Koszi szepen, de azota mar sikerult megtalalnom:) Nem nagy szerep, de akkor sem ertem hogy nem vettem eszre:) Talan mert ugy porgott a film elejen a felirat, hogy alig gyoztem olvasni.
Igazad van, eleg konnyu darab, nekem mar tul konnyu is:) Azert Arnold filmjeiben ennel tobb ertelem szokott lenni. Na mindegy, egyszer jo volt, tobbszor ugyse fogom megnezni!
Aprilis filmje a Kill Bill 2 lett!
Ezekre jutottam el az elmult honapban:
Kill Bill 2 9.0
Underworld 9.0
A macska - Le a kalappal! 8.0
Eleteken at 8.0
Horrorra akadva 3 8.0
Az 50 elso randi 7.0
Csak az a szex 7.0
Starsky es Hutch 6.5
A repulo osztaly 6.5
Rap, Revu, Romeo 5.5
Nem félek 5.0
Farkasok ideje 2.5
Attol meg hogy nekem az lett a tel filmje, Neked lehet mas is. Inkabb ird be Te is a listadat, hadd lassuk! Esetleg ha mindenki beirna a sajatjat, meg valamifele osszesitest is lehetne kesziteni, ami kifejezi az osszes topic-latogato izleset:) Na mit szoltok hozza?:)
Februarban ennyi filmre sikerult eljutnom.
A honap legjobbja, Az utolso szamuraj lett!
A tel filmje pedig az Apam beajulna!
Az utolso szamuraj 9.5
Rekonstrukcio 9.0
A texasi lancfureszes 8.5
A felejtes bere 8.5
Szezon (Filmszemle) 8.5
Budapest retro II (2003-as) 8.0
Nagy hal 7.0
Tul kozeli rokon 6.5
Montecarlo (Filmszemle) 5.5
Getno (Filmszemle) 4.0
Magyar vandor 3.5
21 gramm (premier elott) 1.0
Dalok a konyhabol 0.0
Megneztem ma Az Amazonas kincse c. filmet, de akarhogy lestem, nem talaltam benne sehol Arnold Cameojat! Kerem szepen, aki latta mar a filmet, es felfedezte hol szerepel benne, az irja meg, mert megol a kivancsisag:) Elvileg valahol a film elejen kell lennie, mert Los Angelesben talalkoztak Arnolddal, a T3 forgatasa kozben, es a Rose Bowl-ban vettek fel az ominozus jelenetet. Nos, maga a stadion csak par masodpercre tunik fel a kepen, nehany bejatszas erejeig, el nem tudom kepzelni mit kellett volna figyelni:)
Lattam az Amerikaban-t, meg a Joszomszedi iszony-t! Elobbi eleg szep film, noha megtorik a felenel a lendulete, a masodik fele kevesbe elvezheto, 8 pont. Utobbi egy kozepes vigjatek, egyszer azert jo volt:) 7 pont
tegnap voltam egy új animációs film szinkronján. a diótörő. a zenéje jó. a magyar szinkron nagyon jó. (gesztesi, mikó, stb) amúgy borzalmas. aki megnézi, csukott szemmel nézze.
határozottan történtek benne dramaturgiai előrelépések. az előzőkhöz képest.
pl megkockáztatni olyat hogy a főszereplő gyakorlatilag mozgássérült (ugye az egyik uszonya csökevényes) és végigvinni azt hogy a kedves halapuka ezt milyen jól kezeli.
Bár a Miramax nem hajlandó megerősíteni a hírt, immár egészen biztos, hogy a Kill Bill második részét nem február huszadikán, hanem április tizenhatodikán mutatják be. A dátumváltoztatás pontos okát nem tudni, de elképzelhető, hogy a Vol. 2 mozis premierjét a Vol. 1 DVD-s megjelenéséhez akarták igazítani.
Az eredetileg egy filmnek tervezett, aztán különböző (kisebb részt művészi, nagyobb részt üzleti) megfontolásokból kettéhasított Tarantino-opus első fele ugyanis április 13-án kerül a videoüzletek polcaira, és az egymáshoz közel eső debütálások vélhetően jót tennének mindkét résznek.
Ha valóban április 16-án nyit a Kill Bill Vol. 2, akkor fő vetélytársa a The Punisher című képregény-adaptáció lesz a főszerepben John Travoltával, de ekkor debütál a Bazi nagy görög lagzi-s Nia Vardalos és Toni Collette közös filmje, a Connie és Carla is. Szó volt róla, hogy Jet Li új moziját, a Herót is ekkor küldik akcióba, ám mivel ennek a filmnek is a Miramax a gazdája, Linek valószínűleg még várnia kell.
A Variety szerint egyébként a cannes-i filmfesztivál szervezői is nagyon szívesen látnák a Kill Bill Vol. 2-t, ám egyelőre nem tudni, utazik-e Franciaországba a film.
Egy (fogós?) kérdés az itt jelenlévőkhöz :
Hogy tudok hozzájutni olyan filmekhez (BP-n), amiket egy átlagos kölcsönzőben nem nagyon találok meg? Pl. noir vagy independent filmek..Egyszerűen idegesít a dolog, a "szedjem le netről" se nagyon működik, mert lehetetlen őket megtalálni (vagy nincs annyi időm hogy keressem)..
Írok pár példát:
Tomorrow
Ragtime
Taking Off
Bringing out the Dead
Hell's Angels
The Verdict
Blood for Dracula
Tess
Following
Conversation
Pi
Happiness
Egy párat biztosan megtalálnék itt-ott (pl. Odeon), de nem tud valaki vmi jobb megoldást?
Huuu, most lattam a Tizenharom c. filmet, es nagyon bejott!! Nagy valoszinuseggel talalkozhattok majd vele ev vegen a 10-es listamban is! Mindenki nezze meg, aki csak tudja!
Engem nem csak szorakoztattak, attol meg hogy jol elszorakoztat egy film, nem kap tobbet 80%-nal. Mondom, olvasd el a Terminator 3 topicban, ott leirtam reszletesen, hogy mit jelent nekem ez a film (910-es hozzaszolas).
Szerintem ezek a filmek egyáltalán nem szórakoztatóak.
Swarci nekem is nagy kedvencem, de a T3 ettől függetlenül borzalmas.Rettenetesen látszik rajta az erőlködés, amivel el akarták érni az első két rész színvonalát. Bugyuta történet, öncélú effektek egymás hegyén-hátán. A Terminátor történet a második rész végével egy teljes egész, felesleges volt bármit is hozzátenni. A T3 kizárólag a pénzről szól.
A másik két film említést sem érdemel, mindkettő siralmas.
Azért volt furcsa a listád, mert nem gondoltam, hogy ezek a filmek valakit szórakoztatnak.
mit nem lehet ezen érteni: ezek a filmek szórakoztatóak.
bár én sem vagyok rajongójuk, inkább a billy elliot- magdolna nővérek- animációs filmek- moszkva tér- stb filmeket kedvelem.
Mert Terminator es Schwarzenegger rajongo is vagyok, errol bovabben a Terminator 3 topicban olvashatsz.
Az Apam beajulna a hangulat, a zene es a poenok miatt kapott ilyen magas szazalekot, a Tomb Raider pedig az erdekes es izgalmas tortenet es a latvany miatt (azert az elso resz jobban tetszett, az 95%).