hat azt tudom....csak az a baj h ha az utolsonak telepitett kiegeszitot inditom akkor azt irja ki h a sims 2 rossz verziojat nyitotat es futasd a H&M-et.....nem pontosan igy irja....de ezt irj...ezert inditottam a H&M-et amit ha crakelsz sem megy...Gondoltam hatha van vkinek vmi otelte h mit lehetne tenni......
Ha nem tévedek, akkor a H&M nem önálló epizód, hanem stuff, azaz elemek (ruhák, tárgyak, stb.) gyűjteménye. Ebből kifolyólag nem vele kell indítani a játékot, hanem az utolsóként feltelepített epizóddal (epizódnak számít: University, Nightlife, Open for Bussiness, Pets, Seasons)
sziasztok.....segitseget szeretnek kerni.....a H&M-mel kapcsolatban, felteszem crackelem es ugy sem megy, azt irja ki h conflict. mit lehet tenni h menjen? a hazikedvencek es az evszakok kiegeszitok hianyoznak.....igaz. De attol sztem kene menjen nem?....vkinek vmi otlete van h mit tudjak csinalni...nagyon szepen megkerem h aki tud probaljon meg segiteni...elore is nagyon koszonom
sziasztok! tudnátok nekem abban segíteni hogy, minden rendben van a programmal meg minden...de nem találom a kutat!!!(persze megvan az évszakok kiegészítő) csak nem tom. hogy hol van :((((
Ahogy korábban már írtam, én a Sims alapjátékát és a kiegészítőket ún. torrent oldalról töltöttem le. Több ilyen oldal is létezik, én a www.torrentspy.com-ot használom. Nálam eddig bevált. Magához a letöltéshez egy kliens programot használok - amelyből szintén több is van -, én nevezetesen a BitComet 0.91-et. Ez letölthető a www.filehippo.com oldalról. A telepítése egyszerű. Ha már fent van a gépen a kliens program, akkor a böngészővel elmegyek a fent említett torrent-oldalra, melynek a "Search" rovatába pl. beírom: "The Sims 2". A megjelenő találatoknál kiválasztom a szükséges játékot, ügyelve arra, hogy multi megjelölésű legyen, mert akkor magyar nyelven is tudom telepíteni. Kiválasztva a játékot vált az oldal, ahol a "Download"-ra kattintva elindítom a letöltést a BitComet segítségével. Mivel ez egy fájlcserélős rendszer, így a letöltés sebessége - sok minden más mellett - függ attól is, hogy hányan töltik velem egy időben ugyanazt. Emiatt egy-egy játék letöltése pár órától kezdve pár napig is eltarthat. Maga a letöltés bármikor megszakítható és később folytatható. A letöltött képállományok egy virtuális meghajtó-program segítségével telepíthetőek. Én a Daemon Tools-ot használom, ami a korábban említett FileHippo oldalról szintén letölthető. Ezzel a programmal nyitom meg a torrentről letöltött képfájlt és telepítem a játékot. A legtöbb esetben ez a kép fájl a játék törését, szériaszám-generátorát is tartalmazza pl.: egy Crack nevű mappában. Dióhéjban ez lenne a "pontról pontra" lényege.
Eddig köszönöm a segítséget,de a letöltéshez kellene még egy kicsi. Mit értesz a "lehetőséged" alatt? Honnan,merre,meddig.......na ehhez kellenél! Pontról pontra? :)Köszke!
Szia! Ha megoldható a letöltés (azaz van időd és lehetőséged), akkor magad is letöltheted bármelyiket. A Sims-ek bármelyike (1 vagy 2) igényli az alapjátékot. Az a kérdés, hogy melyik epizódot kívánod még rátenni. Az epizódoknál - ha jól tudom - nincs megkötés, egyik-másik ki is hagyható, bár a teljes élményhez jobb az összeset felrakni. Arra érdemes figyelni, hogy a Sims 1 epizódjai nem kompatibilisek a Sims 2 epizódjaival! A Sims Delux Edition tartalmazza az alapjátékot és meg valamelyik kiegészítőt - pontosan nem tudom, hogy melyiket. Nyilván, így azt a kiegészítőt már nem kell külön telepíteni. A Kertvárosi Krónikák - tudtommal - önállóan futtatható programok.
Sziasztok! Láttam itt a sok profit,úgyhogy segítségért jöttem! Tudna nekem valaki elpostázni egy játékot?Bármelyik Sims-et,amihez nem kell alap játéknak fennt lennie,mert az nincs,vagy éppen az alapot. Amúgy az alap játék a Sims Deluxe Edition esetleg a Livin It Up-al,vagy az már egy továbbfejlesztett rész? És ha megveszem a Kertvárosi Krónikákat,annak követelménye az alap játék? Előre is köszönöm minden segítőmnek!
Látom, ismerős a téma. Ez jó. Valóban az a lényeg, hogy amint letöltesz, közben fel is töltesz. Kicsit több időt igényel, mint a hagyományos letöltés, de nem érzem annyira vészesnek. Többféle torrent-kliens van. Nyilván órákat el lehetne vitatkozni azon, hogy melyik a jobb. Én a BitComet-et használom. (letöltés: www.filehippo.com)
Köszi szépen majd megpróbálom. Köv. hónaptól korlátlan leszek, akkor már menni fog! Azért egy-kettőt kérdeznék ezzel a torrenttel kapcsolatban. Ez is úgy működik, mint az Endless, hogy a letöltéseket a feltöltések arányában lehet megejteni?
Szia! Én úgy tudom, hogy létezik egy "Livin' it up" kiegészítő, amit az alapjáték után kell telepíteni (mintha patch-elne vele ezt-azt), aztán jöhet a "House Party", meg a többi. Sajnos más ötletem nincs a felvázolt gondodra, mert a Sims 1 részeivel nem nagyon játszottam, de van egy áthidaló javaslatom: Ha van rá lehetőséged, akkor a "http://www.torrentspy.com" oldalról töltsd le a "The Sims 8 in 1"-et. Ez az első Sims valamennyi epizódját tartalmazza egyben. Igaz, 1,92 GB, de talán megéri. Legalább is telepíteni is kényelmesebb azzal, hogy nem kell cserélgetni a CD-ket. Arra viszont számíts, hogy szokatlanul hosszú ideig települ. Viszont azt nem tudom, hogy ez a változat mennyire egyenértékű a különálló epizódokkal telepített Sims-szel.
Nekem olyan problémám van, hogy a Sims 1 után nem engedi feltenni a House Partyt. Úgy tudom, az a második része... Lényeg az, hogy fenn van a gépemen a sima, utána amint beteszem a HP-t, és az Install gombot megnyomom kiírja, hogy "Would you like to uninstall The Sims House Party?" beírom nem, és vége, nincs tovább. Ha meg igent nyomok, letörli az alapot. Az elsőnél átmásoltam a cracket is, fogalmam sincs, mi lehet a baj.
Szia! Írtad, hogy virtuális meghajtót használsz a telepítéskor. Én a Daemon Tools-ot használom (de gondolom, az Alcohol-nál hasonló a helyzet). Szóval ha kéri a következő CD-t, akkor a Daemon Tools ikonján kattintva kiveszem az eddig használt képállományt (Unmount all drives), majd egy újabb kattintás után megnyitom a következő képállományt (Device 0: [D:] No media), és folytatható a telepítés.
Én valamennyi Sims-es részt torrent oldalról töltöttem le (www.torrnetspy.com) és a korábban említett bibi mellett minden működik. A Search-höz csak beírtam: "The Sims 2" és az összes részt kilistázta. Ha időd és sávszéleséged engedi, akkor javaslom, hogy töltsd le te is őket, esetleg az alapjáték DVD-s változatát vagy amelyik hiányzik. Feltételezem, hogy magyar nyelvű változatot használsz. Ez esetben csak arra ügyelj, hogy a letöltések ún. multi-jellegűek legyenek.
Szia Hát én szettem le patch-et! Csak sajnos úgy sem megy! :( Amúgy nekem pont az Egyetemes nincs meg :(:( :D Jah meg azt akarpom kérdezni hogy ha az északékat akarom feltenni és ugye letöltöttem a gépre a játékot telepíti és kéri a 2 CD :S De hát ok van olyan mappa hogy 2 CD :D de hogy telepítse? :D
- a Sims 2 alapjáték 4 CD-n: szerintem nem probléma, korábban én is azt telepítettem. - az EA GAMES oldaláról talán érdemes lenne letölteni a patch-et hozzá (bár ez a többi epizódra is igaz).
http://thesims2.ea.com/update/?pid=Help_patches
- az epizódokat érdemes a megjelenésük sorrendjében telepíteni: alap, University, Nightlife, Christmas party, Family Fun Stuff, Glamour Life Stuff, Open for Bussiness, Happy Holiday Stuff, Pets, Season, Celebration Stuff, H&M Fashion Stuff. - minden epizód és stuff menjen a felkínált könyvtárába, nem szabad őket egy mappába erőszakolni, mert akkor nem fog menni a játék. - ebben az összeállításban elegendő csak a Season törését felrakni, úgyis azzal kell indítani az egészet.
Amúgy nekem a University telepítésénél állt le a frissítéssel. Aztán valami kósza ötletnek engedve az alap után előbb a Nightlife-ot telepítettem, majd csak azután a University-t és a többit már időrendben. Így minden OK volt.
Sya Szal megvan a : Házikedvenc, Csilli Villi, HM, Mesés cuccok, Évszakok, éjszakák, télapsó cuccok Vár az üzlet meg nem tom :) szal és letöltöttem egy oldal révén szal nem eredeti azt kicsomagoltam van benne két fájl az egyiket erakoma virtuális meghajtóban azal elindítom a telepítést majd mikor végez hön a frissítés és nem megy tovább... :S + Az baj hogy ha nekem a Sims 2 alap 4 Cd-n van meg? Szal erre tudom van valami megoldás de vajon mi?
Szia! Egy kicsit több részlettel hamarabb meg lenne a megoldás: pontosan melyik részét telepítve jelentkezik a probléma, eredeti vagy crack-kelt változatot telepítenél, stb.