SZiasztok!
Én csak a tegnapi meccsen voltam kinn,de nagyon jó volt!Gratulálok Norbinak az 50.válogatottságához!!!!És persze a kupagyőzelemhez!
Tegnap nagyon kedves volt velünk meccs után!SOkáig maradt!:)
AZ engem is érdekelne,hogy mikor lesznek még edzések!Bár már olyan sok biztos nem lesz,ha hétfő és kedd Nekik szabadnap!
Melyik nap indulnak Athénba???
Arról lenne szó, hogy egy olasz bnőm nálam töltötte a hétvégét és kivittem a meccsekre. Nagyon megtetszett neki az "Isten vagy Norbi" kiáltás (szerintem nem csak az, hanem a Norbi is, de nem ez a lényeg)
Ő Reccoban lakik és ahogy hazaér, legyártatna az apjával 500db "Isten vagy Norbi" feliratú, Pro Recco logos polót, hogy majd ezekkel népszerűsítse a világhirű magyar vizilabdást. De mielőtt ezt megtenné én szeretném kikérni az engedélyedet, mert ugye a szerzői jogok, meg satöbbi...
Természetesen ahogy kész lennének az első példányt Neked juttatná el!!!
Hát megmondom őszintén -mivel direkt figyeltem-, hogy azé' voltak Norbert játékékában hibák. Pl. ziccerben kihagyott helyzet.
A Papesznek adott passza tényleg pöpec volt.
Na viszont van egy jó hírem. A mai meccsről nem fogok kritikát mondani. Ugyanis nem fogom látni:o)
,,"Szép volt Ádi! Ezt lehetett hallani a lelátóról.Gondolom az egyik Vasas szimpatizáns!" :)
Én voltam.,,
Először Te, aztán meg én... Én hallottalak téged, Te nem hallottál engem? Majd megnézem a videón, melyikünkre mondta - nem mintha nem lenne tökmindegy.
Köszönjük a gratulációt Norbi mai két góljához és két gólpasszához :-))