Keresés

Részletes keresés

mellfekvenc Creative Commons License 2003.07.29 0 0 569
Ez már a sokadik baromságod.
--

Pókerarc, hol van a Bayer cikk bizonyitékod?
Megint egy rágalom, ha cáfolják, tűnés?

Előzmény: JPBemondó (567)
acontrecourant Creative Commons License 2003.07.29 0 0 568
Szerintem utána kéne nézni, fideszes még a Szájer?
Előzmény: mellfekvenc (566)
JPBemondó Creative Commons License 2003.07.29 0 0 567
Rosszul emlékeznék, hogy az origón te rántottad megint elő?
Előzmény: mellfekvenc (566)
mellfekvenc Creative Commons License 2003.07.29 0 0 566
"árom nap elteltével már senki nem is emlékezett volna a Habeas Corpus akciójára, ha bajerzsóti a nemzetben jól fel nem fújja az ügyet."

Vagyis a ballib azért buzizza azóta is következetesen Szájert minden internetes vitafórumon, mert Bayer felfújta a Habeas Corpus akcióját a Magyar Nemzetben...
Érdekes logika...:ĐĐĐĐĐĐĐ

"Most se foglalkozna vele senki, ha macisajt barátnénk makacsul nem ütné a vasat (amíg meleg). "

Hogy az ki lehet aki makacsul üti?ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ

Előzmény: JPBemondó (565)
JPBemondó Creative Commons License 2003.07.29 0 0 565
Bizony, bizony. Az idézett cikkben Bayer úgy megvédte Szájert, hogy közben nyakig taszajtotta a pöcegödörbe. Három nap elteltével már senki nem is emlékezett volna a Habeas Corpus akciójára, ha bajerzsóti a nemzetben jól fel nem fújja az ügyet. Most se foglalkozna vele senki, ha macisajt barátnénk makacsul nem ütné a vasat (amíg meleg).
Mintha szándékosan igyekezne Szájert pellengéren tartani...
Előzmény: mellfekvenc (564)
mellfekvenc Creative Commons License 2003.07.29 0 0 564
"Ez a Bayer rész. "

?????????

"Továbbá sem a Habeas Corpus Munkacsoport, sem Juhász Géza nem sértette meg emberi jogaiban Szájer Józsefet, nem alázta meg őt méltóságában,"

Ott van a Habeas Corpus szöveg, tegnap idéztem.
És ez volt pontosan az ürügy, hogy a ballib azóta is következetesen buzizza Szájert...
(A szokásos "Orbán-cigány de mi nem mondjuk hivatalosan csak terjesztjük", avagy a Juhász Ferenc/Lendvai Ildikó trükk.)

Előzmény: Pókerarc (562)
Szelid Dion Creative Commons License 2003.07.29 0 0 563
Rendben, akkor idézd a Bayer cikket.
Mert én tudom hogy nem jól tudod, de mivel te ismételten állitod ,hát bizonyítsd.
Előzmény: Pókerarc (560)
Pókerarc Creative Commons License 2003.07.29 0 0 562
Ez a Bayer rész.
A másikat is megkeresem, ne aggódj.

"A cikkben sok egyéb mocskolódás közepette azt írták, hogy "nyilvánosan le lett buzizva egy politikus", ill. nevezett politikus szexuális élete "nyilvános polémia tárgya" lett. A cikk közli még, hogy "nyilvánosan pellengérre állítanak egy állampolgárt, megszellőztetve annak vélt vagy valós szexuális identitását". A cikk azt írja továbbá, hogy Szájer Józsefet "legszentebb emberi jogaiban sértette meg, méltóságában alázta meg, legutolsó menedékében, otthonában, hálószobájában rontott rá néhány minden emberségéből kivetkezett buzi".

A Magyar Nemzet szerkesztőségét helyreigazító kérelemmel kerestük meg, melyben sok egyéb kifogásunk között közöltük, hogy a cikk állításaival szemben valóság az, hogy a Habeas Corpus Munkacsoport és Juhász Géza - szemben a cikkíróval - nem foglalkozott senkinek sem a szexuális szokásaival és - ugyancsak ellentétben a cikk írójával - nem "buzizott" le senkit sem, és senki szexuális identitását nem hozták nyilvánosságra. Továbbá sem a Habeas Corpus Munkacsoport, sem Juhász Géza nem sértette meg emberi jogaiban Szájer Józsefet, nem alázta meg őt méltóságában, és - sem valóságosan, sem képletesen - nem rontott rá hálószobájában, és ilyet, egészen a cikk közléséig, senki más sem tett."

Előzmény: Szelid Dion (559)
Kajak Ibrahim Creative Commons License 2003.07.29 0 0 561
Jól értem?

Egy - ideológiailag transzszexuális - személy által megtermékenyített - politikailag ferdehajlamú - személy által összetákolt szervezet elutasítja a meleg polgártársaink közeledését???

Pókerarc Creative Commons License 2003.07.29 0 0 560
De jól tudom.
Előzmény: Szelid Dion (559)
Szelid Dion Creative Commons License 2003.07.29 0 0 559
"Szájer ha jól tudom"

Nem jól tudod.
Mellesleg benne van már a topicban hogy mi alapján lett Szájerből "buzi", a Bayer cikkét meg idézhetnéd, mert nemhogy lebuzizta volna Szájert, hanem visszautasitotta a ballib aljasságot...
" A hír igaz".

Előzmény: Pókerarc (557)
acontrecourant Creative Commons License 2003.07.29 0 0 558
Bayer le is buzizta gyorsan Szájert.

Nem hiszem. Bayer nem olyan...

Előzmény: Pókerarc (557)
Pókerarc Creative Commons License 2003.07.29 0 0 557
Szájer ha jól tudom, beadott (vagy akart) törvényjavaslatot az age of consent egységes kezelésére.

Ezért hivatkoztak rá, és hát ezt többen beszopták, Bayer le is buzizta gyorsan Szájert.

Előzmény: Szelid Dion (406)
Szelid Dion Creative Commons License 2003.07.29 0 0 556
Na ja...
A másfél éve(?) létrehozott, polgári körös mozgalom majd 11 ezer polgári köre amit kapott ezalatt a balliberális oldaltól és médiumaitól, az minden volt
csak nem barátkozás.
Érdekes módon, ez a "nickhotmailmelegpolgárikör"
az első, melyet protezsálnak, melynek szerintük igens helye van a jobboldalon, egyértelmü hogy létezik, a hülyeségeikre (lásd határon túli magyarok és a jelenlegi magyar kormány hátrányos intézkedéseiról szóló nyilatkozat) nem reagálnak a szokásos módon stb.

Ennek a provokációnak a gyökerei ott leledznek
a" jobboldal is komcsi /ügynök volt, a jobboldal is lopott, a jobboldal is buzi" stb. lejáratási taktikában.

Előzmény: Nemzeti Erkölcs (548)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.29 0 0 555
bion, bion... :))))
azért nem semmi, ahogy taplósajti két nicken is nyomatja a hisztit... már csak emiatt is érdemes volt megalakulniuk... :))))
Előzmény: liberálmensevik (551)
JPBemondó Creative Commons License 2003.07.29 0 0 554
"Egy idézet:

PBemondó válasz erre | adatok | e-mail 2003.07.23 10:15 (1649) Te mit gondolsz, mondd? Azt, hogy a homoszexuálisok a nap 24 órájában mást se csinálnak, mint felvonulnak és buzulnak, valamint szerepelnek a médiában?
--

Nagyjából ezt látni az utobbi napokban... "

Leginkább a meleg polgári kör részéről, akik szerinted nem is léteznek.

Előzmény: mellfekvenc (540)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.29 0 0 553
de szépen mondtad, kis lovag...
aszem magasan nyernéd a minél több ócska lózung/mondat versenyt... :))))
aszora Creative Commons License 2003.07.29 0 0 552
Mondjuk szerintem minden közösség, szervezet alapvető joga eldönteni, hogy kit vesz fel sorai közé. Az már más kérdés, hogy lehetnek itt is jogi furcsaságok...

"meg lehet állapítani a diszkriminációt (= szélsőségességet)"

A titkárnők a legtöbb helyen inkább előnyös külsejű fiatal hölgyek szoktak lenni, pedig nem hiszem, hogy csak azok jelentkeznek. Ezek szerint szinte minden főnök, manager szélsőségesen diszkriminál :-)
Mikor veszik bele a törvénybe, hogy külső megjelenés alapján sem szabad diszkriminálni?
És mi a teendő a sok szélsőséges managerrel?

Előzmény: acontrecourant (545)
liberálmensevik Creative Commons License 2003.07.29 0 0 551
Ha Hendének nem kellenek, az Hende baja, meg a JEL-szöveccségé.

Olyan lehetne az MPK , mint az ÖT KENYÉR közösség, a katolikusok között.
Két identitás ütközőzónájában, kicsit kirekesztve.

Én azért remélem, hogy nem szomorodnak el, s -az Öt Kenyér-hez hasonlóan- szólnak, ha világnézeti-politikai identitásuk képviselői megsértik a másik identitásukat.

U.i.
Remélem, BB-Zsófit azért nem zárják ki a Fidelitasból, csak mert szónokaik pont ezt a jelenséget tulajdonítják a szoclibeknek..

Előzmény: Törölt nick (530)
acontrecourant Creative Commons License 2003.07.29 0 0 550
:-)
acontrecourant Creative Commons License 2003.07.29 0 0 549
Baromira nem "aggódom", ha erre gondolsz...
Előzmény: mellfekvenc (547)
Nemzeti Erkölcs Creative Commons License 2003.07.29 0 0 548
Na akkor következzen a véleményezésem komolyabbik fele :-))

Itt közületek senki sem veszi észre a lényeget. Senki sem veszi észre, hogy nekünk nem az a bajunk ezekkel az emberekkel, hogy buzik, az minket rohadtul nem érdekel, hogy mi mit csinál a magánéletében.

Minket az zavar ebben a Deviáns Polgári Kör-ben, hogy provokatív módon liberális elveket próbálnak csempészni a hazaszerető konzervatív értékrendben, ez pedig egyértelműen a magyarság elleni újabb politikat síkű merénylet.

Senkit se akarunk diszkriminálni genetikai felépítése miatt. Ugyanakkor megköveteljük ezektől az emberektől, hogy ha a jobboldalhoz kívánnak tartozni, hogy nyomják el magukban bűnös késztetéseiket, ne éljék ki őket, hanem családfenntartó, gyermeknevelő polgárként éljék az életüket, házasodjanak meg, építsék a hazát.

A melegek jogai nincsenek csorbítva.
Ennek az ellenkezője liberális gondolkodásra vall.

Márpedig a polgári körökbe ne férkőzzenek be koszos liberálisok!!!!

mellfekvenc Creative Commons License 2003.07.29 0 0 547
" Hiszen meg lehet állapítani a diszkriminációt (= szélsőségességet). Ez pedig kellemetlen lehet a polgári köröknek."

Na lássuk ki aggódik a polgári köröket érhető esetleges "kellemetlenségekért":

acontrecourant válasz erre | adatok | e-mail 2003.07.24 19:54 (98) Én, mint sokan tudjátok, SZDSZ-szavazó vagyok,

Miért is nem vagyok nagyon meglepődve?ĐĐĐĐ

Előzmény: acontrecourant (545)
Nemzeti Erkölcs Creative Commons License 2003.07.29 0 0 546
Az új Polgári Kör weblapja

Mert a tolerancia a fasizmus nélküli állapot szinonímája :-)))

acontrecourant Creative Commons License 2003.07.29 0 0 545
Egyáltalán nem hülyeség. Hiszen meg lehet állapítani a diszkriminációt (= szélsőségességet). Ez pedig kellemetlen lehet a polgári köröknek. (Ők ui. nem tartják - ill. nem nevezik - szélsőségesnek, extrémnek magukat.)
Előzmény: elemes (539)
mellfekvenc Creative Commons License 2003.07.29 0 0 544
"de szép is lesz, amikor a nemlétező meleg polgári kör pert indít a demóközpont ellen diszkrimináció miatt... :)))) "

Hajrá:ĐĐĐĐĐĐĐ
Azért arra a bizonyitési eljárásra befizetnék:ĐĐĐĐĐ

Előzmény: Törölt nick (537)
elemes Creative Commons License 2003.07.29 0 0 543
Janos-Pal Bemondo

a "hotmailos" jelzo joggal tamadja az itt AradiGabor neven regisztralt nicket. "AradiGabor" nem tobb, mint JPBemondo vagy mellfekvenc. egy nick a negyedmilliobol. alabb tettem neki egy javaslatot arra, hogy kiemelkedhet a tengerbol es azonosothatja magat azzal az Aradi Gaborral, aki MTI kozlemenyevel kozszereplovel emelte magat.

(Ha nem teszi, akkor szolok valamelyik moderatornak, hogy tiltsa mar le, ahogyan az onmagukat medgyessypeternek nevezo nickeket is szokta, amig hitelesen nem bizonyitjak, hogy joggal hasznaljak a kozszereplore utalo nicket)

Előzmény: JPBemondó (535)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.29 0 0 542
viszont próbapernek szép lenne, azt azért lásd be... :))))
amikor a polgári, keresztény demóközpontot bíróságilag azért b*sztatják, mert pusztán amiatt nem fogad be egy polgári kört, mert polgári-keresztényék és hendecsabi személyesen rühellik a melegeket...
Előzmény: elemes (539)
Szelid Dion Creative Commons License 2003.07.29 0 0 541
"azt mondjak magukrol, hogy vannak. ettol aztan vannak."

Ja hogy ez neked a bizonyiték hogy vannak. Remek.
Én meg azt mondom magamról hogy én vagyok Albert monacói herceg és nyelvgyakorlás céljából kicsit itt fórumozok.
De ne terjeszd, mert inkognitóban vagyok.

Előzmény: elemes (538)
mellfekvenc Creative Commons License 2003.07.29 0 0 540

" "hotmailosnickmelegpolgárikör""

"a te freemailes címed az ugye mennyivel menőbb!"

Egy internetes anoním vitafórumra tökéletes....
De nem is készit velem az összes ballib országos országos napilap interjút/ ír rólam vezércikket annak alkalmából hogy lenyilatkoznám pl. hogy megalakitottam mondjuk a Szálasi Ferenc Liberális Kört és várom azokat a derék balliberálisokat mint én hogy együtt küzdjünk e méltatlanul meghurcolt derék polgár emlékéért (és már vagyunk tizenhatan, jelentkezés a következŐ hotmailra):ĐĐĐĐ

Egy idézet:

PBemondó válasz erre | adatok | e-mail 2003.07.23 10:15 (1649) Te mit gondolsz, mondd? Azt, hogy a homoszexuálisok a nap 24 órájában mást se csinálnak, mint felvonulnak és buzulnak, valamint szerepelnek a médiában?
--

Nagyjából ezt látni az utobbi napokban...
Az Usztics aktivizálta őket ez tagadhatatlan...

Előzmény: JPBemondó (535)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!