Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Dani_mk5 Creative Commons License 2016.07.10 0 0 276

Sziasztok, 

Golf 5 variantom panoráma tetejének a napfényrolója rosszul tekeredett fel, emiatt a következő mozgatásnál a motor kirántotta a feltekert anyagot. 

Arról már letettem, hogy saját magam tegyem rendbe, mert ahogy néztem a leírást, vissza kéne bontani a tetőkárpitot, le kellene szedni a tetőablakot, szóval azért kell hozzá némi tapasztalat...

Segítsetek légyszi, ha tudtok, ajánljatok valami megbízható szerelőt, aki csinált már ilyet és javítás közben nem töri le a műanyag füleket vagy teszi tönkre a kárpitot stb.

Előre is köszi, 

Dani 

iborski Creative Commons License 2016.07.04 0 0 275

Sziasztok,

Golf V Variant 2007, valakinek van ötlete hogy a könyöklőben minek a csatlakozója található?

Köszönöm szépen előre is!

bambi942 Creative Commons License 2016.06.17 0 0 274

Az 2 külön dolog,hogy világít és a hibakód.Ha már világított 1 szer is.akkor van tárolt hibakód is amit ki lehet olvasni.

Előzmény: zsanono (271)
toeguep Creative Commons License 2016.06.17 0 0 273

Sziasztok,

Érdeklődnék, hogy van-e felújítási megoldás a fényszórókapcsoló ill. az elektromos kapcsolók (tank, ablakemelők stb..) kopásának eltüntetésére, vagy cserélnem kellene.

Bevallom, sokat nem szeretnék rá költeni, mert el akarom adni, de igy elég rémisztő a látvány, pedig az autóban tényleg csak 150eKm van.

Köszi a válaszokat.

K. István

andraspetertibor Creative Commons License 2016.06.05 0 0 272

Tisztelt Hölgyek és Urak!

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Golf 5-be szeretnék a gyári halogén fényszóró helyére, szintén halogén, de projektoros fényszórót. Régebben a Hella is gyártott. Az lenne a kérdésem, hogy most mit ajánlotok? érdemes ilyenre cserélni a gyárit? Van esetleg valakinek eladó? egyéb utángyártott ,,tuning" fényszórók minősége és fénye milyen? Pl.: http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/vmchk/TUNING-SHOP/VILAGITAS/ELS%C5%90-LAMPAK/VW/GOLF-5/Tec_LPVW20-VW-Golf-5-GTI-Els%C5%91-Lampa-Tuning-Tec-Evj.-2003.10-2009.html
Minden infó érdekel ezzel a témával kapcsolatban!

Köszönöm!
Szép napot!

zsanono Creative Commons License 2016.05.25 0 0 271

sziasztok

VW Golf 5 2005. évjárat 1.6 os .

Olyan kérdésem lenne hogy találkozott e valaki ilyen problémával és mi volt a megoldás.

EPC elég sürün világít a műszerfalon, de amikor elindulok hogy hibakódot olvastassak  természetesen akkor sosem jelez . 

köszönöm előre is a válaszokat . 

tarentola Creative Commons License 2016.04.28 0 0 270

Megoldódott

tarentola Creative Commons License 2016.04.28 0 0 269

Sziasztok! Olyan Golfban (2013/1 Comfortline), amiben gyári Bluetooth-os Kihangosito van, hol kapcsolom be a fedélzeti computert? Egyelőre csak a kihangositot mutatja!

Krisztián1989 Creative Commons License 2016.04.21 0 0 268

Sziasztok!

Nem rég vettem egy VW Golf V 1.6 Perfektet, 162.000 km-rel 2007-ből.

Van benne ugyebár MFA és ahogy elkezdett melegedni az idő és süti a kocsit a nap, a kijelző alsó része, ahol a kilométer van elkezdett halványodni. Mikor megvettem még hideg volt ezért nem is láttam ezt a hibát.

A számok foltosan tűnnek el, de minden más olvasható rajta. Vezettem pár ilyen kocsit már, még sokkal melegebben is és soha nem láttam még ilyet. Találkozott már valaki vele? Mitől lehet és mi a hiba javításának módja?

Köszi

K István65 Creative Commons License 2016.04.21 0 0 267

Szia Laci.

Kösz az infót,remélem hétfőn az enyém is jó lesz.Klímakompresszort is cserélik,mert az sem működik.

Egy hónapja vettem a járgányt,sajnos ezeket/klíma,tempomat/nem próbáltam vételkor,de az eladó vállalta a javítás költségeit.Átvétel után elvittem a szerelőmhöz komplett szervizre,cseréltek rajt klt.vezérlést,h.bordás szíjat,olajat, szűrőket,első fékeket klt,fékolaj,hűtővíz,üzemanyagszűrőt,remélem már nem kell többet költenem rá egy ideig,majd még téli gumik kellenek az ősszel,felniket már megvettem hozzá.

Üdv:

István 

Előzmény: Journal (266)
Journal Creative Commons License 2016.04.20 0 0 266

Szia István,

Ma ki lett cserélve a kar. Ez volt a baja. Az Újjal tökéletesen működik. Remélem a tiéd is jó lesz. Csak gáz, hogy ennyit bír egy szaros kapcsoló.... :)

További szép napot !

Üdv:

Laci

Előzmény: K István65 (265)
K István65 Creative Commons License 2016.04.20 0 0 265

Szia.

Kösz,hogy írtál! Hétfőn cserélik a kapcsolót,kíváncsi leszek,hogy jó lesz-e. A tiéd előbb lesz cserélve,írd meg légyszi,hogy jó lett-e.

Üdv: István

Előzmény: Journal (264)
Journal Creative Commons License 2016.04.18 0 0 264

Szia,

Ugyanez a bajom nekem is. HA ráteszed diagnosztikára akkor ott meg lehet nézni hogy a tempomat kapcsolóval van-e a gond vagy máshol. Nekem a SET és a felette lévő gombot egyáltalán nem érzékeli, de a viszont a tempomat be és ki kapcsolót igen vissza is jelez. A héten kiderül, hogy mi a gond, de nekem van másik tempomat karom és ez lesz kicserélve.  Remélem segít rajta. 

Üdv: Laci

Előzmény: K István65 (258)
Palantir01 Creative Commons License 2016.04.12 0 0 263

Helló 

Érdeklődni szeretnék hogy tudna valaki biztosíték tábla képet adni? Az üzemanyag szivattyú bemondta az unalmast. Na most ennek keresném a biztosítékát vagy a reléjét. Hátha csak azt kell kicserélni  nem a szivattyút. 

Köszönöm 

pannika77 Creative Commons License 2016.04.11 0 0 262

Sziasztok!

A gyári multimédiás fejegységet csak gyárira lehet cserélni?5-ös Golfról van szó.Köszi a választ!

Raycsi Creative Commons License 2016.04.04 0 1 261

Sziasztok!

Segítségét szeretném kérni annak a Golf 5 tulajdonos társamnak, aki rakatott már be multimédiás fejegységet az autójába, lenne pár kérdésem az illetőhöz!

Köszi előre is a segítséget!

Üdv.

namény Creative Commons License 2016.04.04 0 0 260

Miért halványul el, a kilométer számláló? Mióta meleg az időjárás alig lászik, hidegben csak egy bizonyos km. megtétele után halványul el szinte teljesen. Mi melegedhet fel benne? Valakinek volt már hasonló problémája ?

ulan77 Creative Commons License 2016.04.03 0 0 259

Ezek a gyors válaszok ezen az oldalon!

K István65 Creative Commons License 2016.04.02 0 0 258

Sziasztok! Egy hete vettem egy 1.6 8v kilenc éves 5-ös Golfot,sajnos csak Német nyelvű könyvei vannak,esetleg valaki tudna

segíteni,hogy honnan tudnák Magyar nyelvűt letölteni ,vagy szerezni.A tempomattal is van problémám,bekapcsolom az index kar tetején,visszajelez az órában,viszont utána hiába nyomkodom a SET- gombot nem csinál semmit.Mi lehet a gond?

Előre is köszi a segítséget.

ulan77 Creative Commons License 2016.04.01 0 0 257

Sziasztok!

Golf 5 hátsó üllést hogyan tudom leszedni hogy huzatot tegyek rá mert nemtudom megbontani sehol!

stommy Creative Commons License 2016.03.30 0 0 256

Sziasztok! 

Segítséget szeretnék kérni. Az autómban (golf V) cserélni kell az első xenon állító szenzort aminek a cikkszáma: 1T0 907 503 B

Viszont mindenhol B nélkülit találok. Képek alapján a B nélkülinek a háza valamivel nagyobb. Jó lehet nekem ez is?

Tamás

Mödzsi Creative Commons License 2016.03.18 0 0 255

Nekem is ilyen van.

Nekem 90e-et mondtak a VW szervizben. (Füzet szerint viszont itt csak ellenőrizni kell és 120-nál csere) 

Előzmény: Batterylol (251)
Apsara II. Creative Commons License 2016.03.12 0 0 254

Sziasztok!

2004-es Volkswagen Golf V 1.4 benzines gépkocsinkban az egyik dugattyúról letört egy darab, így most bontott dugattyút, illetve FSI motort keresünk (motorkód: BKG). Akinek lenne ilyen bontott alkatrésze, legyen szíves írjon! Előre is köszönöm a segítséget!

bambi942 Creative Commons License 2016.03.04 0 0 253

Lehet cserélni.DE sok pénz.

Előzmény: Fecoooo15 (252)
Fecoooo15 Creative Commons License 2016.03.04 0 0 252

SziAsztok golf 5be lehet cserelni a manualist digitklimara? Milyen dolgokkal jar?

Batterylol Creative Commons License 2016.03.02 0 1 251

Sziasztok! 

Készülök venni egy VW Golf 5-öt , amit tudni kell hogy az autó 1.6 8V, 118 ezer km van az autóba!

A kérdésem az lenne hogy hogy a vezérlést mennyi km után érdemes cserélni! 

Köszönöm a választ!

Üdv.

Valdi87 Creative Commons License 2016.02.17 0 0 250

Szia!

Ha nem alapjáraton, hanem menet közben történt a szíjszakadás és a fordulatszám is magas volt akkor sztem tuti hajoltak a szelepek és örülj ha nem csinált nagyobb bajt. Ha csak csak alacsony fordulaton, mondjuk lakott területen mentél vagy netán álló helyzetben alapjáraton szakadt a szíj akkor a szelepek lehet megúszták, de a hidrotőkéket sztem hazavágták. A lényeg, hogy sztem a hengerfej leszedést nem úszod meg! Én igaz ezt egy dízel Ventónál tapasztaltam annó, ahol konstrukció hiba miatt 3x tört főtengelycsavar, de lehet nálad jobb a helyzet. :)

Legjobbakat!

Előzmény: E36-316 (241)
Valdi87 Creative Commons License 2016.02.17 0 0 249

Szia!

Bontottan is tudsz venni, vw bontósok tudnak hozni neked külföldről vagy német Ebay-en tudsz keresgélni (pl.: VW Golf V kombiinstrument). A bontott MFA+ óracsoport ára kb. 50-60.000,- Ft-tól indul.

Az mindenképpen fontos, hogy ha dízeled van akkor ahhoz való legyen az óra és fordítva.

Üdv.

Előzmény: Csife88 (239)
bambi942 Creative Commons License 2016.02.15 0 0 248

kontaktos a kijelző érintkezése???Ha jól tudom 1 üveglap a kijelző,és szilikon csíkos érzékelőkre van ráültetve.???

De biztos van aki jobban vágja??

Előzmény: László Zsolt (247)
László Zsolt Creative Commons License 2016.02.15 0 0 247

VW golf 5 2005 1.9 TDI.

Egy idő után a bordon a kis kijelző elhalványul és olvashatatlan lesz a fogyasztás km stb. Majd helyre áll magától mi lehet az oka?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!