Természetesen, viszek neked is egy CD-t. A dicséretet egyébként sem szeretem, nyalizásnak tünik. :))))
Mindenkinek: Nem vagyok egy memóriazseni, és ráadásul nem is ismerek mindenkit. Legyetek oly drágák odafáradni a koncert elött, vagy utána hozzám, olyan hüjén érezném magam, ha végig kéne mindenkit kérdeznem a közönségben, például az alábbi párbeszédes péda alapján hogy:
Garden:-Öööö bocsi, de nem te vagy badseed véletlenül?
Ember:-Ki? Nem.
G:-És Eördögh még véletlenebbül?
E:-Na haggyá má!
G:-És Gardent sem ismered?
E:-Nem, de ha meglismerem, lenyomok eggyet neki!
G:-Köszi, bocs, hogy zavartam....(elkullogás, vagy gyors iramú elhúzás)
És ezt sokszor.
Ja, olvasom, de nem volt, mit hozzászólnom, mert én már (szerencsésen) túlesetem a ki-kicsoda, hogy hívják, melyik zenekarben, milyen nicknév alatt játszott/irogat szindrómán.
A CD még mindig érdekel, de igaz volt a hozzászólás a FLOP topicban, hogy kár volt elkiabálni a dec 2-es koncertet, mert az még jó is lett volna, de a hétfő az nem megy.
Persze, most azt kellene mondanom, hogy 'Persze, hogy ott leszek, hozd el, meg minden', hogy tényleg készüljön egy másolat, és ott legyen veled, és ott maradjon nálad, és amikor végre összefutunk, akkor tényleg megkaphassam.
:o)
Szóval, még mindig érdekelne egy A Kert CD sok sok dallal rajta, örülnék, ha másolnál belőle egyet, és amikor végre összetalálkozunk, akkor oda is tudd adni.
Azért remélem, a jövőben nem kerülnek hanyagolásra a jó kis péntek/szombat esti FLOP koncertek....
ha megbocsátod, akkor sem ruhád, sem lovad túlbuzgó dicséretébe nem bocsátkoznék, viszont az A38-as koncertre benevezhetnék én is az egyik lemezre? Mondjuk elsőre a vegyesvágott érdekelne, mert (bevallom őszintén) összesen egyszer láttalak titeket előben, ezerkilencszázhajderégen a Benczúrban, úgyhogy valami átfogó jellegű betekintést szeretnék a munkásságotokba :-)
Borzas: aztatat meghiszem, tán mindenkinek jól állna egy ilyen hanxer!
badseed: szép mondat után jöhet a jutalom, Dec 1. A38 hajó, Flop koncert. Viszek CD-t,csak nem tudom melyiket ( a kettö közül), a csak Bobekeset, vagy a Vegyesválogatottat? Az egyik az Out of Eden I. a másik a II.
Borzas-Borzas, neked már van CD-d, különben azt írnád, hogy:
Ő az a fényesen ragyogó szőke hajú gitáros, mindíg halvány mosollyal az orcáján, egy igen szép gitárral, mely nagyon jól áll neki.
Attila, gitárosok gyöngye, én rájöttem, hogy Te csak azér nyitottad a Kert topicot, hogy lelkeket nyerj meg a Flop-nak!!! Csak akkor kap az ember Kert Cd-t, h elmegy Flop-ra!!!
Például én tudok segíteni a CD dologban. Kérdezd Tyke kollégát, hogy Ö is milyen gyorsan megkapta a kert CD-jét.
De lassan legyártok egy pár db-ot, és osztogatom Flop koncerten (már akinek kell).
szantoz, a taktika nem hangzik rosszul!
ha engem is bevesztek énekelni, akkor ez az "akkor egy idő után" drasztikusan le fog rövidülni..:-)
na, kellek? :-)
"a közeljövöben nem sok esélye van annak a koncertnek"
Na, akkor tényleg nincs más lehetőség, mint hogy összehozzuk azt a rajongói zenekart. Majd fellépegetünk "Le Jardin, avagy a Kert emlékzenekar" néven, és ha elég rosszak leszünk, akkor egy idő után kénytelenek lesznek a fiúk összeállni, hogy lemossák a nevükön esett gyalázatot :))))))
nem volt cédéjük, csak a Demonstráció III. válogatás, amin ugye rajta volt a St Clement (én is onnan ismertem meg a kertet, és akkor még nem tudtam, hogy később békaemberekkel - ez alapján hívtam fel egy Rockinformos elérhetőség útján az akkori dobost, akiről kiderült hogy már nem az, aztán Artner basszust,a következő te lettél volna, Garden - lehet hogy jobb lett volna, mert Gábor nem egy szűkszavú egyén, elég sok zseton elment telefonra interurbán, na ő vette fel nekema Hold Hangját, meg Gatheringet, Danziget, Balatont - jó fej volt)
hát, pedig jó lenne élőben.
de ha ez nem megy... nekem egy régi másot Kert kazim van, ugye a Voce...,
de jó lenne vmi Kert összes cd-n. Tudna vki ebben segíteni?
Örülök, hogy vannak messzi rajongók. Tétényi koli? Nem tudom honnan van Cd-jük.
Badseed: köszi, de a közeljövöben nem sok esélye van annak a koncertnek. Kb.: 1 / 1.000.000 . Na jó 325.000, de ez az utolsó ajánlat. :)))
Elviccelödök, pedig az egyik kedvenc zenekaromról van szó. :(
Azért egy aranyos sztori nektek: év elején (vagy tavaly) volt egy Flop koncert a Mammut 2 melletti kávézóban (Promenád Café), és a buli után a pakolásnál egy (számomra) idegen srác szólított meg azzal, hogy Ö ismeri a kert zkr. eredeti gitárosát. Azt aki elöttem játszott a kert zkr-ban. Elcsodálkoztam, de csak nem hagyta magát, bizonygatta, hogy egy csomó nagy "slágert" még a komája írt. Azt hiszem, címeket nem mondott. Próbáltam finoman az értésére adni, hogy elöttem nem játszhatott senki, mert én voltam az alapítók egyike, de nem hitte el. Ígyhát (szerinte) van egy, az alapítónál is régebbi gitárosa a kert zenekarnak. :)))))))
Visszagondolva jól is esik.:))
Sziasztok!
Csak jelezném, hogy szerintem Ti magatok sem tudjátok, mekkora megmozdulást váltana ki egy Kert koncert! Én most teljesen ki vagyok akadva, mostanáig azt sem tudtam, hogy éppen vagytok még!
Szóval, mikor lesz a fellépés?????
Nagy itt a csend, mer' nem történik semmi a zenekarral. A "maradék" nem próbál, nem készül a Benczúros koncertre, dógozik éjt-nappallá téve.
A Bobek veszegeti szépen az ötleteit, de nincs idö vele foglalkozni. De leszesz majdan.
Örülök, hogy elhintetted, a CD-t pedig odaadhatnád egy profi manágernek, még meg is köszönnénk, pl.: adnánk egy "Bobekes" koncertet Dömével füszerezve a nagyszobádban. :) Persze jó lenne egy kis világhír. Édesapádat üdvözli az egész volt (és a mostani is) zenekar, biztos van érzéke az ilyesmihez. :))))
Az elbalfaszkodásban részben van igazad, (köv. a magyarázkodás), mert tényleg el lett..., de pl. sosem volt igazi dobosunk, így a Kispál turnéból is annyit profitáltunk, hogy ma is megismer minket a Kispál meg a Lovasi. A koncertjeinket meg 3-4-5, max. 10ezer pénzért adtuk (-a benzinpénz), meghát az énekesünk is eltünt egy idöre, "mint az közismert...Közismert? úgy érzem Safranek, maga szórakozik velem. Jöjjön csak közelebb..." Bocsi. :))) És ez még nem a teljes magyarázkodás. Képzelhetitek...
Hmmm...A kert a vivatévén...érdekes lenne...hmmm...
Garden, talán már mondtam, hogy elhintettem a baráti körömben a Kert-imádatot, na tegnap pont arról beszélgettünk, hogy. Szóval egy barátom kijelentette, hogy a CD-t ha odaadnák egy profi managggernek, akkor egy éven belül világhír. Ez alatt persze azt értette, hogy eléggé jó a zene, és emellett akár még populáris is lehetne, mert olyan laza, semmi keménykedős szép frappáns dalos. Naszóval kijelentette hogy csak azért nem kerestek milliókat, mert elbalfaszkodtátok. Na persze ez nem ilyen egyszerű, bár egy nagyobb siker (vivatévés, országos) tényleg benne van/lett volna ezekben a dalokban.
Apám is hallgatott már kertet, és azt mondta, h szerinte nagyon profi, összeszokott és kiforrott együttes:)
Ez kábé az én véleményem is. Úgyhogy tessék beindulni. Vagy legalább ezt a rajongói zenetalálkozót hozzuk tető alá.
Végre sikerült! Nagy kavarások, ködösítések és elterelő hadműveletek közepette, amikor is már mindenki azt hitte volna, hogy valóban A Kert Cd-re vágyom, és hogy mindenáron le szeretnék égni egy A Kert koncert dobkészlete mögött, sikerült meghívatnom magam egy FLOP próbára.
Folyamaosan a Föld légkörében vagyok, de állandó 3.654.568 m/sec sebességgel mozgok benne, teljesen kaotikusan. Egyszer-egyszer (csak amikor irányt váltok) néhány nanoszekundumig lelassulok a szabad szemmel látható tartományba. Ilyenkor szabadulok meg a felesleges elektronjaimtól, vagy pedig a próbateremben zenélgetek. Tán a lehasznosabb lenne, ha lelátogatnál a (méltán) világhírü Flop zkr. próbatermébe, szabadon választott napon. Javaslom, hogy válaszd a keddet, vagy a pénteket. A látogatásod intervallumát úgy cca. 18:32-töl irányítsd 20:43-ig. Sok szerencsét.
Nagy-nagy megtiszteltetés, hogy említésre kerültem egy ilyen listában...
De tényleg. Éppen ezért a helyzet komolyságára fordítva a spotlámpát, javasolnám, hogy vizsgáljuk meg, hogy megüti-e azt a szintet a 8/8-adom, meg a blues alapom, amit hallani szeretnétek egy ilyen koncerten. Én komolyan nem álszerénykedek:
Biztos meséltem már, hogy vettem régen egy szakadt dobkészletet (bocs, egyszerű),m mert jó volt úgy összeülni 'zenélghetni', hogy van hozzá dob. De én sosem tanultam dobolni, csak poénból... Nagy élmény volt a Nirvana: Dive in me... számát eldobolni, de ez könnyen lehet, hogy nem elégséges.
Különben is, mikor lenne a koncert, mikor lenne előtte valami próba/meghallgatás, és legfőképpen, a CD. Garden, nem tudunk összefutni még a hétvégén valamikor. Pl.: szombaton napközben Budapest civilizált részén belül majdnem bárhova odatudok menni?
szantoz:
Mike jól gitározik, tudna neked segíteni. :)
Borzas:
A basszusgitár kérdése megoldható, pl. a bátyámnak is van egy nem használt gitárja, meg neked is van biztos ismerösöd aki tudna neked kölcsönözni.
Tyke:
A CD-d kész, ha nem másról bizniszeltek, mint egy Kert Cdröl akkor a következö bulin (asszem okt 3. gödöllöi Trafó?) megkaphatod.
Mike:
Üdvözöllek.
Többiek:
Titeket is. :)
Kicsit mindenkinek írtam, lehet, hogy ezt a rajongói zenekart komolyan gondoltam? Ti tudjátok....