Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2002.08.19 0 0 166
Nyugi.
Boros az ügynök volt!
Mádl is!
wizes.
Előzmény: Ormossy (164)
PuPu Creative Commons License 2002.08.19 0 0 165
Szánalmas...
:O)))
Előzmény: Ormossy (162)
Ormossy Creative Commons License 2002.08.19 0 0 164
Neked is. De akkor most tényleg, mi van? Ki kivel van?
Előzmény: bean (163)
bean Creative Commons License 2002.08.19 0 0 163
Jó reggelt!
Előzmény: Ormossy (162)
Ormossy Creative Commons License 2002.08.19 0 0 162
"2002. augusztus 19., hétfő 13:19

Hamisítványnak nevezi a Népszabadságban megjelent, szt-tiszti kinevezéséről szóló dokumentumot Boros Imre, az Orbán-kormány Phare-ügyekkel foglalkozó tárca nélküli minisztere. Boros a Magyar Nemzetnek adott interjújában úgy nyilatkozott: az irat létezéséről a rendszerváltás óta tud, így csak a tálalásán lepődött meg."

Akkor most tényleg, mi van, Boros Imre?!!!!

Ormossy Creative Commons License 2002.08.19 0 0 161
1. A PHARE pénzekhez hozzá lehetett jutni, csak nem mindenkinek. Csak akit a Boros arra érdemesnek tartott. (Magyarul: saját maguknak szerezték meg, no esetleg véletlenül egy-két nem annyira közel álló is kaphatott.)
2. Hát mit mondott volna? Tette azt, amiben a főnökével megállapodtak. Loptak. Jó sokat. Maguknak is, meg a közel állóknak is.
Előzmény: Vidakovics Gyoki (152)
Vidakovics Gyoki Creative Commons License 2002.08.19 0 0 160
Igazad van, bocsánat, az én hibám. Eljöttem már a cégtől, ahol reméltünk egy kis pénzt a SAPHARD programból, de az akkori FVM-ből tömény röhögés és vállvonogatás volt a válasz minden egyes érdeklődésünkre.
Előzmény: transport (157)
bean Creative Commons License 2002.08.19 0 0 159
Úgy tűnik, hogy szégyellem? Néha valóban indulatos vagyok, főleg, ha elvakultságot tapasztalok. Jó példa erre Probatbicol. Inkább a nyelvét harapná el (jó, képletesen), minthogy valami jót mondjon a FIDESZ-ről. Vannak olyanok akiknek minden vagy fehér, vagy fekete.
Előzmény: transport (155)
bean Creative Commons License 2002.08.19 0 0 158
Vannak kompromisszumok, amelyeket nem szabad lett volna vállalni. Csak éppen az akkori ellenzék olyan ellenséges volt, hogy lehetetlenné vált volna a közeledés hozzájuk, úgy pedig kisebbségi kormányzás nem lett volna lehetséges. Ha Orbán megértésre talált volna úgy 1999 vége táján az SZDSZ-nél vagy az MSZP-nél, talán ki tudta volna rúgni az impotens és pofátlan FKGP bandát. De akkora volt akkor már felé a gyűlölködés, hogy inkább tovább húzta velük. Az meg nem szerepelt a Fidesz tervei között (nagyon helyesen), hogy előrehozott választásokat írjon ki. Annál neki fontosabb volt a programjainak megvalósítása. És többé kevésbé sikerült is.
Előzmény: bubu001 (156)
transport Creative Commons License 2002.08.19 0 0 157
Ha igen-igen visszafogottan nyilatkozok, akkor azt mondom, hogy Boros úr nincs az első 50 kedvenc miniszterem között.

A tárgyilagosság viszont megköveteli, hogy indulat mentesen megállapítsam(uk) :

A PHARE pénzekhez való hozzájutást, ill. a pénzek fogadására alkalmas apparátus kiépítését NEM Boros úr csapata rontotta el , hanem a Horn kormány egy már nememlékszem nevű főhivatalnoka.

Boros helyrehozta, igen gyorsan, kb. 6 hónap alatt a hibát. Így bár nem 100%-ban de az elveszés helyett - utólag - megkaptuk az 1996-os, 97-es és 98-as PHARE pénzeket is.

Ez a munkája.
jó munka.
Amíg hivalban volt, - munkáját tekintve - nerm hibázott.

Emberi oldaláról, pár napja negatívan nyilatkoztam.
Ezt fenntartom.

más

Valószínűleg összekeveredtek a gondolati frontvonalak.
Az Orbán kormány nem a PHARE pénzekhez nem jutott hozzá, hanem a SHAPARD pénzekhez.
A PHARE pénzekhez hozzájutottunk, lásd Boros és csapata jó munkájának.
A SHAPARD pénzekhez meg nem mert egyetlen Józsink 3 év alatt nem fogta fel, hogy az EU akreditációhoz ( pénzt fogadó emberekhez) nem feltétel a párttagkönyv ellenben kell minimum kettő felsőfokú nyelv ismeret + pénzügyi vagy közgáz diploma + nemzetközi szervezeti vezetői gyakorlat.

Elnézést a hosszúságért de a jó munkát akkor is elismerem ha olyan tette aki különben nem szimpatikus.

bubu001 Creative Commons License 2002.08.19 0 0 156
Minden valószínűség szerint ebbe bukott bele, csak egyet ne felejts - meg kellett felelni a koalíciós pártoknak is. Amikor Illés Zoltánnal beszéltem és kérdeztem Pepóról és Torgyánról a válasza rövid volt: " Szükséges rossz."
Csak akkor még nem tudta mennyire rossz. (2000. augusztus)
Előzmény: bean (109)
transport Creative Commons License 2002.08.19 0 0 155
Szeretem mikor indulat mentesen írsz.
A gondolataidat, - mert vannak - ne szégyeld.

Előzmény: bean (109)
bubu001 Creative Commons License 2002.08.19 0 0 154
+l
Előzmény: bubu001 (153)
bubu001 Creative Commons License 2002.08.19 0 0 153
Elb@szta a Phare pénzeket amit megkaphattunk vona! ;)
Előzmény: Vidakovics Gyoki (149)
Vidakovics Gyoki Creative Commons License 2002.08.19 0 0 152
De most komolyan. Ő volt a PHARE pénzek minisztere vagy valami ilyen, de a PHARE pénzekhez nem lehetett hozzájutni. Akkor mit mondott a főnökének, mit csinál reggeltől estig, egész héten?
Előzmény: Ormossy (150)
bubu001 Creative Commons License 2002.08.19 0 0 151
Ezt nem gondolod komolyan, hogy nem tudta ki kicsoda? ne nevettess ;)))
Mindenkiről tud mindent, ennyire nem amatőr.
Előzmény: bean (104)
Ormossy Creative Commons License 2002.08.19 0 0 150
Agyonlopta magát.
Előzmény: Vidakovics Gyoki (149)
Vidakovics Gyoki Creative Commons License 2002.08.19 0 0 149
Emberek, én eddig csak olvastam, de most kérdeznék valamit: meg tudja nekem mondani valaki, mit művelt Boros úr négy éven át, miniszterként? Előre is kösz.
schgy Creative Commons License 2002.08.19 0 0 147
Az nem az ujságban volt, hanem az index-en (Ódri hozzászólásai között). Az újságcikk hát elején volt.
schgy
Előzmény: bean (137)
lenolaj Creative Commons License 2002.08.19 0 0 146
azt irja a Zindex, hogy "Az ellenzek nem ilyen multfeltarast akart"

na ezt keszsegesen elhiszem. szegeny ellenzeknek eleg lett volna Megyo multjat feltarni, a tobbi meg sumakoljon tovabb. Tough luck.

Gép-ész Creative Commons License 2002.08.19 0 0 145
Tényleg jobban tenné... Medgyessynél is bevált. Mármint az őszinteség (vagy legalábbis a tettetése, hogy a jobboldali szavazóknak is a kedvében járjak)
Előzmény: bean (144)
bean Creative Commons License 2002.08.19 0 0 144
Csak érintőlegesem említettem Medgyessyt a (100) hozzászólásomban, aholis Borossal foglalkoztam. Nem gondoltam volna, hogy mindenki arra a félmondatomra reagál, amelyben Borost Medgyessyhez hasonlítottam. De visszatérve a címhez, Boros jobban tenné, ha őszintén elmondana mindent és lelépne.
Előzmény: Gép-ész (140)
wizes Creative Commons License 2002.08.19 0 0 143
Kiszely Gábor sem kutya!
wizes.
Előzmény: Probatbicol (141)
bean Creative Commons License 2002.08.19 0 0 142
"A kormányfő a Magyar Nemzet című napilap keddi számában megjelent cikkre reagált, amelyben a lap azt állította, hogy Medgyessy Péter titkos ügynök volt. A miniszterelnök úgy vélte: a cikknek az a célja, hogy elterelje a figyelmet arról a teljesítményről, ami az elmúlt hetekben megmutatkozott. „Arról szól a cikk, hogy megpróbáljanak befeketíteni politikusokat annak érdekében, hogy ne arról essen szó, ami valójában az országot érdekli, hanem ami néhány embert nagyon érdekel” – szögezte le."

Tehát egyikünknek sem volt igaza. A cikk kedden jelent meg.

Előzmény: Probatbicol (138)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.19 0 0 141
Már csak Gorka Sebestyén erőlködik, hogy az egy hiteles valami, de szegényke valószínűleg nem vette észre, hogy a vonat odébb állt, és őt a peronon hagyták.
Előzmény: Törölt nick (135)
Gép-ész Creative Commons License 2002.08.19 0 0 140
És egyáltalán kit érdekel, hogy mi volt Medgyessyvel? Talán róla folyik az eszmecsere? Medgyessy már lefutott ügy. Tegyük fel, hogy hazudtak, és akkor mi van? Ha ők hazudtak akkor már másnak is szabad? Precedensrendszer van a hazugságokban? Furcsa erkölcsi hozzáállás, különösen olyanoktól, akik habzó szájjal hirdették, hogy milyen gusztustalan egy ember Medgyessy Péter, merthogy ugye hazudott (lásd a topic tárgyának főszereplője)
wizes Creative Commons License 2002.08.19 0 0 139
Mondom dátum-zavaraid vannak!
wizes.
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.19 0 0 138
Talán...

Na, ezt tudjátok. Hétfőn jelent meg a cikk, és kedden nyilatkozott Lendvai.

Talán...

bean Creative Commons License 2002.08.19 0 0 137
Csak annyiban, hogy Lendvai hétfőn nyilatkozott a napkeltében, a cikk meg talán a megelőző pénteken, vagy szombaton jelent meg.
Előzmény: wizes (136)
wizes Creative Commons License 2002.08.19 0 0 136
Áljj!
Dátumzavar valakiknál!
wizes.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!