Gondoljon csak bele a gé, lehet-e borzongatóbb élmény, mint amikor Kiszely Tünde kacsint az emberre? Remélem, még az ősszemöldökös korból való képet kontrollcéztek a pénztárcára. Csak a hatás fokozása érdekében.
A Mester óhaját teljesítem. Holnap déltől kaható újra harmincegy év után a kacsintós pénztárca Kiszel Tündével. Keressétek a retrotrafik-ban!Holnap délután négykor élő beszélgetés a frissben.
A jellószábmarinról jutott a zesezmbe ha esetleg ma este valaki 21.04 órakor váratlanul elalunna annak evvel a szép harmóniákba részesült muzsikával kivánok szép álmokat!
Ma jártam Bélavárosban és láttam a plakátot. A Modern Tóking (a plakánton amúgy rossszul írták ki a nevít) november 20-án őrjöng Debrecenben a Főniksz épületében.
én még azt is eltudom képzelni, hogy egy Szi Szi Keccs, Szamanta Foksz és a Brossz együttes közös hangversenye
Sz Szi Keccs a Modern Tóking felfedezettye volt. Tutták a gömbtársak? Én már akkor tuttam, amikor mindenki tutta, és most is tudom, hogy senki.
Szamanta Foksz leszbikus, de ez az ő privát dolga, ebbe én beleavatkozni nem kívánok. A Mester persze aligha értesült erről, és nem is vesztett semmit.