cserepad tényleg nem a legjobb... (Travis Best, Clifford Robinson és egy egészséges Mercer azért nem rossz, Planinic is fejlődik...Scalabrine sem lenne alapból gyenge, csak túl fontos szerepet kapott idén, amit azért nem bír el...)
éppen ez az. a Spurs azt játssza amit az ellenfél megkövetel.
kizártnak tartaom, hogy ha a Detroitnak 110t dobnának, ők képesek lennének 120ra.
azt el kell ismerni, hogy semleges nézőnek elég unalmas döntő lesz, de ezt várni lehetett. ha a Miami jutott volna be, akkor szvsz még simább lenne a vége.
Figy, az egész első félidőben szar volt, annyit TO-ja volt, mint pontja. Mi ezt a tényt leírtuk, és azt is, amikor a másodikban meg isten volt. Erre te reggel megnézed a boxscore-t és leosztod az észt, érzed a különbséget?
De a vészmadárkodásnak sincs értelme, ez meg az én véleményem.
3 kihagyott dobás után is le lehet szarozni valakit, aki ezt nem érdemli ki, csak ennek nincs hozászólásértéke...
A Spurs éppenhogy szívesen játszana rohanós játékot, lenyomnák abban a Pistonst simán. A Detroit lassítja a meccset, nekik "kell", hogy kevés pont legyen...
Hát igen, megmondom őszintén, én sem DET-SA 4-3-at tippelnék ezek után. A Miami ellen egy pillanatig nem gondoltam, h nem a DET lesz a győztes, de most úgy tűnik, más a helyzet...mindegy, azért a Pistons tényleg nagy küzdő, még szerintem meglehet a címvédés is akár...csipkedniük kell magukat, mert jövőre már úgyis a Nets lesz a Keleti csoport győztese ;-)
mi az, hogy még 3 ilyen védekezés? már a párosításkor lehetett tudni, hogy ez lesz. így most azt mondom, simább lesz a döntő, mint gondoltuk. legalábbis Sheednek nagyot kellene javulnia. Ripet asszem elfelethetjük erre a sorozatra. Jó játékos, de nem extraklasszis, Bowen meg nála jóval nagyobb egyéniségeket is levett már a pályáról. Egyedül qrva sok elzárásból lehetne neki helyzetet csinálni, csak a San Antonio nem a tavalyi Lakers védekezésben. Pistons abban bízhat, hogy Billups tartja a jó formát, eetleg még ennél jobban is játszik, illetve amit már említettem, Sheed feljavulásában. egyébként esélytelennek érzem, hiába minden előrejelzés. söprés nem hiszem hogy lesz, annl a Detroit nagyobb küzdő, illetve otthon jó, de a 4-1 már benne van a dologban/ha lehetne, módosítanék a 4-2-es tippemen, de már nem teszem/. mondjuk 1 meccsből még elég könyelműnek tűnik ilyen következtetéseket levonni, de a Spurs nagyon meggyőző idén a POban. Ginobilit meg Duncant nem tudom kifogja megfogni. na mindegy, azért én várom, hogy a Detroit feltámadjon, mert ez kevés lesz, és akkor unalmasabb döntő lesz, mint bármikor