Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.06 0 0 163
Nekem egy 1 éves kanom van, még a gyermekéveit tölti.
Én vándorsólymokat tartok, és vadászok velük. Egy solymász barátomtól kaptam a pointert, ez az első ilyen fajtájú kutyám.
Egy laikus kérdés: miből áll egy pointer munkavizsgája? Mármint ami a te kutyáidnak van.
Létezik solymász kutyáknak is munkavizsga, a Pomázi Guszti szokta vizsgáztatni a kutyáinkat, voltam már ilyen vizsgán, és ismerem az ottani követelményeket.
Előzmény: Julcsika11 (162)
Julcsika11 Creative Commons License 2005.02.06 0 0 162

Az én kutyáimnak van munkavizsgájuk (Field Trial), de vadászni nem járunk.

Te?

Előzmény: Törölt nick (161)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.06 0 0 161
Üdv minden topic-lakónak!
Használ vki vadászatra közületek pointert?
Julcsika11 Creative Commons License 2005.02.05 0 0 160

De igen. Most lelepleződtem  :)))

Miért? Ismersz engem?

Előzmény: Caryna (159)
Caryna Creative Commons License 2005.02.05 0 0 159
Bocsásd meg indiszkrét kérdésem,de Téged nem Pataki Júliának hivnak?
Caryna Creative Commons License 2005.02.05 0 0 158

Julcsi!Mi a kenneled neve?És a kutyáké?

,,Csak" poid van vagy van más kutyád is,vagy egyéb háziállat?

Előzmény: Caryna (157)
Caryna Creative Commons License 2005.02.05 0 0 157
nagyon helyesek!Interneten sincs fenn képed?Tedd be a linket,azt megpróbálom feltenni.
Előzmény: Julcsika11 (156)
Julcsika11 Creative Commons License 2005.02.05 0 0 156

Ök az unokáim az első alomból.

Julcsika11 Creative Commons License 2005.02.05 0 0 155

Sajnos nem tudom lekicsinyíteni, de mostmár ideje lenne megtanulnom.

Amugy az egyik csak 19.8KB és az sem megy, de majd még próbálkozom.

Igen, én járok kiállításra mindkét kutyival, bár az idősebbik már nyugdíjba ment kb. 3 éve, amikor hozzám került a "kicsi". Idén viszont nevezem midkettőt a Szilvásváradi kiállításra, mert a "nyugdíjas" is nagyon megszerette a kiállítást mióta neki nem kötelező.

Na! Csak nem sikerült! (Mégi velem volt a baj.)

Carola is jó helyen van, az egyik kölykével együtt befogadták.

Előzmény: Caryna (148)
Caryna Creative Commons License 2005.02.04 0 0 154
Caryna Creative Commons License 2005.02.04 0 0 153
Caryna Creative Commons License 2005.02.04 0 0 152

egy link:

www.pointer.lap.hu

Caryna Creative Commons License 2005.02.04 0 0 151
alfatech kutyája
Előzmény: Caryna (150)
Caryna Creative Commons License 2005.02.04 0 0 150
itt van
Caryna Creative Commons License 2005.02.04 0 0 149

Szép a kutyu, tudsz még betenni egy két linket amin jobban látszik?

Előzmény: alfatech (146)
Caryna Creative Commons License 2005.02.04 0 0 148

szép kis történet,azért jo hogy jo helyre kerültek!Carola is jó gazdinál van?

Julcsi!Te jársz kiállitásra  a kutyáiddal?

Előzmény: Julcsika11 (145)
Caryna Creative Commons License 2005.02.04 0 0 147
Nem tudod lekicsinyiteni?
Előzmény: Julcsika11 (143)
alfatech Creative Commons License 2005.02.04 0 0 146

Szia Julcsika!

Igen, ez a története Fanninak, örülök hogy a többi kiskutyának is jó dolga van, én nem tudtam a sorsukról.

Szerintem nagyon szép kutyalány lett belőle, bár nem vagyok szakértő, csak "műkedvelő". És végtelenül kedves, jókedvű kis pofa.

Mióta ez az új index van, a képbeszúrás nekem sem nagyon megy, inkább egy linket mutatok, amin látszik. Majd hétvégén keresek jobb képet.

http://www.cuoresportivo.hu/files/users/00113/11-zbiqn186l9hsw4lb.jpg

Ezek szerint a mi kutyáink unokatestvérek? :)

Előzmény: Julcsika11 (145)
Julcsika11 Creative Commons License 2005.02.04 0 0 145

Hát ez tiszta ciki!

Bocsi megint nem sikerült csatolnom. Felejtsétek el!

Szia Alfatech!

Én ismerem a kutyádat. Az anyja Carola of Zamunda ugye?

A pointerclub mentette meg a kölykökkel együtt, amikor a dilis tenyésztője felhívott minket, hogy tüntessük el a szukát, mert különben agyonveri lapáttal. Szép nem?

Mindez az ellés elött 1 héttel volt.

Az Állatorvosi Egyetemen nőttek fel, mert senki sem tudott egy egész almot befogadni és végül szerencsére mindegyik jó gazdihoz került.

Carola nem a Sáregresi kennelből való,de az ősei igen.

A testvére Caroline of Zamunda él a Sáregresi kennelben, őpedig az én kutyám mamája.

Biztos nagyon szép! Tudnál róla képet feltenni? (Neked biztos sikerül.)

alfatech Creative Commons License 2005.02.04 0 0 144
Szia Fanni!

Bocs a késői válaszért és köszönöm a hozzászólásod, csak nem voltam gépközelben az elmúlt héten. Egyébként az én pointeremet épp Fanninak hívják :)

Ha jól emlékszem, a Sáregresi kenelből származik, az anyja többszörös győztes, az apja iráni származású, de mivel az apának a törzskönyvét nem voltak hajlandók magyarra fordítani, ezért csak B törzskönyve van a kutyunak.
Mindezt a hugom intézte, majd utánanézek a pontos származásának, de én csak mint kedvenc tartom a kutyát, sosem vittem kiállításra, nem is vágom fejből a származási adatait, és nem vagyok igazán képben az ilyen dolgokkal kapcsolatban.

Jeff-et nagyon sajnálom, az érzést sajnos ismerem. És most jut eszembe, az előző pointeremnek (Daisy) úgy 10-15 éve szintén egy Jeff nevű pointer volt a legjobb barátja, a XII. ker-ben, akivel fedeztetni is próbáltuk, de nem sikerült. Csak nem...???
Előzmény: Fannni (140)
Julcsika11 Creative Commons License 2005.02.03 0 0 143

Az előző kép túl nagy volt...kár. De itt egy másik. A jobb oldali kuty az enyém.

Ilyen volt babának, ugye édes!

(Majd a másikról is keresek majd kisebb képet.)

És remélem valaki meg is nézi őket, mert most meg úgy látom én maradtam egyedül.

Julcsika11 Creative Commons License 2005.02.03 0 0 142
Na! Hol a kép? Valamit elszúrtam?
Julcsika11 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 141

Hello!

Úgy látszik én szerencsésebb helyzetben vagyok, mint a többség, nekem 2 poi-m is van.

A képen ők láthatók a barátaik társaságában (a sárga-fehér is poi, nem Ibizai kopó).

Fannni Creative Commons License 2005.01.28 0 0 140

Szia Afatech,

Honnan származik a szuka kutyud? Ha szép szép kislány, akkor érdemes meggondolni, hogy legyenek -e kiskutyái. Ha nem sikerült annyira jól, akkor nem kéne rovább tenyészteni. Ha gondolod és vannak kérdéseid, szívesen segítek neked, mert most elég jól tájékozott vagyok az itthoni és a külföldi pointerállományt tekintve. Ja, egyébként nekem egy Jeff nevq kan poim volt, akit sajnos 2 éve el kellett altatni, mert már 14 éves volt és beteg volt.

Fanni

Caryna Creative Commons License 2005.01.25 0 0 139
Akkor szerintem nem érdemes kiskutyákat vállalnotok.Igy is sok kutya vár  már gazdira
Előzmény: alfatech (138)
alfatech Creative Commons License 2005.01.24 0 0 138

Szia Caryna!

Hangsúlyozom, hogy nem bizniszelni akarok a kiskutyákkal. A kérdésem elvi jellegű volt, még kiszemelt apakutya sincs, olyannyira.

A talált kutyust gondolom nehezebb "elsózni", mint egy kölyköt (nekem is volt és van is talált kutyám, ismerem a szitut).

Köszönöm szépen a válaszod!

Előzmény: Caryna (137)
Caryna Creative Commons License 2005.01.21 0 0 137

Szia!

A Pointerclub szerintem tudna Neked segíteni, a kölyköknek gazdit keresni.Azért azt jó lenne tudni,hogy ki a mama-papa (mármint van-e törzskönyvük, eredményeik)?Ettől függ a kölykök ára is!Nem tom a netboardos forumon jártál-e.De az biztos,hogy az egyik lánynak nehéz volt egy törzskönyvezett (talált) pointernek gazdit találnia.Asszem tudnék esetleg vevőt egy kutyira.

Előzmény: alfatech (136)
alfatech Creative Commons License 2005.01.19 0 0 136
Sziasztok!

Kérdésem a következő lenne Hozzátok:

Van egy pointer kislány kutyám, 4 éves, törzskönyvezett és szeretnénk kölyköket neki. Nem vagyok tenyésztő és meggazdagodni sem ebből szeretnék, csupán a kutyának is jót tenne, na meg öröm is (a sok fáradtság mellett) néhány kiskutya.

Viszont attól tartok, hogy nem tudnék túladni a kiskutyákon, mivel pedig 2 kutyám is van, nem tarthatom meg őket. Felelőtlenül nem szeretném a kölyköket, ezért kérdem Tőletek, van-e tapasztalatok arról, hogy mennyire nehéz (vagy könnyű?) gazdit találni efféle kutyusoknak, ha legfeljebb az oltások árát kérném értük, vagy akár ingyen ajándékoznám el őket.

Szóval bele szabad-e vágni ilyesmibe vagy nem?
vivi.g Creative Commons License 2005.01.12 0 0 135

Bundi köszöni jól van!:)Ma 10 hónapos lett!:))

'Gyógyuljon meg' minél előbb a géped!!!:)))

Előzmény: Caryna (134)
Caryna Creative Commons License 2005.01.12 0 0 134
Szia!Nem vagyok mert nem müködik nálunk a net.Meg a gépem is tele van férgekkel. Most is a suliból irok!Remélem jól vagy.Hamarossan jövök többet is,már javitják a cuccokat otthon.Hogy van Bundi?
Előzmény: vivi.g (133)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!