Üdvözlök mindenkit!
Ezt a topikocot azért nyitottam, hogy a Szabadkikötő szimpatizánsok, illetve azok, akik figyelemmel kísérik a BLSZ-t, azok tudjanak beszélgetni. A topic témája, mint ahogy azt látni lehet a KIKÖTŐ lesz. A Kötő drukkerek megpróbálnak minden meccset, eredményt, tabellát, stb. közzétenni.
Sajnos a meccs elemzés le marad, ezt most pótolom:
A meccs nem indult túl jól, a Budatétény többet támadott, mi játékunkban nem volt elképzelés, és meg is lett az eredménye. A 11. percben egy kiugrást Jánosi kapusunk nem tudott hárítani, a labda a hálóba gurult. A következő 10 percben szintén nem volt elképzelésünk, csak úgy játszottunk, sajnos ennek is meg lett az eredménye. Szintén egy indításból tört előre az ellenfél, és az egyik csatár kegyetlenül bevarrta a bal felsőbe a labdát. 2-0. Szinte az egész csapat összeomlott, de ezután jött a 41. perc, amikor Ivancsó Imi beadását követően a 20-as mezszámmal játszó Tollas Gábor egy csukafejes szerűséggel 2-1-re módosította az eredményt. Ezután jött a félidő. A félidő után, mintha a játékosok egy fejmosást kaptak volna Béres mestertől. Sokkal többet támadtunk, rengetg helyzetünk volt. Sajnos a bíró háromszor nem adott meg nekünk büntetőt. Az első és második esetben Ivancsó Imit, mint az amerikai fociban lerohanták a tizenhatoson belül. Olyan kicsi a rakás helyzet volt. A harmadik esetben pedig az egyik Budatétényes kezezett, de a bíró és a partjelző itt is vak volt. Telt-múlt az idő, sorra alakítottuk ki a helyzeteinket, a Budatéténynek nem is volt veszélyes támadása. A 2. félidő 35. percében, azaza 80.percben egy kavarodás után a tizenhatoson belül már nem is tudom, hogy ki elé pattant a labda, talán Jakab Rudi elé, és ő olyan 3 méterről kilőtte a bal alsót. 2-2. Mindenki örül, kivéve a Budatétényesek, de ők le vannak szarva. Utána is nekünk volt több helyzetünk, de nem tudtuk értékesíteni őket. Azután a bíró fél perccel előbb lefújta a meccset, pedig, ha megint annyit hosszabított volna, mint az Ikarus elleni bíró, akkor szerintem simán nyerünk. Szóval mindegy, röviden, tömören ennyi a meccsről, de Redhotchili egészíts ki engem!
Csapatunk ma 2-2-őt játszott a Budatétényi SE-vel. Az első félidőben 2-1 volt a Budatéténynek, de előőte a Tétény vezetett 2-0-ra. Szép teljesítményt nyújtottak ma a fiúk. Hazai pályán még veretlenek vagyunk.
Itt vannak a mai képek, részletes meccselemzés késöbb.
A mérkőzéshez hozzátartozik, hogy Benkovics Attilát sajnos kiállították, így ő nem játszhat a következő meccsen/meccseken. Viszont Ivancsó Imi eltiltása lejárt, így ő már játszott a meccsen, sajnos ezen a hétvégén nem volt eredményes.
Egy összeállítás:
Jánosi - Fodor, Kruppai, Tamás, Benkovics, Tollas, Ivancsó, Gudjonhsen, többi most sajnos nem jut eszembe.
Azért a képekről látható, hogy milyen ritka szar volt a Csillaghegy pályája. Rácz László sajnos nem játszott, nem tudom, hogy miért, de nagyon kellett volna, mert a védelmünkön kívűl minden jó volt.
Még megígértem, hogy rakok be képeket a most hétvégén lejátszott meccsről. Nem túl sok képet tudtam csinálni, mert lemerült az elem, a gépembe, majd amikor hazaértem kiírta, hogy az elem teljsen teli van. Na ezt nevezem szar napnak: kikapott a Kötő, a Schalke, nem tudtam sokat fényképezni, mi jöhet még?
Sajnálatos híreket hozam Csillagehgyről. Kikaptunk 4-1-re, pedig jól játszottunk. A mérkőzés remekül indult, hiszen már a második percben Tollas Csabi bombalövésével megszereztük a vezetést. Ezután a bírók beálltak a Csillaghegy csapatába, és a következők történtek:
Egy Csillaghegyes beadásnál Jánosi Tomi kapusunk fantasztikus bravúrral kiütötte a labdát az érkező ember elöl, aki épp be akarta azt fejelni, és az érkező ember belekönyökölt a kapusunk arcába. A bíró továbbot intett. Eztuán megadott egy olyan lesgólt, hogy ihaj-csuhaj, majd egy jó döntése következett: Mi támadtunk, pontosabban Jakab Rudi vitte e labdát a tizenhatoson belül, de akkor egy Csillaghegyes segy szép, becsúszú szereléssel szerelte őt. Ám a szerelő játékos továbbpöckölte fekve a labdát a kapushoz, aki megfogta. Így a bíró a kapusnak sárga lapot adott, és közvetett szabadrúgást adott az alapvonal és az ötös vonal találkozásánál. De, mivel a kapus le kurva anyázta a bírót, ezért megkapta második sárga lapját, így mehetett öltözni. Így emberelőnybe kerültünk, ám ezt nem tudtuk kihasználni, sőt mi több még az első félidőben megkaptuk a második gólunkat. A második gól, modanom sem kell egy óriási lesgól volt, amit természetesen a bíró megadott.
A második félidő nagyon rosszul kezdődött, hiszen egyik játékosunkat, Benkovics Attilát kiállította a játékvezető azért, mert veszekedett az egyik játékostársával!!!!!!!!!!!!!!!??????????? Én nem tudom, hogy ilyen lelkiismeretes volt a játékvezető, hogy Attila megsértette a játéktársát, ezért kiállítja. Ezt nem értettem. Tehát újra egál a játékosok számát tekintve, és Béres mester a félidőben csatárt hozott be, hiszen támadnunk kellett, így a védelmünk kinyílt, és kontrákból még sajnos kaptunk kettőt.
Itt megjegyezném, hogy a pálya állapota nem a legjobb volt, a fű ki volt szárazva, tele volt a pálya fűhiányos területekkel, a pálya környéke pedig katasztrófálisan nézett ki.
Nagy valószínűséggel Rácz László játszani fog a meccsen, hiszen a BKV Előre meccs csak vasárnap lesz, de sajnos Szeiler József novemberig nem fog játszani, mert az utolsó öregfiúk-meccsén eltörték a lábát!
Kikötős hetet!
Laka, mi az, hogy lehet, hogy kimegyünk?
Egy ilyen derbin ott a helyünk, hiszen gyakorlatilag rangadó, mert a hatodik és a hetedik helyezett játszik egymással.
Remélem, hogy szombaton 11 órára rakják a meccset, mert ha nem akkora, akkor elképzelhető, hogy nem tudunk kimenni Csillaghegyre. És akkor nem lesz több kép sajna ezen a hétvégén!
A fenti képek az augusztus 20-adikai ünnepségen készültek, a kispályás labdarúgó-tornán, melyen rengeteg ember volt kint.