Keresés

Részletes keresés

TSR200 Creative Commons License 2005.12.04 0 0 4200

Ezt a videót egy másik fórumra linkelte be valaki. ->NEM<- a nagytarcsai esettel akarom egybevetni, hiszen csak annyit tudok amit ide írtatok. Egyszerűen csak idevág a témája. Hihetetlen hogy a videóban lejátszódó eset megtörténhet. Azt is mondhatnám, hogy nagy az isten állatkertje.

dhpage Creative Commons License 2005.12.04 0 0 4199
köszi, megy rendesen :))

most téli álmot alszik. azért kap még 1 olajcserét és annyi.
Előzmény: Killer Nyúl (4170)
HuskyTE570 Creative Commons License 2005.12.04 0 0 4198

Engedtessék meg nekem is, hogy reagáljak, bár nem szemtanúként, de én vittem ki a pályáról G urat.

A kissrác motorozhat még, persze, csak az élvonalba jutás esélyei csökkentek elég jelentősen. Én reménykedem benne, hogy maradéktalanul felépülnek mind a ketten, de látva, hogy milyen eddzés kell a motokrossz magas szintű műveléséhez, az még ép térddel és csuklóval is megterhelő, nemhogy ilyen sérülések után.

A versenyzéshez annyit fűznék hozzá, hogy talán biztonságosabb is, mint a hobbi-endúrózás/közúti motorozás. Ugyanis pl. csak egy irányba szabad menni a kijelölt pályán, vannak szabályok, miszerint nem kolbászolunk keresztul kasul a pályán, nem csatlakozunk be félidőben, vagy, ha muszáj, az erre kijelölt helyen megyünk ki a pályáról. Szóval én speciel nagyobb biztonságérzettel motorozom versenyen.

Az említett ugrató elég rövid, de technikás, meredek eldobóval és lépcsős leérkezővel. Hacsak nem csap le kis hazánkra a Katrina hurrikán valamelyik tesója, és veszi célba a nagytarcsán motorozókat, kicsi az esély, hogy a szél valakit átfújjon a szembesávba.

Előzmény: G-né (4167)
mic71 Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4197
Egyetlen dolgot elfelejtesz. Ez egy magán terület. Az, hogy senkitől nem kértél engedélyt, csak ráhajtottál, az a te dolgod. De ha ott valami galibát csinálsz, azért nem csak te vagy a felelős, hanem a pálya tulajdonosát is előveszik. Gondolom te sem örülnél, ha a vasárnapi ebéd közben megkeresne a rendőrség.
Valószínű, hogy neked is elborult volna az agyad, ha láttad volna a történteket.
A nem kellett engedélyt kérni kijelentésedet gondold át szerintem.
Előzmény: ánégy (4182)
gencsydani Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4196

FcS

Nam "véletlenül", de sajnos nincs!:(

Előzmény: FcS (4195)
FcS Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4195
gencsydani

Nincs "véletlenül" kéznél a taktikai rábeszélőeszközöd?:))) Az én benzinemből meg tudod látogatni, a többi a kreativitásodra van bízva...

FcS
Előzmény: gencsydani (4194)
gencsydani Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4194

FcS

Azzal nagyon sokra nem mennék, viszont ha a HOOL visszaadná...:)))))

Előzmény: FcS (4193)
FcS Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4193
gencsydani

Visszadjam azt a benzinmennyiséget, amit eddg kimotoroztam belőle?:)))

FcS
Előzmény: gencsydani (4192)
gencsydani Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4192

FcS

Mért, jobb lesz, ha egyben áll?!? Tankolni úgyse nagyon lesz pénzem!:(

Előzmény: FcS (4191)
FcS Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4191
gencsydani

Húzzatok bele az összerakásba, legyen már egyben az a romhalmaz!:))

FcS
Előzmény: gencsydani (4188)
gencsydani Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4190
Jó mulatást!:)
Előzmény: Killer Nyúl (4189)
Killer Nyúl Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4189

Ok.

Na csumi , most elhúzok filmezni .

Előzmény: gencsydani (4188)
gencsydani Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4188

Hali!

Ma hoztam el a főtengelyt Ócsáról,  kapott szép új csapágyakat!:)

Holnap keresztfater segedelmével megkíséreljük összerakni a blokkot, kell még méricskélni kicsit, meg távtartót gyártatni a váltótengelyhez, jövő héten meg sztem megyek vmikor a Kacsa haverodhoz dugattyúért, utána már csak benzinre kell majd gyűjtsek, mert arra már lehet, nem fog maradni!:/

Előzmény: Killer Nyúl (4184)
Killer Nyúl Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4187

Mondasz valamit  :-)

Előzmény: kope68 (4186)
kope68 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4186

....meg ha valaki egy husánggal hátbaver sztem azt sem hagynám szó nélkül!

Előzmény: kope68 (4185)
kope68 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4185

....és pont akkor mentetek fel a pályára szó nélkül amikor éppen egy edzés volt rajt?......mert akkor ezennel neked is hadd gratuláljak.

....a rugdosásról meg annyit, hogy ha valaki az én gyerekeimben tesz kárt bármilyen módon, abban a pillanatban nem tudom hogyan reagálnám le, de valószínű nálam is eldurranna valami.

....nézzünk már mélyebben magunkba!

Előzmény: ánégy (4182)
Killer Nyúl Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4184

Csőváz , na mizu a csotrogányoddal , mikor lesz kész ?

Szerintem 2-3 hétig még nyalogatom sebeimet , de utána belehúzok , és remélem

te is jösz , és magam elött foglak látni nem mögöttem  :-))

Előzmény: gencsydani (4180)
Killer Nyúl Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4183

Az lehet , hogy már találkoztunk , de a nick nevedről nem ugrik be sok  :-)

Előzmény: Mcemru (4181)
ánégy Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4182
Bocsi ,De nem tudok nem hozzá szolni a témához. Jómagam is crossozom vagy tizenöt éve, de amit a pályával kapcsolatban irsz,az igy nem egészen ugy van. Rengeteg pályán jártam már soha nem kértünk nem kellett senkitöl engedélyt kérni hogy az adott pályán motorozzunk. Ki mentünk aztán jött valaki aki esetleg kért pálya használati pénzt, fizettünk és annyi.Mi az hogy valakit megrugdosnak egy sajnálatos baleset után,mégha ö a vétkes is ezt én nem tudom elfogadni gusztustalanak tartom. Ha a pálya magánterület akkor meg igenis keritse be, mégha pénzbe is kerül neki, tudod nagyon jól ha motorozol, egy tábla nem lesz probléma akkor is befognak rá menni hisz gondolom a tulaj nincs ott egésznap. Csak ennyit szerettem volna hozzá szolni. A két emberkének énis mielöbbi gyogyulást kivánok. üdv .Péter.
Előzmény: mic71 (4177)
Mcemru Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4181

szerintem is, mert mar talalkoztunk :)

node, majd akkor holnap bemutatkozom meg1x! ;)

Előzmény: Killer Nyúl (4179)
gencsydani Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4180
Meg fogod, nyugi!:P
Előzmény: Killer Nyúl (4179)
Killer Nyúl Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4179

Jaaa , le is tettem róla , nem megyek . Már beszéltem is a Riccsel , hogy ne

számitsanak rám , de azért benézek én is holnap kb. 11-től már ott leszek zárásig .

Csak tudod , rohadt sza... nem motorozni lassan már két  hónapja  :-( 

//nem húzni a lóvam fülit tövig//  ez azért eléggé hiányzik .

Téged hogy foglak megismerni ?

Előzmény: Mcemru (4178)
Mcemru Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4178

szerintem ne bassza ki most magaddal!

ricsiek meg csak uljenek ktm mikulaskent a botban! ebed idoben (suli 2 percre van toluk) meglatogatom oket

Előzmény: Killer Nyúl (4176)
mic71 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4177
Annyit elfelejtettem, hogy a fa..kalap kifejezésért elnézést kérjek, de a mai napig felkavar a dolog. A kisfiú földön fekve, a szemembe nézve azt kérdezgette, hogy "Ugye nem fognak megműteni, ugye fogok még motorozni?" Ha valaki látott már őzet, mikor meglőttek és a szemébe nézett, akkor tudja, miről beszélek. Ezt nem lehet elfelejteni. Mindenki tudta, hogy nagy a baj, de valahogy tartani kellett benne a hitet.
A pálya nyomvonalához pedig senkinek semmi köze. Ugyanis ez egy magánpálya. A srác saját magának alakította ki, hogy legyen hol edzeni. Ez nem versenypálya. Ezért, aki az engedélye nélkül rámegy az birtokháborítást követ el és ez feljelentést vonhat maga után. A bekerítése nagyon sok pénzbe kerülne, ezért nem történt még meg. És valjuk be őszintén, addig legalább van hova menni motoroznunk.
Előzmény: G-né (4167)
Killer Nyúl Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4176

Pedig pont ők akarnak holnap mocizni csalogatni , de erősen gondolkozom , hogy  menjek-éé . Ma ugyan is egy nagyon bamba nő miatt

//aki figyelmen kivűl hagyot egy bazi nagy stop táblát , és kajakra félre kellett

rántanom a kormányt // úgy megrándult a vállam a fájós oldalamon , hogy majd nem

becsokiztam tőle  :-))  Előre félek ha belegondolok , hogy kint a terepen percenként

érheik a vállamat rándulások  :-(

Előzmény: Mcemru (4175)
Mcemru Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4175
en meg egyutt erzek veled, de ismered ktm budapest vezetoseget, no hat ott mar nem biztos sok keresnivalod van ezugyben :))
Előzmény: Killer Nyúl (4173)
mic71 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4174
Ez mind azért történt, mert nem húztál elég gázt:))))
Előzmény: Killer Nyúl (4173)
Killer Nyúl Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4173

Köszi az együtt érzést  :-))) ezt értékelem .

Talán azért tört ketté a lapockám , mert becsapódtam a másik nyomba , és nem 

csúszva emésztettem fel a lendületet , akkor tényleg semmi bajom nem lett volna .

A mocin meg azért lett egy sérülés , a kipuff végén egy 2-centis kicsike karcicska :-)

Előzmény: Mcemru (4171)
Killer Nyúl Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4172

Szia , Mic

Tetszett a korrekt hozzá szólásod   :-)

Előzmény: mic71 (4168)
Mcemru Creative Commons License 2005.12.02 0 0 4171

Nyúl hallottam a sztoridat Ricsitol is, aszondta nem is erti h egy ilyen "kis" esestol h torted szet magad :))

meg hogy hat nem is ertik mert a motornak nem lett semmi baja, neked meg igen :)

Előzmény: Killer Nyúl (4170)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!