Esetleg valaki tudja hogy Pozsonyból induló (Anubis) utasokat milyen járatra pakolják majd? Onnan is Travel-es gép mehet? Hajnali 02:15 indulást írtak..de semmi mást nem tudd az iroda még..
Szia, olvastam a beszámolódat, de a facebookos redsea hotels félét nem. Érdekelne, hogy az 1123-as szoba tényleg olyan klassz ahogy leirtad ? Messze van az étteremtől ? Csak úgy szerencsésen megkaptad, vagy "hálásnak" kellett érte lenned? Esetleg irnál még néhány szobaszámot, ami aránylag jó helyen van és szép belőle a kilátás is ? Persze csak ha emlékszel, és nem túl nagy kérdés. Még annyit kérdeznék vannak-e szúnyogok ? Előre is köszönöm a választ.
Húú, most néztem az előrejelzést. 38 fok ! Remélem jól működnek a szállodai szobákban a légkondik ?
Ahogy korábban irtátok, az öböl miatt, nem igazán jár a levegő itt a parton. A hasmenéstől kicsit félek, elég érzékeny a gyomrom, vettem már protexin-t, holnaptól elkezdjük szedni. Mi a tapasztalatotok, meg lehet a nyers salátát, zöldséget enni, vagy nem ajánlatos ?
Nagyon köszönöm az ötleteket. Mi is reméljük, hogy a Plazában helyeznek el bennünket, bár igy hogy már nyári szünet lesz, lehet többen választják ezt a szállodát. 06.13.-án indulunk, akkor ez már ha jól értem Ramadan után van. Két hétre megyünk, elsősorban az élővilág miatt választottuk. Az ára 421 EUR volt személyenként két hétre.
Ha esetleg maradt valakinek Antinal-ja, szivesen átvennénk.
Gyerekkel nem vállaljuk be a hajnali buszozást is pluszban...fel voltam készülve lelkileg valami gázra...eddig kilenc alkalommal voltunk ..és mindig volt valami a géppel...inkább komoly többórás csuszára számoltam...de másik országból való indulás az újdonság...Bécsből szívesebben mennék mert van kint családtag..elöző nap kimennénk és kipihenten kimegyünk a reptérre..
Az eddigi best of gépes story a KoralBlue Airline -nal volt.....6órás késés kifelé...és vagy 4 vissza....ráadásul csúcsidőben rottyon volt a sharmi reptér,a földön hevert mindenki.A hotelek meg minden más az über nagyon jó volt
Mi elfogattuk a Pozsonyi indulást.. majdcsak az a gép megy már :)) Nekünk közelebb is van mint Budapest.. Korrekt volt hogy ingyen lesz a transzfer, de közbe nagy francok , mert volt lehetőség esetleg Hurghadai szállót foglalni,a mostani áron amik az oldalon vannak.. Kb 3 napja emelték meg az árakat. Az lett volna korrekt ha az anno lefoglalt út napján aktuális árakkal tudsz módosítani. Érdekes nagyon.... De mivel szabadság miatt fix volt a dátum,így jó lesz ez..Még a két nappal hamarábbi indulás belefér.
Mi is 07.09-én megyünk szintén Anubis Travel :) Melyik szállóba mentek? Indulásra nektek hány órát mondtak? Mikor foglaltuk akkor 00:10 volt mondva indulásra,de a menetrend már 01:30 jelzi. Remélem ez már megmarad
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Igen, az egy nagyon pörgős nap lenne bár szerintem mindent megér :) Ezek szerint az ottani biztonsági intézkedések még szigorúbbak mint Egyiptomban?
Én voltam. Elég fárasztó, Hajnali indulás késő éjjel visszaérkezés. Az egyiptomi busz nem mehet át Izraelbe, gyalog kell átmenni, nem hosszú az út viszont sok időbe telik, rengeteg az ellenőrzés. Viszont Jeruzsálemben több órás városnézés gyalog.
Neked kell eldönteni, hogy a 10 éves lányod milyen erős fizikumú. Én a saját lányommal bevállalnám.
A segitségeteket szeretném kérni: Július 9-én utazunk Sharm el Sheikh-be az Anubis travel-el és fakultativ programként szerepel egy nap Jeruzsálembe. Esetleg valaki volt már ilyen programon? Azt irták,hogy autóbusszal megyünk majd gyalog kell Izraelbe átlépnünk és ezt egy újabb autóbuszos utazás követi. 10 éves lányom is jönne,nem tudom,hogy mennyire birná ha nagyon sokat kell gyalogolni? Köszi szépen előre is :)
Teljesen igazad van hiszen legutóbb ( márc 30 - április 13 között ) én kétszer a nejem 3x úszott együtt teknőssel (!), a két partközeli korall zátonyon pedig megszámlálhatatlan hal, rája él.
Értem én,h te úgy mondasz véleményt,h v nem voltál ott soha v voltál,de sosem mentél be a vízbe!
A Sharm Plza-nál ténylegesen nagyobb az élővilág,de ott nincs több kilométeres lassan mélyülő homokos part.
Az igazán meredek.
No de vmit vmiért!
Egyébként mostani kommentedre megáll a régi latin közmondás:
Ami még mellette szól: ingyenes a vízum! Nem kell fizetni !Persze ez csak 25USD/fő az afrikai részen,de minek fizetni ha nem muszáj! ( feltéve persze ha nem vernek át a reptéren)
Ha ilyen partot szeretnél akkor javaslom Sharm helyett a Makadi Bay-t. Mi kétszer voltunk a Sunrise-ba, nagyon minőségi hely, a mellette lévő Fort Arabesque előtt lehet sznorizni, még állva is úszás nélkül. gyerekekkel,ideális.
Persze mi is a szep tengeri elovilag miatt mennenk, de mellette szeretunk napozni, furdeni es arra lenne alkalmasabb egy homokos, lassabban melyulo part. Belepek a csoportba amit ajanlottatok es olvasgatok tovabb.