Cicókám,
Nagyon helyes Levi baba? Jó, hogy helyrejött a tej-gond. :-)))
És tudod mi legjobb, hogy -most még talán nem hiszed- de napról napra, hétről hétre egyre szerelmesebb leszel LeviPasiba! És ahogy tudnak nézni ezek a picikék Ránk! :-))
Döby, perpill kúszó-mászó üzemmódban vagyok, még pelenkázni is nehezemre esik, igy nekem kényelmesebb lenne, ha eljönnél.
Pedrus, nekem is jöhetnek a képek.
poc
ja, Döbyke, ne vedd majd zokon, de a szokottnál nagyobb kupi van, képtelen vagyok bármit is elpakolni, amúgy a lelkemre is kötötték, hogy csak semmi takizás :)))
Azért én még továbbra is drukkolok, hogy minden rendben legyen. Voltak már ennél durvább téves diagnózisok, szerencsés kimenetellel. Szerintem nálatok is így lesz. Nehéz kezdet után jön a boldogság. :-))
Mikor menjek a motyóért? Napközben köztes helyen tudunk talizni valahol, vagy apukádéknál de akkor csak este, mert ahhoz szükségem van Apjukra + az autóra.
Neked melyik jobb?
Pedrus, te aztán kettesével veszed a heteket? :) hihetetlen, hogy már apf - re kell menned!
én valami rókamágnesként müködöm, ráadásul elkapott a sirósság is, tiszta ciki, ma reggel a dokinál megállás nélkül bőgtem, pedig semmi különösebb okom nem volt rá, aztán most Cicó szüléssztoriján, meg amúgyis, akárminis tudok bőgni. szupi.
tegnap a doki uh-n kérdezte, hogy szedtem-e fogigátlót, persze nem, nem is tudom, miért kérdezte, én meg háromszor is, hogy ugye nem ikrek, de nemtom minek, végülis nem ez a központi kérdés.
annyit tudott megállapitani, hogy a baba az mindenképp a heg fölött van, de hogy a lepén konkrétan hol, azt nem látta se hüvelyin, se hasin.
a gép szerint kisebb a baba és alacsonyabb a szivverése, mint kéne.
ma reggel voltam specko uh-n, Ecccsike vigyázott a kicsikre addig, ott sem tudtak mást mondani, de ők is kevesellték a szivverést.
hétfőn kell mennem uh-ra, meg csütörtökön vagy pénteken, ebben maradtunk,
Pedrus, a képfelrakós témából honlap lesz, úgyhogy a html-szerkesztés miatt kicsit tovább tart a dolog, ezért nincsenek még újabb képek. majd szólok, ha tényleg lesz:)
nettómazsola, köszi:) a szüléstörténetet az szt2.0 topikban olvashatod, tegnap este raktam fel.
ecccsi, gyermekemre ippeg jó a tőled kapott rugi:) pedig amikor adtad, azt gondoltam, hatalmas...:) majd küldök róla fényképet!
Lelkileg hogy van Pocka? Azért még van remény ugye, hogy minden rendben?
Szöszibóha,
Szééép a lyányod és a szeme tökolyan mint a Tiéd! Hihetetlen. A múltkori emilben küldött képetekre meg aszondom, hogy nagyon szép kismama vagy. Cápahölgy előtt sem voltál rusnya, de valahogy Kacatka külön megszépített. Van ilyen. :-)))
Pedrus,
Rakjál fel képeket a babaszobáa az nem jó? Vagy küldjél nekem emilben képeket Verocskáról!
Bóha, nagyon édes a kiscsaj!:))
és Pedrus, a kedvenc képed is tetszik! nagyon klassz!
Pocka, most én is aggódom, most olvastam, hogy görcsölgetsz?! írj minél előbb megnyugtató híreket!
nálunk minden oké, Levi már 12 napos nagylegény:) belejött a cicim is a tejtermelésbe, úgyhogy a fagyasztónak fejek:), hála Istennek, mert a múlt héten nagyon kikészültem, hogy nem lesz tejem. aztán lett.:)
Hú, szegény Pocka, ebben a szar idöben! Én is nagyon drukkolok! Mitöl vannak a görcsök?
Cápa Kisasszony (hehe) azzal szórakozik, hogy beleharap az orromba meg a sarkamba... fene a gusztusát. Mindent meg akar enni. Szoktam neki adni este vacsinál a kenyeremböl pici darabkákat, imádja, csak azt nem tudom, igazából szabad-e ilyeneket ennie...