Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Akkor elég szomorú, hogy moderátor létedre szöveget sem tudsz értelmezni! Amúgy nem tudsz, nem véletlenül panaszkodnak rád annyian. Mondjuk a Te moderátori munkád.... inkább hagyjuk.
Akik szánt szándékkal trollkodnak a Harcművészet nevű topicban és még a tetejében annyit értenek a témához, mint kotlós tyúk az integrált áramkörhöz, az nem más mint ez a 3 troll: f_zsolt_01, dezsoKE és végül a teljesen gerinctelenül viselkedő Ulrich_von_Lichtenstein .
Ennek a 3 - hívnám őket úriembereknek de azt nem érdemlik meg - trollnak gyakorlatilag lételeme a kötekedés, azok az userek akik nem azon a véleményen vannak mint ők, abba mérhetetlenül belekötnek. Mivel a topic, egy kötetlen topic, mindenkinek joga van, azt a véleményt kifejteni amit képvisel vagy amit gondol. Ha nekik nem teszik az én véleményem, az rendben van. De ez fordítva is így van, akkor is ha ők toporzékolnak. Akik ledegradálják a szóban forgó topicot, az a fentebb megnevezett 3 troll. Őket kellene VÉGLEGESEN kitiltani a topicból. A hozzá nem értésükkel, amúgy is szétoffolták azt a topic-ot rendesen!
Fórum » Kultúra, művelődés » Kultúra » Harcművészetek topikban elkövetett súlyosan destruktív és rendkívül bunkó magatartása miatt. A hsz-ek amelyekre gondolok:
87364 87359 87357 87351 87348 87344
Kérlek tíltsátok ki ezt a felhasználót, ha lehet végleg.
A HM fórumban régebben is voltak ellentétek, de az évek során a felhasználók nem csak a virtuális térben , de a való világban is találkoztak és megvitatták a kérdéses problémákat. Ez az ember direkt, szánt sándékkal trollkodik. Nem hiányzik ide.
Milyen alapon is vagyok én kitiltva a Harcművészetes topicból? Miközben a deZsőke nicknevű troll folyamatosan folyamatosan provokációt hajt végre és offol a témában? Ő neki lehet kötekedni tiltás nélkül?! Hmm? Tessék már elolvasni és értelmezni az ő hozzászólásait. Hozzá sem szóltam a taghoz. Ő állt belém és folyamatosan provokál.
Arról nem is beszélve, hogy a másik troll az Ulrich_von_Lichtenstein aljas és sunyi gerinctelen módon a saját maga által indított topicjában másolgatja az ÉN írásomat, amire én engedélyt nem adtam neki!!! Íme:
Na most akkor szépen ebből a topicból lehet törölni azt a két hozzászólást. Nem képzeli majd az a troll, hogy a saját topicjában röhögcsél az én írásomon.
A Harcművészetek topicban a dezsoKEnevű fórumtag, egy kötekedős troll, az f_zsolt_01 nevű elvtársával együtt. A topic színvonalát csökkentik a hozzá nem értésükkel.
Meddig kell még ennek az embernek az ámokfutását elviselni. Hozzászólásaival folyamatosan rombolja a topik hanulatát. Folyamatosan a gyűlölködés árad a hozzászólásaiból.
Azt köszönöm, hogy kiszedtétek a hsz-t, de azért az furcsa, hogy egy nyilvánvalóan személyeskedésre fenntartott nick ezekért a kommentekért nem igazán kap semmit. Persze nyilván létrehoz erre újat, az illetőnek van nem személyeskedési, hanem provokálási célú nickje is a topikban, de valahogy nekem fura, hogy ilyen könnyen meg lehet úszni a másik lebarmozását, agyvérzés kívánását stb.