellenzoinek-csoportja/193452497334901

Előzmény: Törölt nick (8070)
egy simabőrű Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8072

Az adóval kapcsolatban a civil egyesület elsőnek adott ki elmarasztaló közleményt, az interneten még  az mszp szervezkedés előtt. Az Mszp által szervezett demonstráción részt vesz, nem akar szervezetileg megjelenni. Bízik , hogy sikerül. Különben még  az RTL-es érdeklődést is a nyilatkozatra elutasítottam,mert  nem akartam a szervezők nélkül, nyilatkozatot adni. Ha nem lesz tömeg elhúznak majd a tv-sek.  Még hányszor ismerjük el az mszp kezdeményezését és hányzo r deklaráljuk, hogy a háttérben vagyunk.

"Az Mszp és a jobbik a koalícióról hallani sem akar" kijelentésemre pedig igazulásul. DB meghatározó személyiség volt még kb két hónapja az MSZP-ben. Számtalanszor kijelentette, hogy a jobbikkal nem! A jobbik vezérkara számtalanszor kijelentette, hogy az Mszp-vel nem! Az civil Érdek elnöksége számtalanszor kijelentette, hogy az Mszp-vel és a Jobbikkal nem ! Mi a fenének kell ezt tovább ragozni. Bizonyos témákról lehetne beszélni, még közösen dolgozni is, de egy koalíciós megoldás, egységes fració  lehetősége nem fog menni. Ezt csak NL erőlteti.

Amit viszont kellene: DOLGOZNI. INterpellálni, olyan kifejezetten kényes témák körül mint a - Miért dolgozik itt még mindig a Hinterland, a Harkai , ki kellene egészíteni a feljelentéseket AZ MSZPNEK IS! Még az adóról sem mondott pártvéleményt az elnökasszony a novemberi vitában. A jobbik meg az én PB ülésen elhangzott véleményemet zanzásította.  Szóval ezt a koalíciót nem kell emlegetni, mert eleve halott ötlet, ráadásul borítékolható, hogy DB az MSZP-ből hamarosan "kivonul".

Szerintem és ez egy erősen szubjektív vélemény. Előbb lesz egy CSőzik- Bakai- Pulai frakció, de azt sem tartom kizártnak egy két év múlva, hogy a frakciólétszámot két főre csökkentve Csőzik-Bakai kettős alakít egy frakciót. Persze ezek erősen szubjektív vélemények, de láttam már itt Érden ilyen ügyekben elképesztő dolgokat.

DOLGOZNI KELLNE AZ MSZP_NEK, a környezetvédelemmel kapcsolatos rengeteg témát végig vinni, az  rendőrségi meghallgatásokkal kapcsolatban Tóbiásnak a parlamentben interpellálni, vissza hívni olyan felkészült és józan embereket mint Való Gábor stb.stb. Tudom ez pártbéli belügy, de ennyi külsős vélemény még talán belefér.  Ha lecseszést kapok , illegalitásba vonulok.

Előzmény: Fingaóra (8071)
Fingaóra Creative Commons License 2011.01.30 0 0 8071

Na most keresgélhettem a hsz-ok között. Nem baj megtaláltam. Ha m egengeded a hazamagasban szózatait nem olvasom el, de BNZ egyetlen megszólalásában nem láttam. hogy azt védené. Neked válaszolt, megerősítve, hogy ők, azaz az MSZP szervezi a demonstráció, de nem politikai célból. Különben ezt JB sem tagadta, sőt egyetelen meggyes sem. Itt a cél az. hogy kifejezzék az érdi lakosok tiltakozásukat a sarc ellen. De ezt meglovagolni politikai szándékkal gusztustalan.

Jakab Béla válászát türelmetlenül várom.

Előzmény: Törölt nick (8070)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!